- 3 Haziran 2015
- 57.943
- 67.214
- 4.143
balon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
37-38de de Türkiye'de alıcısı olacak.
niye 33de gelsin
35 yaşında bize gelse burada şöyle savunulur: ''37 yaşında mertens ligin içinden geçti. 35 yaşında ilkayı düşünemiyorum''
Hakanın da bunun da bize gelmesini istemiyorum. Uzaktan Galatasaraylı olun ve avrupada bırakın futbolu.
olay para değil - bana göre - burda muhtemelen daha çok kazanır.Adamın şurada en fazla 4-5 yıl oynayacağı kariyeri kalmış tabii ki önceliği para olacak..Kazandığı net para dışında,imaji,reklamı daha bir sürü geliri olacak.
e tabi kontratı boşa çıkaracak - sonrası rahat rahat imza paralı işler .1 yıllık sözleşme yapması planlı bir iş
Olay para. Orada senelik net 8-10 alacaksa 13-15 verseydin sana gelirdi ama o parayı veremediğin için gelmedi. Bundan sonra bence gelmesine gerek yok çünkü demek ki bu adam kafasında bir şeyleri bitirince buraya gelecek kafasında bir şeyleri bitirince de asla istediğimiz katkıyı vermez.olay para değil - bana göre - burda muhtemelen daha çok kazanır.
bence hala yapabiliyorken KAPTANLIĞINI yapmış olduğu - taraftarının kendisni sevdiği - hocasını bildiği - takım arkadaşlarını bilidği - yaşamış olduğu şehre dönerek rahat bir sezon peşinde.
yazıldığı gibi 2025 haziranda free oluyorsa - o zamana planlama yapılır- şamp olursan limitin açık, cl biletin elinde adamı batshuai gibi kontratı bittiği gün açıklarsın.
mis gibide olur. haybeye düşman oldu millet bir anda .
1+1 diyen de var.e tabi kontratı boşa çıkaracak - sonrası rahat rahat imza paralı işler .