iPhone X | iPhone 8 | iPhone 8 Plus | 20.00 | 12 Eylül

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Saykal forumu bırakmamış olsa hwddinizi bildirirdi, meydanı boş buldun6z tabi.

20800228_1901221550204238_7072394598742275491_n.jpg

• iPhone X yeni adi olmus.
  • 5.8 inch OLED ekran.
  • Face ID
  • 1200 Dolar

Diger iki cihazlar da 7 serisinin upgrade versiyonu seklinde devam edecekmis;

Iphone 8 ve 8 Plus

• iPhone X yeni adi olmus.
  • 5.8 inch OLED ekran.
  • Face ID
  • 1200 Dolar

Diger iki cihazlar da 7 serisinin upgrade versiyonu seklinde devam edecekmis;

Iphone 8 ve 8 Plus

türkiye fiyati 5 milyari rahat gecer o vakit
oled ekran olmasi diger ayfonlara göre büyük avantaj
onun disinda bir yenilik yok

lgnin yeni v30u bile cok daha hos duruyor

1200 dollar mi... iphone 7 plusum ile mutluluklar bana 5 sene :D

Marka takıntısı olan alır. Isırıklı elmaya 5bin vereceğime o paraya antreman kross motoru alır dağ tepe stres atarım.

IPhone'a para veren arkadaşlar telefon 5 senedir aynı. Ufak tefek değişikliklerle sadece yazılım arttırarak herif söğüşlüyorlar.

En son IOS telefon 4S.İngiltereden getirttmiştim. 2 sene anca kullandım.

Özgürlüğü seven android alır keyfine bakar.

Saat 20.00 de canli tanitimi olacak. (TSI)

iphone-8-gold-elite-straightwith-box-1505067594.jpg

iphone-8-platinum-elite-straightwith-box.jpg

24K altın kaplama, roze altın, platin ya da elmas kaplamalı olarak ön sipariş verebileceğiniz 256 GB iPhone 8 için şirket yaklaşık olarak 2730 Euro fiyat belirlemiş durumda. Ön sipariş vermek içinse bu meblağın yarısını yani yaklaşık 1360 Euro depozito ücretini ödemeniz gerekiyor.

Türkiye fiyatı uçuk olacaktır maalesef.

Şimdi anlamadım adı iPhone x mi; iPhone 8 mi? Yoksa iPhone x farklı bir telefon mu?

Cift kart olayi sebebi ile tekrar Androide gecmistim ama eger yeni model hosuma giderse tekrar iPhone almayi düsünüyorum.
Andoridin bir sorunu var, bildirimler gelmiyor.

Şimdi anlamadım adı iPhone x mi; iPhone 8 mi? Yoksa iPhone x farklı bir telefon mu?
Iphone 8 ve 8 Plus, 7 ve 7 Plus'in yeni modeli olarak bakilmali. Iphone X de yep yeni bir konsept ile farkli bir model olacak Apple a gore. Iphone'nun 10. yilina ozel bir telefonmus.

Son düzenleme:
Iphone 8 ve 8 Plus, 7 ve 7 Plus'in yeni modeli olarak bakilmali. Iphone X de yep yeni bir konsept ile farkli bir model olacak Apple a gore. Iphone'nun 10. yilina ozel bir telefonmus.

Güzelmiş bakalım. Ben SE gibi ara model sandım. iPhone X muhtemelen araba fiyatına satılacaktır. :asd22:

Güzelmiş bakalım. Ben SE gibi ara model sandım. iPhone X muhtemelen araba fiyatına satılacaktır. :asd22:
Normalde S modelleri gelirdi herkes de o yuzden 7s ve 7s plus olacak zannetti ama Apple direk 8 yapalim demis. Sanirim S modelleri rafa kaldirildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt