İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de

İnan onu bende bilemiyorum. Sırf o yüzden de bu transfer hakkında hiçbir şey yazmadım.
Tek üzüldüğüm nokta, yerli oyuncu portföyüne yetenekli bir oyuncu katamamak. En yakın zamanda yabancı oyuncu kısıtlamasını gündeme getireceklerinden zerrece şüphem yok. Hayırlısı olsun.

Çok kez yazdım İCK hakkında. Yani Fener’e gittiği için zaten istemiyordum demiyorum ama bize gelmediği için mutluyum çünkü saçma rakamlara gelecekti.

Başarılı yaptığı şeyler olmasına rağmen, çok ciddi eksikleri olduğunu düşündüğüm bir oyuncu.Yine de düşük bonservis ve uygun maaşla bizde görmek isterdim.

Fener’de başarılı olamayacağını iddia ediyorum. MHY için de başarılı olmaz demiştim. İki tane bence stil olarak da yanlış transfer yaptılar. Futbol akıllarının düşük olduğunu düşünüyorum.

Hayırsız olsun.

Çok kez yazdım İCK hakkında. Yani Fener’e gittiği için zaten istemiyordum demiyorum ama bize gelmediği için mutluyum çünkü saçma rakamlara gelecekti.

Başarılı yaptığı şeyler olmasına rağmen, çok ciddi eksikleri olduğunu düşündüğüm bir oyuncu.Yine de düşük bonservis ve uygun maaşla bizde görmek isterdim.

Fener’de başarılı olamayacağını iddia ediyorum. MHY için de başarılı olmaz demiştim. İki tane bence stil olarak da yanlış transfer yaptılar. Futbol akıllarının düşük olduğunu düşünüyorum.

Hayırsız olsun.
çok başarılı bir yorum bir de bu ifb nin bu şekilde aldığı hiçbir oyuncu fayda vermemiştir. Tarih tekerrürden ibarettir. Yine aynı son olacaktır

çok başarılı bir yorum bir de bu ifb nin bu şekilde aldığı hiçbir oyuncu fayda vermemiştir. Tarih tekerrürden ibarettir. Yine aynı son olacaktır
sansasyonel transfer diye tanittiklari mhy gördük
sosa ligi donunda sallayacakti, thiam kadar bile oynamadi :)

iyi topçu ve takımda isterdim ama yapacak bir şey yok. yolumuza bakacağız.

Giren kazıkla cümle aleme madara olmamak için bonservisini açıklamayacaklardır. Bizimkilerin beceriksizliği ilk kez işimize yaradı. İyi oldu alamadığımız.

Bizde zaten ffp yokmuydu nasıl alacaktık irfanı?

Sırf düzgün olsun eksiye düşmeyelim diye ali yavuzdan bile 75bin tl aldık genelde ücretsiz kiralardık

Beyler iyi hos ama twitterda uc bes bizim trolcu tayfalarin gazina gelmissiniz belli ki ..

Bizde ki Turk futbolculara bi bakin .. Omer B/Emre Akb/Emre K. .. sunlarin 3u bir Irfan Can etmez .. edemez ..

Takimimiz full yabanci .. iki mac sonra herkes baslar yabanci siniri diye .. +++++ bizdeki topcular kiralik .. seneye yine yeniden bir transfer savasina gircez yonetimle

Geri
Üst Alt