- 12 Temmuz 2009
- 60.891
- 24.269
- 2.968
hea seneye arsenaldeBotman'ı diyorum üstat lilledeki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hea seneye arsenaldeBotman'ı diyorum üstat lilledeki
Arteta’ya gore hazir degilmis. Kiralik yollamak istediler ama Saliba istememis galiba. Gabriel de ayni Saliba gibi fransa ligi tamamlanmadigi icin 5-6 ay oynamadi ama nedense su an Arteta oynatmayi dusunmuyor, EL listesine de almadi.Saliba sakat falan mı
Niye hiç oynamıyor
hea seneye arsenalde
Demiral olabilir belki. 30m kabul etmemişti juve
Büyük yatırım yapıldı ya, hele de stoper sıkıntısı varken kötü..Arteta’ya gore hazir degilmis. Kiralik yollamak istediler ama Saliba istememis galiba. Gabriel de ayni Saliba gibi fransa ligi tamamlanmadigi icin 5-6 ay oynamadi ama nedense su an Arteta oynatmayi dusunmuyor, EL listesine de almadi.
Ajax’in A takimi ile 1 maca bile cikmadan Lille’e transfer oldu. Ajax potansiyeline guvenmedi ama Luis Campos gecen sezon Botman’in Heerenveen’de 1 yil kiralik oynadigi donem potansiyeline guvendi demek ki. Botman’i izledigim kadariyla da Luis Campos hakli cikti.yuh 20 yaşında mıymış
26 27 sanıyordum
frikik atmaya hazırlanıyodular reis piyango oldu penHK’deki futbol zekasına bak. Lallana’nın salak gibi sıçradığını gördü, bir adım yana attı ve penaltıyı aldırdı.
Çok kaliteli bir futbolcu.
Ben adamı ilk defa izledim de çok etkileyici buldum. Acayip mücadele etti ve teknik, şutu da kalecinin üstüne gitmese skor çıkabilirdi, kayarak top calmalari filan da muazzamdı yani uzun zamandır izlediğim en iyi os performanslarından biri çok baskın oynadı hep böyle oynuyorsa bilemedim yani başka bir topçu.Partey biraz iyi oldu. Yalnız orta saha hala yaratıcılıktan uzak. Oraya odaklanmak ve nokta atışı yapmak lazım.
lamptey çocuk dar alanda fena bacağı saldı koreliye
sahtekarın tekidirFaul veya penaltı. Demek istediğim pozisyon içinde hızlıca düşünüp, rakibin aptallığını avantaja çevirmesi takdire şayan.