İlk Galatasaray Hayal Kırıklığınız

2002-2011 yılları arası tam bir travmaydı.

Ona rağmen iki şampiyonluk sıkıştırdık o yıllara.

O zaman çocuktum juventus, bilbao ve rosenborglu gruptaydik çok da iyi oynamıştık juve'ye iki maçta da yenilmemiştik.
Son bilbao maçı hayal kırıklığı oldu ve ilk ağladığım maçtı elendiğimize inanamamıştım.
Bence uefa kupası kazanmamız burada başladı o genc kadro bu grupta çok tecrübelendi

O zaman çocuktum juventus, bilbao ve rosenborglu gruptaydik çok da iyi oynamıştık juve'ye iki maçta da yenilmemiştik.
Son bilbao maçı hayal kırıklığı oldu ve ilk ağladığım maçtı elendiğimize inanamamıştım.
Bence uefa kupası kazanmamız burada başladı o genc kadro bu grupta çok tecrübelendi
Bir de o sene acayip bir statü yapmışlardı. Bir önceki sezon 4 grup varken ve ilk 2 çıkıyorken 6 grup yaptılar. Son 8 için grup birincileri ve en iyi 2 ikinci çıkıyordu. Biz ilk kez bir grupta 2. olmamıza rağmen en iyi 2 arasına giremeyip elenmiştik. Ondan sonra da zaten ertesi sene uzun yıllar süren 8 gruplu sisteme geçilmişti. 3. olup UEFA'da sona uzanan.

O sene olan 17 Ağustos ve 12 Kasım büyük depremler Taffarel dahil bir çok yabancı oyuncuyu huzursuz etmişti. Denk gelmese belki ŞL'de tur atlayacaktık ve UEFA kupasında zafere ulaşmış olmayacaktık.

Reis Samsun, Antep, Antalya faciasını diyorsun sanırım yukarıda bahsi geçti. Kalede Stauce vardı da kazma falan değildi. Takım Saftig kovulsun diye komple veriler o maçları. Stauce'nin burada ki sorunu Zaha ve Ziyech gibi burayı benimsememesi. Yoksa baya iyi maçlar çıkarıyordu Şampiyonlar Liginde.

Sezonun sonlarında falan burada parmağı sakat diye bir çok maça çıkmayıp, sonra gidip Litvanya Milli Takında formayı giyiyordu.
Dogru olabilir. Kazan kaldiran cok takim gorduk. Cok ta iyi hatirlamiyorum o sezonu dogrusu. Ama Antep'e falan gitmemis miydi o hiyar?

PSV ye deplasmanda 3-0 yenilip ASY de 2-0 yenip elendiğimizde çok üzülmüştüm
o zaman PSV sadece bize yenilip Avrupa şampiyonu olmuştu Kooeman vardı

Dogru olabilir. Kazan kaldiran cok takim gorduk. Cok ta iyi hatirlamiyorum o sezonu dogrusu. Ama Antep'e falan gitmemis miydi o hiyar?
Son maç Başbakanlık Kupası maçı 2 kere dezavantaj yaptığımız atışlarda kupayı getirdi, yine FB'ye iteleyip sezonu kupalı kapadıydık, FB havasını aldıydı.

O sıra Souness ile anlaşmışlardı, bu maçı da izleyenler arasındaydı. Souness dingili yerli kaleci yeter yabancı kontenjanını farklı yerde kullanacağım deyince kaleye Hayrettin geri geldi, UEFA ön eleme de Sparta Prag maçlarında falan yaktı yine daha orada elendik. Bunun isteği ile İngiltere'den getirdiği 4 adamdan Saunders dışında gelenlerin de hepsi tırt çıktı. Kaleye Fridel savunmaya Van Gobbel falan takım biraz toparlanıp yine Türkiye Kupasını aldı o sezon işte meşhur bayrak maçı.

Stauce'ye gelince Bosman öncesi eski bonservisin eski sisteminde sırasını hatırlayamayacağım sezon Karşıyaka, 1 sezon Sarıyer'de kiralık oynadı, sonra Türkiye'den ayrıldı.

90'larin basiydi, m.denizli yönetiminde mükemmel gidiyorduk ve devreyi 5 puan farkla lider kapamistik. Sampiyonluk kesin diyorduk, birde ustune devre arasinda rüzgarın oğlu kosecki transfer edilmiş. Herkes ligin 2. yarısı açık ara yapmamızı beklerken şok bir bolu yenilgisi, ardindan ustuste beraberliklerle zirveyi bjk'ye kaptirmistik.
Herseye ragmen son haftalara bjk'yle kafa kafaya girmiş ve asy'de bjk'yle şampiyonluk maçına cikacaktik. Kazansak %99 sampiyonuz ve henüz 15. dk'da 2-0'i yakalamisken maçı oradan 3-2 kaybettik ve şampiyonluğu bjk'ye kaptirmistik
O zamana kadar yasadigim en büyük hayal kırıklığı kosecki'ye ragmen avucumuzdaki sampiyonlugu kacirmamiz olmuştu.

Bir sonraki yilda werder bremen maçı ve son dk'da kacan gol travma etkisi yaratmıştı.

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son maç Başbakanlık Kupası maçı 2 kere dezavantaj yaptığımız atışlarda kupayı getirdi, yine FB'ye iteleyip sezonu kupalı kapadıydık, FB havasını aldıydı.

O sıra Souness ile anlaşmışlardı, bu maçı da izleyenler arasındaydı. Souness dingili yerli kaleci yeter yabancı kontenjanını farklı yerde kullanacağım deyince kaleye Hayrettin geri geldi, UEFA ön eleme de Sparta Prag maçlarında falan yaktı yine daha orada elendik. Bunun isteği ile İngiltere'den getirdiği 4 adamdan Saunders dışında gelenlerin de hepsi tırt çıktı. Kaleye Fridel savunmaya Van Gobbel falan takım biraz toparlanıp yine Türkiye Kupasını aldı o sezon işte meşhur bayrak maçı.

Stauce'ye gelince Bosman öncesi eski bonservisin eski sisteminde sırasını hatırlayamayacağım sezon Karşıyaka, 1 sezon Sarıyer'de kiralık oynadı, sonra Türkiye'den ayrıldı.

Yanlışın var üstat, Sparta Prag maçlarında bizi yakan Nezihiydi, Hayrettin değil.

İşk yıkanı sormuşsunuz söylemiştim. 2. Yıkan da hagi li steau maçıydı. Yani hagi olmasa orada ilk kez finali o sene oynardık. Bu da çok büyük hayal kırıklığı olmuştu bende...

Yanlışın var üstat, Sparta Prag maçlarında bizi yakan Nezihiydi, Hayrettin değil.
Doğrudur, orayı tam hatırlamamış olabilirim. Ama o sezon da Hayrettin geri gelip yine bir yerlerde içine ettiydi. Herkes Souness'ı bayrak dolayından dolayı efsane diye hatırlıyor ama kadro planlaması vasat, hocalığı da sıradandı.

Resmi Cimbomlu olarak gittiğim ilk maçtı. Yeni yeni akıl baliğ olmuştum. Çocukluk tramvamdır. Hayal kırıklığından da ötedir.

1773781446829.webp

Hiç sorma, bu sene ki Juve maçı gibi rahat geçebileceğimiz turu bu herif hediye etmişti.
4 yıl üst üste şampiyonluk serisinin ilk sinyalleri o haftalarda kendini gostermisti. Hayrettine ragmen 4 gollü psg zaferi, hemen ardindan antepe 6 gol altay deplasmani 8-1 ve 6-1 lik istanbulspor maçlarıyla sinyali çakmıştık..

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt