Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de o sene acayip bir statü yapmışlardı. Bir önceki sezon 4 grup varken ve ilk 2 çıkıyorken 6 grup yaptılar. Son 8 için grup birincileri ve en iyi 2 ikinci çıkıyordu. Biz ilk kez bir grupta 2. olmamıza rağmen en iyi 2 arasına giremeyip elenmiştik. Ondan sonra da zaten ertesi sene uzun yıllar süren 8 gruplu sisteme geçilmişti. 3. olup UEFA'da sona uzanan.O zaman çocuktum juventus, bilbao ve rosenborglu gruptaydik çok da iyi oynamıştık juve'ye iki maçta da yenilmemiştik.
Son bilbao maçı hayal kırıklığı oldu ve ilk ağladığım maçtı elendiğimize inanamamıştım.
Bence uefa kupası kazanmamız burada başladı o genc kadro bu grupta çok tecrübelendi
Yav yarin son 8 macimiz var
Konusulan konu Hayal kirikliklari.
Dogru olabilir. Kazan kaldiran cok takim gorduk. Cok ta iyi hatirlamiyorum o sezonu dogrusu. Ama Antep'e falan gitmemis miydi o hiyar?Reis Samsun, Antep, Antalya faciasını diyorsun sanırım yukarıda bahsi geçti. Kalede Stauce vardı da kazma falan değildi. Takım Saftig kovulsun diye komple veriler o maçları. Stauce'nin burada ki sorunu Zaha ve Ziyech gibi burayı benimsememesi. Yoksa baya iyi maçlar çıkarıyordu Şampiyonlar Liginde.
Sezonun sonlarında falan burada parmağı sakat diye bir çok maça çıkmayıp, sonra gidip Litvanya Milli Takında formayı giyiyordu.
Yav onu demiyorum.Liverpool'a elenmek hayal kırıklığı değil beklenen sonuç.
Benim için Trömsö faicasıydı.
Son maç Başbakanlık Kupası maçı 2 kere dezavantaj yaptığımız atışlarda kupayı getirdi, yine FB'ye iteleyip sezonu kupalı kapadıydık, FB havasını aldıydı.Dogru olabilir. Kazan kaldiran cok takim gorduk. Cok ta iyi hatirlamiyorum o sezonu dogrusu. Ama Antep'e falan gitmemis miydi o hiyar?
Son maç Başbakanlık Kupası maçı 2 kere dezavantaj yaptığımız atışlarda kupayı getirdi, yine FB'ye iteleyip sezonu kupalı kapadıydık, FB havasını aldıydı.
O sıra Souness ile anlaşmışlardı, bu maçı da izleyenler arasındaydı. Souness dingili yerli kaleci yeter yabancı kontenjanını farklı yerde kullanacağım deyince kaleye Hayrettin geri geldi, UEFA ön eleme de Sparta Prag maçlarında falan yaktı yine daha orada elendik. Bunun isteği ile İngiltere'den getirdiği 4 adamdan Saunders dışında gelenlerin de hepsi tırt çıktı. Kaleye Fridel savunmaya Van Gobbel falan takım biraz toparlanıp yine Türkiye Kupasını aldı o sezon işte meşhur bayrak maçı.
Stauce'ye gelince Bosman öncesi eski bonservisin eski sisteminde sırasını hatırlayamayacağım sezon Karşıyaka, 1 sezon Sarıyer'de kiralık oynadı, sonra Türkiye'den ayrıldı.
Steau'ya elenmek çok koymuştu.
Aynı anda yazmamız nasıl lan?İşk yıkanı sormuşsunuz söylemiştim. 2. Yıkan da hagi li steau maçıydı. Yani hagi olmasa orada ilk kez finali o sene oynardık. Bu da çok büyük hayal kırıklığı olmuştu bende...
Hayrettin PSG maçlarında yakmıştı hele Ali Samiyen de ki maçtaYanlışın var üstat, Sparta Prag maçlarında bizi yakan Nezihiydi, Hayrettin değil.
Doğrudur, orayı tam hatırlamamış olabilirim. Ama o sezon da Hayrettin geri gelip yine bir yerlerde içine ettiydi. Herkes Souness'ı bayrak dolayından dolayı efsane diye hatırlıyor ama kadro planlaması vasat, hocalığı da sıradandı.Yanlışın var üstat, Sparta Prag maçlarında bizi yakan Nezihiydi, Hayrettin değil.
Hiç sorma, bu sene ki Juve maçı gibi rahat geçebileceğimiz turu bu herif hediye etmişti.Hayrettin PSG maçlarında yakmıştı hele Ali Samiyen de ki maçta
4 yıl üst üste şampiyonluk serisinin ilk sinyalleri o haftalarda kendini gostermisti. Hayrettine ragmen 4 gollü psg zaferi, hemen ardindan antepe 6 gol altay deplasmani 8-1 ve 6-1 lik istanbulspor maçlarıyla sinyali çakmıştık..Hiç sorma, bu sene ki Juve maçı gibi rahat geçebileceğimiz turu bu herif hediye etmişti.