Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saliba sakat falan mı

Niye hiç oynamıyor
Arteta’ya gore hazir degilmis. Kiralik yollamak istediler ama Saliba istememis galiba. Gabriel de ayni Saliba gibi fransa ligi tamamlanmadigi icin 5-6 ay oynamadi ama nedense su an Arteta oynatmayi dusunmuyor, EL listesine de almadi.

Arteta’ya gore hazir degilmis. Kiralik yollamak istediler ama Saliba istememis galiba. Gabriel de ayni Saliba gibi fransa ligi tamamlanmadigi icin 5-6 ay oynamadi ama nedense su an Arteta oynatmayi dusunmuyor, EL listesine de almadi.
Büyük yatırım yapıldı ya, hele de stoper sıkıntısı varken kötü..

yuh 20 yaşında mıymış
26 27 sanıyordum
Ajax’in A takimi ile 1 maca bile cikmadan Lille’e transfer oldu. Ajax potansiyeline guvenmedi ama Luis Campos gecen sezon Botman’in Heerenveen’de 1 yil kiralik oynadigi donem potansiyeline guvendi demek ki. Botman’i izledigim kadariyla da Luis Campos hakli cikti.

Brighton topa değemeden kalesinde gol gördü. Tudorsavar sıkıntılı.

Mourinho çöpüne hiç güvenmesem de şanlı Tottenham kazanacak gibi. Brighton çok kötü.

Partey biraz iyi oldu. Yalnız orta saha hala yaratıcılıktan uzak. Oraya odaklanmak ve nokta atışı yapmak lazım.
Ben adamı ilk defa izledim de çok etkileyici buldum. Acayip mücadele etti ve teknik, şutu da kalecinin üstüne gitmese skor çıkabilirdi, kayarak top calmalari filan da muazzamdı yani uzun zamandır izlediğim en iyi os performanslarından biri çok baskın oynadı hep böyle oynuyorsa bilemedim yani başka bir topçu.

Mourinho'nun Tottenham'ı oyun olarak İngiltere'nin Galatasaray'ı resmen. Tek taktik "biri bir şey yapsın da gol atalım". Galatasaray'dan farkları bireysel yetenek olarak üst düzeyde oyunculara sahip olmaları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt