Igor Tudor

Geçen maç ağır terbiyesizlik yapıldığını düşünüyorum.

Taraftarın yaptıkları, Okan'ın söyledikleri, TV şebeklerinin yaptıkları

bu adamı seviyordum futbolcu olarak ancak gelmesini istemeyen ve en çok eleştirenlerden biriydim, büyük maçlarda korkak davrandığını söylüyordum ama şu an yönetimin taraftarın tepkisi için siper olarak kullandığı bir isim haline geldi, bunun medya da farkında vurdukça, vuruyor. Artık hakaretin bile üstüne çıktı rakip hocaların ve medyanın yaptıkları. Taraftar tepki gösterecekse ona değil onu hala orada tutan iş bilmez yönetime sarmak zorunda.

Bu saatten sonra benim tepkim Tudor'a değil Dursun'a olacaktır.

Geçen maç ağır terbiyesizlik yapıldığını düşünüyorum.

Taraftarın yaptıkları, Okan'ın söyledikleri, TV şebeklerinin yaptıkları

bu adamı seviyordum futbolcu olarak ancak gelmesini istemeyen ve en çok eleştirenlerden biriydim, büyük maçlarda korkak davrandığını söylüyordum ama şu an yönetimin taraftarın tepkisi için siper olarak kullandığı bir isim haline geldi, bunun medya da farkında vurdukça, vuruyor. Artık hakaretin bile üstüne çıktı rakip hocaların ve medyanın yaptıkları. Taraftar tepki gösterecekse ona değil onu hala orada tutan iş bilmez yönetime sarmak zorunda.

Bu saatten sonra benim tepkim Tudor'a değil Dursun'a olacaktır.
Aziz'in Aykut'a yaptığını bizim yönetim Tudor'a yapıyor.Yönetim gitmeyeceği için herkes önceliği Tudor olarak belirledi.Ki bunu kendi çabalarıyla başardı.

Son düzenleme:
Yerden yere vuruldu, taraftar,medya,yönetimin en ufak desteği yok. Kadro tamamen yeni. Fener maçı hariç tüm büyük maçları deplasmanda oynadı..

veee tüm bunlara rağmen 32 puanla lider. En yakın rakibine 2 puan, Fb'ye 3 puan ve "uzay takımına" 5 puan fark attı.

SAYGI DUYUN.

Sumudica gözümde çok büyüdü
Gerçekten ligin en muhteşem takımı fizik olarak
11 10 kişi oynadılar hiç fark etmedi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En yakın rakibinden 5 yiyen, uzay takımına kepaze olarak kaybeden adamın nesine saygı duyacağız acaba ? 3 yediğimize şükür ettik be. Tüm bunları 40 milyon euro harcatıp yapması ayrı bir olay zaten.
Beden hocası yedek olarak bile beğenmediğimiz adamlarla buna yakın puan aldı. Üstelik hem Beşiktaş'tan hem Fenerbahçe'den kupa aldı. Defolup gideceksin çomar.

En yakın rakibinden 5 yiyen, uzay takımına kepaze olarak kaybeden adamın nesine saygı duyacağız acaba ? 3 yediğimize şükür ettik be. Tüm bunları 40 milyon euro harcatıp yapması ayrı bir olay zaten.
Beden hocası yedek olarak bile beğenmediğimiz adamlarla buna yakın puan aldı. Üstelik hem Beşiktaş'tan hem Fenerbahçe'den kupa aldı. Defolup gideceksin çomar.
Boş yapma biladerim saygı duy

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen olmasaydın şuan City gibi en yakın rakibimize 11 puan fark atacaktık

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

derbileri kazanıp diğerleri gibi sizin küçük gördüğünüz takımlara kaybetse daha mı iyi olacaktı? Başakşehir maçı dışında majör denecek hatası da yok. Bjk maçında Muslera kurbanı olduk. Kadro,sistem gayet iyiydi.

Merak etme kenetlenme sağlanırsa 2.yarı içeride onları da yeneriz. Yeter ki kenetlenme sağlansın. Bu kadar kaosa rağmen 32 puan aldık.

En azından Fener’i yenip Ts’den puan alsak tam da bu hafta şampiyonluk kutluyorduk. Acı bir gerçek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hacıbaba daha 19 hafta var biraz sakin olalım yahu.Ne olumlu yönde aşırı havaya girelim ne de büyük maç mağlubiyetleri bizi demoralize etsin.

kazanan 32 puanı futbolcular kazandı, kaybedilen 13 puanı tudor kaybetti, o yüzden stajyer. süper zeki arkadaşlar görüyorum bu forumda gerçekten.

sonuna kadar güveniyoruz tudor'a. başarılı olacağına inanıyorum.

offf dünyanın en olumsuz insanlarısınız arkadaş. Yeni takımla 32 yapmış, fb hariç hepsini dışarıda oynamış ama hala onu kazansaydı,bunu kazansaydı..

Diğerleri de öyle söylüyor. Onların kaybettiği çok daha basit maçlar var. Biz ateşli Antalya maçı dışında fuzuli puan kaybetmedik en azından.

Olumlu yönden bakmak bu kadar zor olmasın ya. Hangi takım Aralık ayında şampiyon olmuş bu ligde?

bu capsiz fb macindan sonra kovulsaydi yerine duzgun bir hoca gelseydi su an en az 12 puan farkla liderdik.

hatta onumuzdeki sezon kimi alip sampiyonlar liginde basarili oluruz hesaplari yapiyorduk.

Yok hacı ama olması için ortam çok müsaitti, içine ettik diyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bunu dusunecegimize rakiplerimizin tirtligina da deginebiliriz
fbnin sutu yok
bsehir ve bjk vasat
biz de iyi degildik de yenmeyi bildik
onumuze bakalim

Geri
Üst Alt