Illuminati

Cevap: İlluminati

Ooo bu konu kıvama gelmiş sonunda :)

3 Tane yakalayabildim..

1. si gözler Reptilian(sürüngen,kertenkele gibi) ırkı temsil ediyor..Çokca yakalanmış fotoları var..Açığa çıktıklarında, medyada bilinçli bir şekilde, bunların uzaylı olduklarını zikrettiriyorlar..Halbuki bunları ruhlarını satan, içlerine 3 harfliler giren olarak yorumluyorlar..

bush+reptilian.jpg

bushshapeshift.jpg

Baba ve oğul buş :)

2.si iskeletlerin 3 ü masonik duruş dedikleri şekilde duruyor..Atatürk ünde böyle bir çok fotoğrafı var..Mason demiyorum ama duruşu mason duruşu :allaalla6vr:

5483080_3.jpg

3. ve son olarak ''ters haçlar''..Bunlarda satan işaretleri..

Eminim daha fazla vardır..Bu kadarını görebiliyorum..
Atatürk ün öyle durmasının sebebi hastalığıdır,hastalığı sebebiyle elleri yara olmuş ve saklamak amacıyla bu şekilde duruyor.Belgeselinde izlemiştim,son yıllarındaki resimler hep bu şekilde,orda detaylı olarak anlatıyorlar bu konuyu zaten.Masonlukla falan alakası yok.

O değil de bu Lion,Lions olayının bunlarla bi ilgisi olduğunu okumuştum bi yerde doğruluğu var mıdır?

Atatürk ün öyle durmasının sebebi hastalığıdır,hastalığı sebebiyle elleri yara olmuş ve saklamak amacıyla bu şekilde duruyor.Belgeselinde izlemiştim,son yıllarındaki resimler hep bu şekilde,orda detaylı olarak anlatıyorlar bu konuyu zaten.Masonlukla falan alakası yok.

Toplam 70 küsür karede bu şekilde bir poz verdiğini duydum. Buna askerlik zamanı ve sonrası da dahil. Dolayısıyla bana pek hastalık gibi gelmedi ama her selamı nizam selamı olarak da algılamamak gerekir tabi.

[video=youtube;qD9J_yjG2iI]https://www.youtube.com/watch?v=qD9J_yjG2iI[/video]

Not: Video'yu Atatürk'e itham etmek için koymuyorum yanlış anlaşılmasın sadece amacım; çekilen foto örneklerini göstermektir.

Toplam 70 küsür karede bu şekilde bir poz verdiğini duydum. Buna askerlik zamanı ve sonrası da dahil. Dolayısıyla bana pek hastalık gibi gelmedi ama her selamı nizam selamı olarak da algılamamak gerekir tabi.

Valla benim izlediğim (can dündardı galiba) belgeselde gayet mantıklı olarak neden öyle durduğunu göstermişti.Siroz hastalarında ellerde yaralanma vs oluyormuş.Atatürk güçlü duruşunu göstermek için ellerini saklıyordu.

Not: Video'yu Atatürk'e itham etmek için koymuyorum yanlış anlaşılmasın sadece amacım; çekilen foto örneklerini göstermektir.

yuh lan bu ne ????

Masondur demedim zaten.. :)

Ama çok fazla böyle pozu var ve söylediğin sebep, '' hmm, tamam meğer ondanmış '' dedirtmiyor bana :o

2 resim görüp gemileri yakıcak kadar hevesliyseniz,çok şey bulur çıkarırsınız.

Keşke ondan sonra gelenler onun binde biri kadar adam olabilselerdi. Atatürke Mason diyen kişi din sömürücüsü tükürükleri sakallarına karışan sahte şıh şeyh düzenbazlarından başkası olamaz. Yattığın yer nurla dolsun Atam.

Bi de şu var yani..

Atatürk mason olsa ne oluuuuur olmasa ne olur.. :)

Banane adamın hayatından yaşamından inancından.. :)

Bu memleket, sayesinde dirilmiş mi dirilmemiş mi ona bakarım ben..

Konumuza dönelim ben derim :)

Bu konuly ilgili fazla bilgim yok bir iki dan brown kitabı bir iki de yazı. Çok da ilgilimi çekmedi zaten böyle birşey varsa bile yapılacak birşey yok babında. Ama South Park'ın jonas brother ve disneyle iligli yaptığı bir bölümden sonra biraz araştırdım. Küçük çocuklara cinsel istismarda bulunduklarına dair eleştri getirmişlerdi. Biraz araştırınca çok iğrenç şeyler de gördüm. İluminati var yok bilemem ama bunun olduğuna sizi temin edebilirim. Rezil bir durum. Ve amaç ne çok merak ediyorum cidden.

Bi de şu var yani..

Atatürk mason olsa ne oluuuuur olmasa ne olur.. :)

Banane adamın hayatından yaşamından inancından.. :)

Bu memleket, sayesinde dirilmiş mi dirilmemiş mi ona bakarım ben..

Konumuza dönelim ben derim :)

katiliyorum

yoksa konu cigrindan cikar

ceza yagmaya baslar

baska baslik altinda tartisilir

Bu konuly ilgili fazla bilgim yok bir iki dan brown kitabı bir iki de yazı. Çok da ilgilimi çekmedi zaten böyle birşey varsa bile yapılacak birşey yok babında. Ama South Park'ın jonas brother ve disneyle iligli yaptığı bir bölümden sonra biraz araştırdım. Küçük çocuklara cinsel istismarda bulunduklarına dair eleştri getirmişlerdi. Biraz araştırınca çok iğrenç şeyler de gördüm. İluminati var yok bilemem ama bunun olduğuna sizi temin edebilirim. Rezil bir durum. Ve amaç ne çok merak ediyorum cidden.

Tüm dünyayı şeytana tapar hale getirip ele geçirmek.

Atatürkün mason olup olmadığı ile alakalı araştırma yapın derim.. "Hastalığı için o duruşu yapıyor" savunması hiç inandırıcı gelmedi bana..

Atatürkün mason olup olmadığı ile alakalı araştırma yapın derim.. "Hastalığı için o duruşu yapıyor" savunması hiç inandırıcı gelmedi bana..
Savunmayı yapan ben değilim,can dündarın belgeselinde söylediklerini aktardım.Ayrıca sırf bir duruşu ile birilerini mason ilan edeceksek işimiz var gerçekten.Her üçgen çizen illuminatici değilse her elini göğsüne götüren de mason olmasa gerek ?

Geri
Üst Alt