Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

okadar kritik yerde topu oyuna sokamadın nediyelim sana.ama sana kızmıyorum artık senden daha buyuk sorun vardı bu sene başımızda

Hani kararını sene sonuna bırakmıştın ya, Galatasaray'ı bizim kadar seviyorsan git bu takımdan. Sen gidince burada da rahatlayacağız. Yerin kolay dolar, tıpkı Arda gibi.

ÇOK ÖNEMLİ NOT = Acaba utandın mı Fenerbahçeli Şaziye savunmada ve hücumda yırıtnırken, sen o top kaybını yapıp kırılma anında maçı çevirdiğin için? Böyyük Galatasaray'lı Işıl.

Ben anlamıyorum bazı zihniyetleri.

Bir insan iyi oynayınca mı iyi bir Galatasaraylı oluyor.

Form düşüklüğü yaşıyorsa veya yetersiz kalıyorsa, Kötü bir Galatasaraylı mı oluyor?

Cidden bazı arkadaşların mantığı bunu mu işaret ediyor?

Yok ışıl eşittir sabri, yok arda gibi sende git.

Kaç yaşında adamlarsınız formsuz ile hain'i ayıramıyor musunuz.

Fesuphanallah.. Arkadaş allah elinize düşürmesin ne diyeyim.

Sözleşme uzatmış galiba,öyle söyleniyor...

En sevdiğim oyuncudur ama haberin gerçekliği varsa yanlış yapmış.

Sözleşme uzatmış galiba,öyle söyleniyor...

En sevdiğim oyuncudur ama haberin gerçekliği varsa yanlış yapmış.

Evet,maalesef öyle.Avrupa'dan bazı talipleri varmış ama sözleşmesindeki opsiyonu kullanmak istememiş sanırım.

Alınacak o kadar çok acil karar varken neler yapıyoruz. Seneye bu kafayla yine başarısız olacağız gibi.

Işıl "ikna" edilmiş diyorlar. Ah kıyamam kalmaya ikna edebilmişiz kendisini. Bence kendisi için ayrılmalıydı. Doğru karar bu olacaktı. Neyse, söz konusu Işıl olunca benim aklım karışıyor. "Defolsun, bir işe yaramıyor" dediğim zamanlar oluyor ama onsuz takımı da düşünemiyorum.

Böyle bir değeri(!) kaybetmemek iyi oldu

İnşallah gelecek seneki şampiyonluğumuzun ilk hareketi bu,hayırlı olsun.

Bizim için iyi Işıl için kötü oldu.

kalmasında sorrun yok zaten. ama ilk planda olmazsa sevinirim.

Olimpiyatlarda rezalet performansı var gereksiz

Işıl için kötü bizim için iyi mi olmuş? Işıl için çok iyi bizim için çok kötü oldu maalesef. Bu kız bizden iyi takım bulamaz, bizden kazandığını da hiçbir yerde kazanamaz. Yazık bize ki senelerdir bu kız yüzünden gidiyor şampiyonluklar. Dee, Augustus, Tamika, Sylwia, Tina, Alba, Prince neler gelmedi ki bize. Olimpiyatlarda Birsel varken fark kapanıyor A.B.D ile, Işıl giriyor, Nilay giriyor fark 15-20'ye çıkıyor. Keza diğer maçlar. Kız ne şut sokar ne asist yapar. yan pas ve şut kaçırır. Yazık bize.

Hırvat maçı sonrasında da gelseydiniz keşke buralara:o

Birsel de Birsel.Basmıyor kafa heralde.Çuvalla para verdin gelmedi işte.Tuğba oynarken Işıla söylenilenin kat be kat fazlasını söylüyordunuz.Teneke bağlayıp gönderdik.Şimdi ağzınızın suyu akıyor izlerken.Nabıcan 4 kişi mi çıkıcaktın sahaya? Bu sene Bahar-nevriye-Şaziye rotasyonuyla daha az oynar.

Bu kız yüzünden şampiyonluklar kaçıyormuş:o Oldu kalan 15 kişi + Hoca'ya rağmen Işıl yüzünden kaçtı şampiyonluklar.

Allan aşkına kimse çıkıp ışılı savunmasın kızın hiçbir katkısı yok bu kadar kötü şutu olan bir point guard var mı ya ?

11 sayı 5 asist 1 ribaund 3 top çalmayla oynadı. 3/3 3 sayı - 1/5 2 sayı.

Işıl'dan bir şey olmayacağı belli ama oyun kurucu aldık nasıl olsa ayrıca Nevriye'nin de gelmesiyle rotasyonumuz genişledi, otursun yedekte.

Işıl halen çok kötü oynuyor. Topu kapmıştı ve turnikeyi atamamıştı dün. Ona çok sinirlenmiştim. Nasıl 11 sayı attı acaba kendisi.

Bitiyorum Işıl'a yahu. Helalinden bi Galatasaray formam var beni onunla buluşturacak olan babayiğide.:):) Bi kahve içiciz:)

11 sayı 5 asist demişsiniz, maçı izlediniz mi? O bomboş turnike'yi yeryüzünde kaçıracak prof. basketbolcu yok.

Geri
Üst Alt