Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

Kaptan'dan dönüş sinyalleri almaya devam ediyoruz.Özverisi isteği müthiş tek eleştiri olursa hücumda oyun kurarken biraz ağır kalıyor sanki,top elinde fazla kalıyor.

Dün serum vermişler ona rağmen böyle performans,çok yürekli oynadın kaptan eyvallah.

Ekaterinburg maçında Işıl: 8 sayı, 6 ribaund, 7 asist

Kayseri Kaski maçında Işıl: 8 sayı, 9 ribaund, 6 asist

:tiphat:

Ekaterinburg maçında Işıl: 8 sayı, 6 ribaund, 7 asist

Kayseri Kaski maçında Işıl: 8 sayı, 9 ribaund, 6 asist

:tiphat:
BU PRAGMACINDADA İYİ OYNAMIŞTI. 8 SAYI ATMIŞTI GALİBA. IŞIL ilk cıktıgı gibi oynamaya başladı. inşallah devam eder. kötüyken nasıl eleştiryorsak iyiye giden dönemde övmek lazım kızı.

Taraftarımız hala Işıl Alben şakşakçılığı yapacaksa Fenere yenilmemiz müstehak.Yıllardır derbilerde ne kadar yetersiz olduğunu kanıtlamak için her şeyi yapıyor ama taraftar önünde forma öpme gibi basit şovlarla bunu unutturmasını biliyor Işıl

buda galiba Ardanın basketci versiyonu maçtan evvel bik bik konusur maça gelince esamesi okunmaz.

Hala Işıl,Bahar gibilerini savunanlar,tepki göstermeyenler varsa eğer onlarda benim gözümde büyük suçludur. Birsel,Nevriye toplam 30 sayı bizimkiler 3 sayı. Sadece bu maç değil her maç aynı şey.Eğer Işıl Galatasarayı çok seviyorsa maçın tekrarını izlesin zaten yetersiz olduğunu kendisi de anlar.Yönetime gidip ben bu takımın çapında değilim desin.Eğer gerçekten bu klübü seviyorsa aynen bunu yapmalı

Isil,Sabrinin basketci verziyonudur,her ikisi bu takimda oldukca ikisindende bir fayda göremeyecegiz.Takim icin terinin son damlasini akitmalarina söyleyecek söz yok ama ikiside takimda yetersiz,her ikiside cok iyi bir Galatasarayli olabilir ama benim gözümde her ikiside bu takimin oyunculari degil.

ardadan da sendende sabriden de Galatasaray yarardan çok zarar gördü.

Allah rızası için Gs yi gram seviyosan türk rotasyonundakileride al git şu takımdan :(

Yine aynı yere geleceğiz; yerli guard önerisi olan?

Orta sıra takımlarından gelebilecek herhangi bir Türk guard Işıldan iyi oynar zaten. 30 dakikada 0 sayı atmadı mı bu gün? Başka bir Türk guard eksilere inemeyeceğine göre en kötüsü bu zaten

hiç mi yerli basketbolcu yetişmiyo la bu ülkede ?

Servet sorununa benzemeye başladı.Başka oyuncu mu var diye bir bahane yok.Gerekirse Ayşe Coranın üstüne düşülür ki zaten şu hali bile Işıldan iyi oynar

ben Galatasaray aşığıyım diye diye aykut gibi yıllarını gsde tamamlicak acilen kırmadan kırılmadan kovun ceyhun hocayla ışılı

Servet sorununa benzemeye başladı.Başka oyuncu mu var diye bir bahane yok.Gerekirse Ayşe Coranın üstüne düşülür ki zaten şu hali bile Işıldan iyi oynar

1. Ayşe PG değil 2-3 oynar, alakası yok yani.

2. Herhangi biri gelsin demekle olmuyor isim ver.

Hep aynı bir isim bile veremiyorsunuz işte. Sadece gitsin sadece gitsin.

Ya Tugay sen memnun musun yani? Her derbiyi Işıl gibiler yüzünden kaybediyoruz. Yabancılar 80 sayı yerliler 5 sayı.İsim vermeye falan gerek yok bundan daha kötüsü olabilir mi ya? Hiç bir şey yapmıyorlar ki.Altyapıdan yeni isimler çıkarsak Işıldan daha kötü mü oynayacak?Işıl yetersizlikte sınır zaten.Ondan ötesi olamaz

Ya Tugay sen memnun musun yani? Her derbiyi Işıl gibiler yüzünden kaybediyoruz. Yabancılar 80 sayı yerliler 5 sayı.İsim vermeye falan gerek yok bundan daha kötüsü olabilir mi ya? Hiç bir şey yapmıyorlar ki.Altyapıdan yeni isimler çıkarsak Işıldan daha kötü mü oynayacak?Işıl yetersizlikte sınır zaten.Ondan ötesi olamaz

Daha iyisini alamıyorsan elindeki kalır nokta. Bak bir tane isim bile veremiyorsun çünkü bu ikisinden başka yerli guard bile bilmiyorsun. Mesela kazandığımız Ekaterinburg maçındaki Işıl'dan daha iyi bir yerli guard alabilecek misin? Tabiki hayır, öyleyse neye tartışıyoruz? Duygusal falan da bakmıyorum, Birsel'i yazın çok istemiştim mesela.

Geri
Üst Alt