İlkay Gündoğan, Tekrar Manchester City'de

Bir daha ismimizi bile ağzına almasın. Başlarım onun Galatasaraylılığına

Ilkay Galatasarayli olmuş ama Galatasarayliligi anlayamamış. Galatasaraylilik sana 5 beden buyuk geldi arslan.

BCT yazıyor ya "Yeteri kadar istendiğini hissetmemiş" diye kolpalıyor ya

benzer bakış hakim forumda - bu taraftar sosyal medyadan adamı zaten fenere eliyle itmiş olur .

37-38de de Türkiye'de alıcısı olacak.

niye 33de gelsin

35 yaşında bize gelse burada şöyle savunulur: ''37 yaşında mertens ligin içinden geçti. 35 yaşında ilkayı düşünemiyorum''

Hakanın da bunun da bize gelmesini istemiyorum. Uzaktan Galatasaraylı olun ve avrupada bırakın futbolu.

Eger bunu bize getirirlerse GS'liligimi askiya alirim. Juventus'a falan gitse yine anlarim, ama City ne ya? Zaten orda isim bitti diyerek gitmedin mi sen? Dönek herif.

Emeklilik yaşın geldikten sonra nereye gidersen git son vurgun için sakın buraya gelme artık.

Bugün ilkay bir daha bu kapıdan giremez diyenler seneye gelse düğün bayram edecek yine herseyi günlük hatta saatlik yaşıyoruz.

Adamın şurada en fazla 4-5 yıl oynayacağı kariyeri kalmış tabii ki önceliği para olacak..Kazandığı net para dışında,imaji,reklamı daha bir sürü geliri olacak.

Turkiye gibi her alanda olduğu gibi futbolda da kaos un hakim olduğu bir yere mümkün olduğunca gelebileceği en geç zamanda gelmeyi düşünüyor büyük ihtimalle..Bi sürü boş dedikodu,sosyal medya linci,kötü stadyumlar,berbat hakemler...Bunları görmüyor mu bu adam...

Bence seneye gelir bize..Mertens in gidişi sonrası da en olur adam ilkay olur..

Adamın şurada en fazla 4-5 yıl oynayacağı kariyeri kalmış tabii ki önceliği para olacak..Kazandığı net para dışında,imaji,reklamı daha bir sürü geliri olacak.
olay para değil - bana göre - burda muhtemelen daha çok kazanır.

bence hala yapabiliyorken KAPTANLIĞINI yapmış olduğu - taraftarının kendisni sevdiği - hocasını bildiği - takım arkadaşlarını bilidği - yaşamış olduğu şehre dönerek rahat bir sezon peşinde.

yazıldığı gibi 2025 haziranda free oluyorsa - o zamana planlama yapılır- şamp olursan limitin açık, cl biletin elinde adamı batshuai gibi kontratı bittiği gün açıklarsın.

mis gibide olur. haybeye düşman oldu millet bir anda .

Imkansız birşey ya nasıl olabilir bu? Evlilik tarihini bile 17 mayıs yapan biri nasıl bu kararı alajdgjalsjxns

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

olay para değil - bana göre - burda muhtemelen daha çok kazanır.

bence hala yapabiliyorken KAPTANLIĞINI yapmış olduğu - taraftarının kendisni sevdiği - hocasını bildiği - takım arkadaşlarını bilidği - yaşamış olduğu şehre dönerek rahat bir sezon peşinde.

yazıldığı gibi 2025 haziranda free oluyorsa - o zamana planlama yapılır- şamp olursan limitin açık, cl biletin elinde adamı batshuai gibi kontratı bittiği gün açıklarsın.

mis gibide olur. haybeye düşman oldu millet bir anda .
Olay para. Orada senelik net 8-10 alacaksa 13-15 verseydin sana gelirdi ama o parayı veremediğin için gelmedi. Bundan sonra bence gelmesine gerek yok çünkü demek ki bu adam kafasında bir şeyleri bitirince buraya gelecek kafasında bir şeyleri bitirince de asla istediğimiz katkıyı vermez.

Geri
Üst Alt