Igor Tudor

arkadas dogru demis tabi ki hoca demeyin hoca degil ki adam stajını bizde yapıyor,deneme yanılmaz,hertürlü hard fantazileri bizde deniyor

stajını gecip ilerde iyi bir hoca olursa zaten bizde kalmaz,biz sövdügümüzle kalırız o da iyi yerde staj yaptım der

Tudorla şampiyon olsak bile olmaz belli ama işte iş bilmez başkan , yönetim , genel kurul ve divan yüzünden hala görevde tek istediğim şey tudorla bir daha avrupa maçına çıkmayalım sezonu tamamlasın ve gitsin şampiyon yapsın , yapmasın farketmez.

Tudorla şampiyon olsak bile olmaz belli ama işte iş bilmez başkan , yönetim , genel kurul ve divan yüzünden hala görevde tek istediğim şey tudorla bir daha avrupa maçına çıkmayalım sezonu tamamlasın ve gitsin şampiyon yapsın , yapmasın farketmez.

Şampiyon olursak ne yorum yapacağını çok merak ediyorum. :asd:

Hoca gibi hoca. Medya ve taraftarlar bu adamın bi anasını sevmediği kaldı. Ona rağmen dimdik ayakta. Arkasında durmamız gerekirken, biat ettiğiniz adamların biletini kesti diye düşmanlık ediyorsunuz. Bu arada yine yanlış anlıcak arkadaşlar için diyorum, eleştirenlere lafım yok en çok ben eleştiriyorum. Bu lafım her seferinde hakaret eden hırbolara

.
f81593aba53e4e00836b6caebb79a4e8.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Temennilerine tümüyle katılırım da adama ne misyonlar yüklemişsin be Ömer?!...Haberdar olsa, ''Vay be ne kadar da önemli biriymişim meğer?!; o halde Tolga' dan sol kanat, Ndiaye' den önlibero, Fernando dan stoper icat etmek gibi saçma sapan fantezileri bırakayım, hiç olmazsa bir süre erteleyeyim, birkaç nokta transfer yapayım bari de şampiyonluk iddiamızı sonuna kadar zorlayalım'' diye düşüneceğinden eminim;). Nasıl etsek de kendisine ulaştırsak ki bu nadide postunu?!:confused::hat::DD...

Zaten beklenmeyen anda devrim olur. Yoksa düzen içinde devam ederiz. Tudor fena halde sıkıçık bir anda başarıya ulaşırsa tamamdır, çıkmazdan kurtarır belki bizi.

Zaten beklenmeyen anda devrim olur. Yoksa düzen içinde devam ederiz. Tudor fena halde sıkıçık bir anda başarıya ulaşırsa tamamdır, çıkmazdan kurtarır belki bizi.

Vallahi ne yalan söyleyeyim, ortada devrim olacak bir şey göremiyorum. Bonservis ve yıllık ücretler toplamında harcanan bütçe sana bana verilse daha iyi kullanır, daha iyi verim de alırdık, samimi söylüyorum. Birazdan damlayıp, Mourinho' luk taslamakla itham edecek gereksizler hiç umurumda değil...

Alınanların çoğu kaliteli ve karakterli futbolcular olsa da, f/p kriteri bakımından marifet değil, gerçekçi olalım, yine menajerler üzerinden yapıldı transferler. Avrupa piyasasında hiç mi makul bedelle alınıp katkı verecek futbolcu yoktu, hiç mi genç futbolcu yoktu yani?. Kaldı ki mevcut kadrodaki oyuncuları olmadık mevki ve formatlarda oynatarak verimlerini de düşürüyor.

Tudor için düşüncemi, başarılı olmasını kimseden daha az istememekle birlikte ''Nötr'' diye ifade etmiştim sezon başında, hala da isterim elbette. Ancak kendisi hakkındaki endişelerimi fazlasıyla haklı çıkarmaya devam ediyor...

Burada yönetime büyük iş düşüyor. Bu saatten sonra ihtiyaç duyulan oyuncular mutlaka alınmalı ki Tudor' un kadro yetersizliğine çözüm diye düşünebildiği saçma fanteziler minimize edilebilsin...

Hidayet icin su kadarini söyleye bilirim, basindan beri Tudoru destekliyor idi.
Hatta Bursa maci icin benden söz almisti, eger Bursa macini gecer ise seni bizim safimiza cekecegim diye.
Tudor Bursa macini alinca, daha da önemlisi yanlis olsa bile cesur degisiklikler ile alinca, ben de Tudora güvenmeye basladim, hatta Tudorcular grubuna katildim. :D

Simdi Tudora neden mi kiziyorum, Galatasarayi Galatasaray gibi oynatmadigi icin.
Maglup olmamak gayet tabi önemli, sonuc itibari ile sampiyonluk istiyoruz ama benim icin daha önemli olan Galatasarayin Galatasaray gibi oynamasi, özellikle böylesi bir yatirim sonrasi olusturulan böylesi bir kadro ile.
Su an icin bu durum cok sükür derbiler ile kaldi ama iste sezonun ikinci yarisinda, özellikle insallah sampiyonluk yarisinin icinde kalirsak sezonun sonuna dogru maclar zorlasacak, sinir stres kat sayisi yükselecek.

Hidayet de benim gibi asagi yukari buna kiziyor ve bunun tekrar etmesi sebebi ile Tudor hakkinda farkli düsünüyor.
Bunlar bana göre gayet dogal, sonuc itibari ile Tudor veya x bir oyuncu Babamizin oglu degiller.
Evet kabul, kimi Teknik Direktör veya oyuncu daha cok sevilir, daha sempatik olurlar ama kendi adima konusacak olursam, sahada mücadele eden Galatasaray oldukca kim olursa olsun köstek olmam, destek olurum.
Galatasarayin basarisi icin dogrulari yanlislardan daha cok yaptiklari sürece ben olayim, Hidayet olsun destekleriz.
Yine ilk yanlis ile asip kesmeyiz ama ne zaman hatalar tekrarlanir, bunlarda inat edilir elestirir, hatta tekrar ettigi icin tepki koyariz.
Bunu öcü gibi göstermek isteyen buyursun göstersin, benim icin kendileri calip kendileri oynuyorlar, ne bir eksik ne bir fazla.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt