Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arteta’ya gore hazir degilmis. Kiralik yollamak istediler ama Saliba istememis galiba. Gabriel de ayni Saliba gibi fransa ligi tamamlanmadigi icin 5-6 ay oynamadi ama nedense su an Arteta oynatmayi dusunmuyor, EL listesine de almadi.
Arteta’ya gore hazir degilmis. Kiralik yollamak istediler ama Saliba istememis galiba. Gabriel de ayni Saliba gibi fransa ligi tamamlanmadigi icin 5-6 ay oynamadi ama nedense su an Arteta oynatmayi dusunmuyor, EL listesine de almadi.
Ajax’in A takimi ile 1 maca bile cikmadan Lille’e transfer oldu. Ajax potansiyeline guvenmedi ama Luis Campos gecen sezon Botman’in Heerenveen’de 1 yil kiralik oynadigi donem potansiyeline guvendi demek ki. Botman’i izledigim kadariyla da Luis Campos hakli cikti.
Ben adamı ilk defa izledim de çok etkileyici buldum. Acayip mücadele etti ve teknik, şutu da kalecinin üstüne gitmese skor çıkabilirdi, kayarak top calmalari filan da muazzamdı yani uzun zamandır izlediğim en iyi os performanslarından biri çok baskın oynadı hep böyle oynuyorsa bilemedim yani başka bir topçu.
Mourinho'nun Tottenham'ı oyun olarak İngiltere'nin Galatasaray'ı resmen. Tek taktik "biri bir şey yapsın da gol atalım". Galatasaray'dan farkları bireysel yetenek olarak üst düzeyde oyunculara sahip olmaları.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.