Bi de linnes ve emre akbaba gidecekmis,manyaklik bu.yedline alternatif linnes.emre akbabanin sikintisi mental.heleki irfanin yalan direnisinden sonra emre kılıçla ikisi cok kiymetli oldu.11 milyona geçirmişler fenere, deniz turucle beraber.11 milyona 3 tane cevher bulursun avrupadan.

maxresdefault.jpg

Kapalı çevrim transfer öznesi resmen.

Türkiye Ligi'nde çıkış yapan yerli oyuncular olur. Deniz Türüç, Mert Hakan Yandaş gibileri ciddi ücret farkından dolayı Fenerbahçe'yi seçer, kariyerleri düşüşe geçip, bir sonraki çıkış yapan oyuncunun transferine takas öznesi olur. (Ozan Tufan bile Alanya'ya kadar düşmüştü, Sergen resmen geri döndürdü adamı) Şimdi sıra MHY'de gibi görünüyor.

Ben İrfan'i kalite olarak kesinlikle bu topculardan fersah üstün görüyorum bu arada. Ancak sonları paralel gibi olacak.

Zaman her seyi gosterecek diye dusunuyorum. MHY icin yazdiklarim duruyor. Sonuc ortada ki ilerleyen surecte daha da netlesecek... ICK'yi MHY'dan daha cok begeniyorum. Isin gercegi bu. Sol ayagi kaliteli. Ama 10 milyon Euro vermek bence cilginlik. Bir de ICK'nin aldigi maas ne kadardir onu da bilmek lazim.

Bence Fener yine sacma sapan bir transfer yapti.

Isin komik tarafi birbirini tamamlayan oyuncular almiyorlar. Hakikaten adamlarda nasil bir futbol akli var sasmamak elde degil.

Geri
Üst Alt