- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Emre Saykal forumu bırakmamış olsa hwddinizi bildirirdi, meydanı boş buldun6z tabi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne ara birakti, ne güzel saydiriyordu.Emre Saykal forumu bırakmamış olsa hwddinizi bildirirdi, meydanı boş buldun6z tabi.
- iPhone X yeni adi olmus.
- 5.8 inch OLED ekran.
- Face ID
- 1200 Dolar
Diger iki cihazlar da 7 serisinin upgrade versiyonu seklinde devam edecekmis;
Iphone 8 ve 8 Plus
Iphone 8 ve 8 Plus, 7 ve 7 Plus'in yeni modeli olarak bakilmali. Iphone X de yep yeni bir konsept ile farkli bir model olacak Apple a gore. Iphone'nun 10. yilina ozel bir telefonmus.Şimdi anlamadım adı iPhone x mi; iPhone 8 mi? Yoksa iPhone x farklı bir telefon mu?
Iphone 8 ve 8 Plus, 7 ve 7 Plus'in yeni modeli olarak bakilmali. Iphone X de yep yeni bir konsept ile farkli bir model olacak Apple a gore. Iphone'nun 10. yilina ozel bir telefonmus.
Normalde S modelleri gelirdi herkes de o yuzden 7s ve 7s plus olacak zannetti ama Apple direk 8 yapalim demis. Sanirim S modelleri rafa kaldirildi.Güzelmiş bakalım. Ben SE gibi ara model sandım. iPhone X muhtemelen araba fiyatına satılacaktır. :asd22:
Bence gecici bir karar, ouncu yila özel oldugunu düsünüyorum.Normalde S modelleri gelirdi herkes de o yuzden 7s ve 7s plus olacak zannetti ama Apple direk 8 yapalim demis. Sanirim S modelleri rafa kaldirildi.