İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de

Yabancı sınırı gelince çok zorlanicaz yerli iyi oyuncularımız çok kisitli o yüzden irfanı kaptırmak kötü oldu

Gedson gelsede gelmesede yonetim benim icin sinifta kaldi. Irfani alamadigi icin degil, bu transferi yine gurur meselesine donusturup rakibe kaptirdigi icin.

Yapmayın gözünüzü seveyim, rakip 20 m. verse, gurur meselesi diye gaza gelip 25 m. mu vereceğiz. Sırf gurur ve inat diye.

Bir haftadır İrfan bize gelirse takımı izlemeye devam ederim deyip süreci heyecanla takip ettim. Umarım sonu böyle olmaz. Resmi açıklama gelmeden inanmıyorum.

Olumsuz olsa başkan açıklardı bence. Ama Gedson gelirse çok önemi kalmaz.

belliydi böyle olacağı şikeci yalakası göksel, ffp kısıtı, yalı çocuğunun baba parası. birçok etkenden dolayı bu transfer zaten imkansızdı.

İrfan konusunda hata hocada değil.net olarak yönetimde herifler komple tam kadro akbilin kulüp binasına gittiler biz benzer baskıyı yapsaydik belki istediği yere gelecekti cocuk

İrfan'ı severim kesinlikle kötülenecek futbolcu değil ama bir tarafta Fatih Terim'li Galatasaray hatta en yakın arkadaşları Oğulcan ve Taylan dururken diğer tarafta sırf daha fazla para teklif edildi diye Fenerbahçe'ye gitmeyi kabul ediyorsa gidebilir hiçbir sıkıntı yok benim gözümde

Daha önce de söylemiştim ligimiz içinde yapılan transferlerde asla ama asla bu rakamlara çıkmamak gerekiyor 13 mil.€ 'luk Diagne veya sözleşmesi bitmek üzere oran Akbaba'ya 4 mil.€ vermemiz diğer tarafta Emenike & Topuz & Amrabat & Alper Potuk bunun en iyi örneği

İrfan'ın transfer yarışında Galatasaray'a değil Fenerbahçe'ye transfer olduğu önümüzdeki günlerde unutulur ama ya maliyeti ? Akbaba'yı Fenerbahçe'nin elinden kapmıştık da ne oldu ? Amrabat için o kadar inat edip 9 mil.€ bonservis ödedik de ne olmuştu ?

İrfan Can çok sevdiğim iyi bir oyuncu yaşının ideal olması ve yerli olması sebebiyle kadromuzda görmeyi çok isterdim ama konuşulan rakamlar korkunç Sanson'nun EPL'ye transfer yapmasına rağmen veya Miranchuk'un Serie A 'ya 15 mil.€ bonservis ödemesi yapıldığı yerde Göksel Gümüşdağ'a İrfan Can için 14 mil.€ ödeyecek değildik herhalde

Tolga ney lan? Bir transferde iki taraf da birbirini nasıl kazıklar, en güzel örneği. :asd:

20 tane orta saha üstüne İrfan Can ha komik. Herifler ligi değil transferi Galatasaray'ın önünde bitirmek için and içmişler adeta. İrfan'a verdikleri mesainin yarısını Visca'ya harcayıp getirseler şampiyon olurlar derdim ama bu kafayla bunlardan bir yol olmaz. Alışageldik şekilde mutsuz, umutsuz ve hayırsız bir birliktelik dilerim.

Hadi inş söylenen paralara değecek bir adam değildi.fener aldıysa mutlu olurum

Geri
Üst Alt