Igor Tudor

kalmış..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akhisari yenip moral depolariz dimi dursun

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kadıköydeki fener maçında tarihi fark yemeden görevden almayacak dursun bi o lekeyi sümediği kaldı bize onu da yaparsa görevini tamamlamış olacak. bu herif gidene kadar maç izlemeyi bıraktım sinirlerim kaldırmıyor artık

Kadikoy'deki musabakaya bununla ciktigimizi dusunemiyorum.

Ulan bir de GSC Tudor severler dernegine dahil olmusuz yaw

Kandirilmis ve kullanilmis hissediyorum

Ne kadar da gerizekaliymisim

1351827.jpg

Terim'i getiremeyeceklerine göre doğrusu yapılmış. Hiç tatava yapmayın. Tudor nasıl bu zamana kadar 29 puanı aldıysa şampiyon da yapar. Yeter ki destek verilsin. Fikstür avantajı da bizde.

Güçlü bir iç saha oyunumuz var. Yepyeni oluşan bu takımla çıtayı o kadar çıkardı ki ilk haftalarda şimdi çok fena eleştiriliyor. Ligin en iyi kadrosu denen takımın kurtarıcısı Yasin, olmazsa olmazı Linnes ve Garry Rodrigues.

Bunlar oynamadığında "neden oynamadı" diye ortalık ayağa kalkıyor. Halbuki 3 isimde vasat oyuncu. Düşünün ne kadar başarılı olmuş işte.

Terim'i getiremeyeceklerine göre doğrusu yapılmış. Hiç tatava yapmayın. Tudor nasıl bu zamana kadar 29 puanı aldıysa şampiyon da yapar. Yeter ki destek verilsin. Fikstür avantajı da bizde.

Güçlü bir iç saha oyunumuz var. Yepyeni oluşan bu takımla çıtayı o kadar çıkardı ki ilk haftalarda şimdi çok fena eleştiriliyor. Ligin en iyi kadrosu denen takımın kurtarıcısı Yasin, olmazsa olmazı Linnes ve Garry Rodrigues.

Bunlar oynamadığında "neden oynamadı" diye ortalık ayağa kalkıyor. Halbuki 3 isimde vasat oyuncu. Düşünün ne kadar başarılı olmuş işte.

yapamaz bu takım deplasmanda maç dahi alamaz bu saatten sonra istifa edecek gurur da yokmuş adamda

Akhisar macini kaybetmekten baska care kalmadi. Baska turlu gitmeyecek. Karikoyde fark istemiyorum.

yapamaz bu takım deplasmanda maç dahi alamaz bu saatten sonra istifa edecek gurur da yokmuş adamda

Bursa,Konya gibi deplasmanları başkası mı kazandı? Neden istifa edecek ki adam? Aykut gibi sorulardan kaçmadı, istifa edip geri çekmedi. Ne istiyorsunuz bu adamdan?

Fenerliler bile bizden daha mutlu. Sene başından beri hep eleştiri var adama. Buna rağmen 29 puan aldı, hem de çatır çatır kazanarak.

Bursa,Konya gibi deplasmanları başkası mı kazandı? Neden istifa edecek ki adam? Aykut gibi sorulardan kaçmadı, istifa edip geri çekmedi. Ne istiyorsunuz bu adamdan?

Fenerliler bile bizden daha mutlu. Sene başından beri hep eleştiri var adama. Buna rağmen 29 puan aldı, hem de çatır çatır kazanarak.
Fener maci öncesi
Ashampoo_Snap_2017.12.04_13h12m06s_073_.webp

Besiktas maci sonrasi
Ashampoo_Snap_2017.12.04_13h13m35s_074_.webp

En büyük savunma noktasi olan Anadolu maclarindan sadece birinde Puan kaybedilmis olmasina ragmen!

Akhisar macini kaybetmekten baska care kalmadi. Baska turlu gitmeyecek. Karikoyde fark istemiyorum.

Kaybetsek bile Terim gelmeyecek abi yazmayın şöyle şeyler yav.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Fener maci öncesi
Ekli dosyayı görüntüle 18534

Besiktas maci sonrasi
Ekli dosyayı görüntüle 18535

En büyük savunma noktasi olan Anadolu maclarindan sadece birinde Puan kaybedilmis olmasina ragmen!

11 hafta boyunca hiçbir büyük maç yok,bu 11 hafta sonunda da durum aynı olursa hak vereceğim sana.

Fener maci öncesi
Ekli dosyayı görüntüle 18534

Besiktas maci sonrasi
Ekli dosyayı görüntüle 18535

ee ilk tabloyu yapan da kendisi? Trabzon,Başakşehir,Bjk maçlarına kaç kişi galibiyet yazmıştır? Fb maçında net penaltı verilse kazanmıştık. Ne yazık ki fazla gaza geliyor insanlar. Fb biz hariç tüm büyük maçları evinde oynamış ona rağmen bizim 3 puan gerimizde ve taraftarları mutlu. Biz ise Fb hariç hepsini dışarda oynadık, 3 puan önlerindeyiz.

Taraftar azıcık mantıklı düşünmeli. Ben de 2 gündür sinirliydim ve gitsin diyordum ama bugün kararım değişti.

Geri
Üst Alt