Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.041
- 39.373
- 3.993
Yabancı sınırı gelince çok zorlanicaz yerli iyi oyuncularımız çok kisitli o yüzden irfanı kaptırmak kötü oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson gelsede gelmesede yonetim benim icin sinifta kaldi. Irfani alamadigi icin degil, bu transferi yine gurur meselesine donusturup rakibe kaptirdigi icin.
Abi o Ali Gece Ali Kemal benimBaşakla anlaşmış olabilirler. Ben formayı giymeden inanmam. Ha olduysa da hayırlı olsun Ali Kemal ne diyelim.
Ogulcan taylan da adam degil gozumde bundan sonratek üzüldüm irfanin türk olmasi (kural) + ogulcan ve taylan ile güzel sinerji olurdu
+ ogulcan ve taylanYabancı sınırı yüzünden İrfan’ı istemiştim ama olmadı yapacak birşey yok...
Yabancı sınırı gelince çok zorlanicaz yerli iyi oyuncularımız çok kisitli o yüzden irfanı kaptırmak kötü oldu
Bence Ilk firsatta cekildik vazgectik demeleri lazimdi.Yapmayın gözünüzü seveyim, rakip 20 m. verse, gurur meselesi diye gaza gelip 25 m. mu vereceğiz. Sırf gurur ve inat diye.
Yook artık. Cidden böyle işe fena sokmuş göksel12 milyon euro +Tolga + sezon sonu Deniz mi
:asd :
Acıyorum artık