Gülüşünü bile sevmem ama gelecek kendinizi hazır edin, geleceğini şuradan da anlayabilirsiniz ilk döneminde Mert Hakan gibiydi artık paylaşım bile yapmıyor bizim aleyhimize.

Hazırlayın kendinizi, ha bize katkı verir

Rotasyonda el kuvvetlendirir, o kadar, ki Ziyech'te varken hiç gerek yok. Febeye girsin bir kontrat daha, yaklaşmamakta fayda var.

Çemçük ağızlı şey! Gelme lan!

Ne oyunculuğunu ne karakterini zerre sevmem zaten 1-2 yıla iyice ağırlaşacak, son kontrat peşinde. Ama yine de dümenden bir teklif yapıp akılları karıştırıp Fener'e yüksek maliyetten çakılmasına sebebiyet vermek gerekir.

Yerli oyuncuda olmuş değil olma potansiyeli olan oyuncuları alıp üst düzey yabancılar ile harmanlarsak Kerem gibi Yunus gibi BAY gibi oyuncuları ortaya çıkarabiliriz, İrfan gibileri alarak hiç bir zaman bir yere varılmaz, varılmamıştırda.

Osimhen'e iyi goller attırır da zaten şimdiden adale sakatlıkları var. Cengiz gibi olma ihtimali çok fazla.

İstemem zaten BJK ile söz kesmiş diye okudum Twitter'da

Yabancı hoca varken kayıp. Yerli hocalarla performans veriyor. Alıp bizim takıma 11'e koymam. Yedek için de fazla maliyetli.

Karaktersiz futbolcu istemiyorum bu kulüpte.

Gitsin salıncaklı kardeş takımda oynasın.

İsterse Messi olsun, sahada yürüyerek futbol oynayan kimseye tahammül edemiyorum bir süredir.

Berat lus ve furkan koçak bekliyoruz,onların hakkını yiyip buna mı verek

İrfanın karakterini falan tartismiyorum o kısma saygı duyuyorum ama rotasyonunuz bu kadar rezilken irfan gibi bir herifi istememek delilik olur.. Hocaya kızıyorum ediyoruz da oyuna girenlerin hali de ortada

Geri
Üst Alt