Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

Bugüne kadar Işıl'ı hep savundum. Hep bir özlem ile o sakatlıktan önceki Işıl'ı bekledim. Ama gelmedi bir türlü. Geleceğinden de pek bir ümidim kalmadı. Fakat ben Işıl'a bir şans daha verilmesi taraftarıyım. Ceyhun Hoca gönderilmeli yerine kaliteli bir Avrupa'lı koç alınmalı. Ros Caseres'den kovulan koçu bilmiyorum ama tanıyanlar öve öve bitiremiyor.

Seneye belki görmeyiz kendisini...Geçen senelerde neler yaptigi ortada iyi bir hocayla,ona güvenen bir hocayla eski günlerine dönecegine inaniyorum,belki baska takimda ama.

Işıl ı takımdan gönderirsek TKBL de başka hiç bir takımda oynayamaz

Daha kötüsü yok ne yazık ki

yav bide yanına kaptan yazılmış. gülsekmi aglasakmı.

Sen anca maç öncesi ısınmalarda şut kullan tamam mı Böyyük Kaptan? Maçlarda bomboş bırakılıyorsun, hala elin titreyerek 1-2 defa anca şut deniyorsun onlar da dağa taşa gidiyor. Tek yaptığın şey topu getirip Diana'ya fırlatmak. Pas bile demiyorum ben ona, sen o topu bomba sanıp fırlatıyorsun direk. He bir de savunma yapıyormuşsun, savunma falan da yaptığın yok, sen anca 3lü çektir. Galatasaray'ın değerini, büyüklüğünü anlayamadınız hiçbiriniz. Ama siz de haklısınız, gelebileceğiniz en üst noktada basketbol oynuyorsunuz kendinizi geliştirmenize gerek yok nasılsa daha büyük kulüp yok ki gidesiniz. Sonra saldım çayıra mevlam kayıra. Özge Alev, Müge Erdem ve Ceyhun Yıldızoğlu, derhal istifa etmelisiniz.

basketbolun sabrisidir gözümde. atsan atılmaz, satsan satılmaz misali

Senelerdir Arda Turan gibi şişirilen,topu topu bir sene top oynamış,kalanında yatmış bir kız.Bu açıdan benzer Arda'ya,tribünlere de oynar.

fazla takip etmem.. kucuk boylu, sarisin, fenere giydiren amigo gibi bi basketci oldugunu gormuslugum var ama..

Senelerdir Arda Turan gibi şişirilen,topu topu bir sene top oynamış,kalanında yatmış bir kız.Bu açıdan benzer Arda'ya,tribünlere de oynar.

Işıl'ın üst üste 2 kere çapraz bağları koptu farkındaysan ondan önce oynadığı basketbolu da biliyoruz Işıl yatıyor demek gerzeklikdir şu 2 senede ağrıyla çıktığı tonca maç var bu kızın.

İstanbul Üniversitesi maçında sakat olmasına rağmen oyuna girip maçı çevirdi yaptığı savunmayla Işıl yatıyormuş pes yani. 2 maç izleyip boş boş konuşmak kolay tabi.

Işıl'ın üst üste 2 kere çapraz bağları koptu farkındaysan ondan önce oynadığı basketbolu da biliyoruz Işıl yatıyor demek gerzeklikdir şu 2 senede ağrıyla çıktığı tonca maç var bu kızın.

Burası Galatasaray, Işıl yoksa Ayşe var Yasemen var, rakiplerimiz Ros veya UMMC değil, çıkmasın o zaman tonca ağrısı varsa, sanki çıkıp tek başına maç alıyor, çıkmasın dinlensin kardeşim.

hop ağır ol, ışıl gitsin demiyoruz ama ilk beş guardı değil işte, taraftara oynamaktan başka bir şey yaptığı da yok, amigo sporcuları sevmiyorum.

İstanbul Üniversitesi maçında sakat olmasına rağmen oyuna girip maçı çevirdi yaptığı savunmayla Işıl yatıyormuş pes yani. 2 maç izleyip boş boş konuşmak kolay tabi.

İstanbul Üni. maçını Işıl falan çevrmedi Taurasi 27 sayı atarak çevirdi, napmış Işıl İst. Üni maçında? 0 sayı. Geçiniz.

Burası Galatasaray, Işıl yoksa Ayşe var Yasemen var, rakiplerimiz Ros veya UMMC değil, çıkmasın o zaman tonca ağrısı varsa, sanki çıkıp tek başına maç alıyor, çıkmasın dinlensin kardeşim.

Tamam çıkmasın dinlensin bir şey değişmez; ama bu kız nasıl yatıyor açıklar mısın bana. Işıl iyi, iyi oynuyor demem zaten bu komik olur ama Işıl yatıyor diyene sabaha kadar karşı çıkarım.

Tamam çıkmasın dinlensin bir şey değişmez; ama bu kız nasıl yatıyor açıklar mısın bana. Işıl iyi, iyi oynuyor demem zaten bu komik olur ama Işıl yatıyor diyene sabaha kadar karşı çıkarım.

Işıl yatıyor diyen ben değildim, bana göre Kadın Basketbol takımımızdaki çoğu oyuncu yatıyor. Dsiplin yok, organizasyon yok. Işıl'ın da oynadığı falan yok, topu bomba gibi Taurasi'ye fırlatıyor. Savunma yaptığı falan da yok, açın bakın rakip guardlar nasıl her maç yardırıyor.

Işıl girmeden önce skor kaç kaçtı bak istersen ya da maçı izle istatistiklere bakmadan önce.

Maçı salondan izledim, gözüm görüyor Allah'a şükür, Işıl'ın o maçı kazandırdığı falan yok, istediği kadar savunma yapsın Taurasi o şutları sokmasa hangi maçı nasıl alıyorduk biz?

Yabancılar dışında herkes yatıyor, kimse inkar etmesin.

hop ağır ol, ışıl gitsin demiyoruz ama ilk beş guardı değil işte, taraftara oynamaktan başka bir şey yaptığı da yok, amigo sporcuları sevmiyorum.

Işıl gitsin de diyebilirsin ama Işıl yatıyor diyemezsin Işıl'ın amigoluk falan yaptığı da yok 2 yıldır taraftar çağırmadan 3'lü de çektirmez merak etmesin kimse. Onları yaptığı zaman da çok iyiy oynuyordu zaten.

Geri
Üst Alt