Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.817
- 24.310
- 3.198
kalmış..
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim'i getiremeyeceklerine göre doğrusu yapılmış. Hiç tatava yapmayın. Tudor nasıl bu zamana kadar 29 puanı aldıysa şampiyon da yapar. Yeter ki destek verilsin. Fikstür avantajı da bizde.
Güçlü bir iç saha oyunumuz var. Yepyeni oluşan bu takımla çıtayı o kadar çıkardı ki ilk haftalarda şimdi çok fena eleştiriliyor. Ligin en iyi kadrosu denen takımın kurtarıcısı Yasin, olmazsa olmazı Linnes ve Garry Rodrigues.
Bunlar oynamadığında "neden oynamadı" diye ortalık ayağa kalkıyor. Halbuki 3 isimde vasat oyuncu. Düşünün ne kadar başarılı olmuş işte.
yapamaz bu takım deplasmanda maç dahi alamaz bu saatten sonra istifa edecek gurur da yokmuş adamda
Şükrediyorum ben o maça 1 puan gayet iyi.Rezil feneri icerde yenemeyen takim kusura bakmayin bjk basaksehir macinda rezil olur
İç saha oyunumuz çok iyiymiş halbuki kardeş.Rezil feneri icerde yenemeyen takim kusura bakmayin bjk basaksehir macinda rezil olur
İç saha oyunumuz çok iyiymiş halbuki kardeş.
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fener maci öncesiBursa,Konya gibi deplasmanları başkası mı kazandı? Neden istifa edecek ki adam? Aykut gibi sorulardan kaçmadı, istifa edip geri çekmedi. Ne istiyorsunuz bu adamdan?
Fenerliler bile bizden daha mutlu. Sene başından beri hep eleştiri var adama. Buna rağmen 29 puan aldı, hem de çatır çatır kazanarak.

Akhisar macini kaybetmekten baska care kalmadi. Baska turlu gitmeyecek. Karikoyde fark istemiyorum.
Fener maci öncesi
Ekli dosyayı görüntüle 18534
Besiktas maci sonrasi
Ekli dosyayı görüntüle 18535
En büyük savunma noktasi olan Anadolu maclarindan sadece birinde Puan kaybedilmis olmasina ragmen!
Fener maci öncesi
Ekli dosyayı görüntüle 18534
Besiktas maci sonrasi
Ekli dosyayı görüntüle 18535
En büyük savunma noktasi olan Anadolu maclarindan sadece birinde Puan kaybedilmis olmasina ragmen!