Hidayet icin su kadarini söyleye bilirim, basindan beri Tudoru destekliyor idi.
Hatta Bursa maci icin benden söz almisti, eger Bursa macini gecer ise seni bizim safimiza cekecegim diye.
Tudor Bursa macini alinca, daha da önemlisi yanlis olsa bile cesur degisiklikler ile alinca, ben de Tudora güvenmeye basladim, hatta Tudorcular grubuna katildim.
Simdi Tudora neden mi kiziyorum, Galatasarayi Galatasaray gibi oynatmadigi icin.
Maglup olmamak gayet tabi önemli, sonuc itibari ile sampiyonluk istiyoruz ama benim icin daha önemli olan Galatasarayin Galatasaray gibi oynamasi, özellikle böylesi bir yatirim sonrasi olusturulan böylesi bir kadro ile.
Su an icin bu durum cok sükür derbiler ile kaldi ama iste sezonun ikinci yarisinda, özellikle insallah sampiyonluk yarisinin icinde kalirsak sezonun sonuna dogru maclar zorlasacak, sinir stres kat sayisi yükselecek.
Hidayet de benim gibi asagi yukari buna kiziyor ve bunun tekrar etmesi sebebi ile Tudor hakkinda farkli düsünüyor.
Bunlar bana göre gayet dogal, sonuc itibari ile Tudor veya x bir oyuncu Babamizin oglu degiller.
Evet kabul, kimi Teknik Direktör veya oyuncu daha cok sevilir, daha sempatik olurlar ama kendi adima konusacak olursam, sahada mücadele eden Galatasaray oldukca kim olursa olsun köstek olmam, destek olurum.
Galatasarayin basarisi icin dogrulari yanlislardan daha cok yaptiklari sürece ben olayim, Hidayet olsun destekleriz.
Yine ilk yanlis ile asip kesmeyiz ama ne zaman hatalar tekrarlanir, bunlarda inat edilir elestirir, hatta tekrar ettigi icin tepki koyariz.
Bunu öcü gibi göstermek isteyen buyursun göstersin, benim icin kendileri calip kendileri oynuyorlar, ne bir eksik ne bir fazla.