Işıtan Gün, Haluk Yürekli'nin Sorularını Cevapladı

Yeni yardimci mi geliyormus? Keske City'den gelen yardimciyi direk teknik direktor yapsalar.

tansel sallamaz, net icerden bilgi aliyor.

Adamın şu ana dek gösterdiği yöneticilik performansı gayet tabii tartışılabilir lakin Galatasaraylılığını sorgulamak ve rakip takımlardan birini tutuyor yaftasında bulunmak kimsenin haddi değil. Acun ve benzeri ithamlarda bulunanlar geçmişteki söylemlerine ve tavırlarına rağmen oynamadığı halde hala bizden ekmek yiyen ve zamlı sözleşme imzalayan kişileri irdelesin önce. Bu seneye kadar hocayı her daim bu platformda da savunan birisi olarak hocanın sosyal medya trolleri ve körleşmiş sempatizanları ciddi şekilde kutuplaşmaya sebebiyet verdiğini idrak etmeli artık. Yönetim ve taraftar nezdinde ayrılık bahsi açılıp, sorgulandığı için kopuş mutlaka gerçekleşecektir lakin bizim için aslolan gelecek seneyi kaybetmemek olmalı. Aslolan Galatasaray ise bu minvalde hareket etmeli herkes.

guardiolanın yardımcısına da gerek yok

terim defalarca yardımcılarından memnun olduğunu söyledi

buna rağmen birileriyle görüşülüyorsa ya otoriteyi biz alıyoruz ya da git demektir

haluk ile gökhan malları bunu soramadılar

o yardımcıyla görüşmeden önce terimle görüşüp onun da fikrini aldınız mı diye soramadılar
Tarim'le sürekli iletişim kurmuşlar, aynı soruyu hocaya sorsalarmiş:"Hocam yerinize-yanınıza yardımcı bakılıyor,siz bu durumda ne yapmayı düşünüyorsunuz, istifa edecek misiniz?". diye.

Yeni yardimci mi geliyormus? Keske City'den gelen yardimciyi direk teknik direktor yapsalar.
hoca kendinden sonra bir şeyler bırakmak istiyorsa, her şeyi ben yaparım mevzusundan vazgeçmeli. kendi seçtiği hiçbir donanımı olmayan yardımcılardan da.

6 numara alırsak sorun çözülür gibi bir düşünce var forumda. çözülmez

üstat avrupa futbolunu iyi takip ettiğini biliyorum. son dönemde büyük tdlerin yanından ayrılıp başarılı olan yardımcı td var mı?

Büyük takim degilde, ama almanyada suan kovulmadan en uzun bir takimin basinda olan adam Christian Streich(ligin en iyi hocalarindan birisi bence). O Freiburgun basina gecmeden, 4 sene eski hocalarin yardimcisiydi.

Flick'de Kovacin yardimcisiydi. Ama onun eskiden takim calistirmisligi var.

Büyük takim degilde, ama almanyada suan kovulmadan en uzun bir takimin basinda olan adam Christian Streich. O Freiburgun basina gecmeden, 4 sene eski hocalarin yardimcisiydi.

Flick'de Kovacin yardimcisiydi. Ama onun eskiden takim calistirmisligi var.
flick löwün de yardimcisiydi. hele 2014 sampiyonlugun ana mimari denilir

Hocanın ceza alma potansiyeli yüksek olduğu için her daim Hamza Hoca'nın yardımcı olarak düşünülmesi gerektiğini söylemiştim. Milli Takım'da iken bu görevi ifa etmişti, yine seve seve kabul ederdi. Selçuk, Necati, Ümit, Levent gibi vasıfsızlar yerine bu hamleyi yapmış olsaydı bu sene özelinde ligden kopuş yaşamazdık, cezalardan ötürü geçmiş sezonlarda kaçırdığımız şampiyonluklar için de daha ümitvar olabilirdik.

Sana yeni yardimci getirdik seninkiler yetersiz demek kibarca görevi birak anlamina geliyor

Bana göre alinacak ilk maglubiyet ten sonra ortalik karisacak

Pep’in yardimcisi kim olursa olsun pep’in yanindan ayrilirsa birinci adam olmak icin ayrilir

Burakla isitan pepin yardimcisina teklifte bulunuyolar,adamda kabul edince ftye soyluyolar ama ft istemiyo

Burdaki amac adami yardimci olarak getirmek degil kibarca sen yol al demek,zaten adam pepin yardimciligindan terimin yardimciligina gecmeyi niye kabul etsinki

Ftde bakti koltuk gidiyor hemen twit yayinladi trolleri konsolide etti ayni mc kovacagi zaman twitterda trolleri konsolide ettigi gibi

Buragi dusman gosteremeyecegi icin(o hakki daha yeni mcde kullandi)isitani hedef gosterdi

Zaten isitanla calismak istemeyecegini yazmistim daha gelmeden cunku boyle is bilen,donanimli adamlari sevmez kendisi

Bizzat ftnin isitana operasyon yaptirdigi o kadar kesinki,yayinda gokhan dinc ftden onu tanimiyorum mesajini okuyup adami terse birakmaya calisti,operasyon cektirmek istemese bu soruya tanimasa bile ayip olmasin diye taniyorum derdi

Esas olay ise menajerlik,para cukkalama yalanlariyla adamin ipini cektirmek

Haluk ve gokhan adama ogan tarhanla ne iliskiniz var diyip tohmet altinda birakmaya calisti ama biseyi gozden kacirdi yada agzindan

Soruyu sorarken ogan bizimde arkadasimiz kardesimiz,bizde iyi taniriz dedi

Ogan bunlarin arkadasi onu biliyolar taniyolar,tanimadiklari isitanida tanidiklari oganla birlikte para cukkalamakla sucluyolar

İftira atacaklarina arayip sormuyolar siz parami cukkaliyosunuz diye

Ama yok camur atacaklarya izi kalacak

Bugun bir kez daha anladimki biz tahmin ettigimizden daha kotu bir zihniyetle,daha paralel bir yapiyla karsi karsiyayiz

Leipzig Marschi kovmadan önce, yanina bir ekstra yardimci getirmeyi istiyordu. Mental hoca olmali. Bir kac gün sonra hocayi kovdular

Burakla isitan pepin yardimcisina teklifte bulunuyolar,adamda kabul edince ftye soyluyolar ama ft istemiyo

Burdaki amac adami yardimci olarak getirmek degil kibarca sen yol al demek,zaten adam pepin yardimciligindan terimin yardimciligina gecmeyi niye kabul etsinki

Ftde bakti koltuk gidiyor hemen twit yayinladi trolleri konsolide etti ayni mc kovacagi zaman twitterda trolleri konsolide ettigi gibi

Buragi dusman gosteremeyecegi icin(o hakki daha yeni mcde kullandi)isitani hedef gosterdi

Zaten isitanla calismak istemeyecegini yazmistim daha gelmeden cunku boyle is bilen,donanimli adamlari sevmez kendisi

Bizzat ftnin isitana operasyon yaptirdigi o kadar kesinki,yayinda gokhan dinc ftden onu tanimiyorum mesajini okuyup adami terse birakmaya calisti,operasyon cektirmek istemese bu soruya tanimasa bile ayip olmasin diye taniyorum derdi

Esas olay ise menajerlik,para cukkalama yalanlariyla adamin ipini cektirmek

Haluk ve gokhan adama ogan tarhanla ne iliskiniz var diyip tohmet altinda birakmaya calisti ama biseyi gozden kacirdi yada agzindan

Soruyu sorarken ogan bizimde arkadasimiz kardesimiz,bizde iyi taniriz dedi

Ogan bunlarin arkadasi onu biliyolar taniyolar,tanimadiklari isitanida tanidiklari oganla birlikte para cukkalamakla sucluyolar

İftira atacaklarina arayip sormuyolar siz parami cukkaliyosunuz diye

Ama yok camur atacaklarya izi kalacak

Bugun bir kez daha anladimki biz tahmin ettigimizden daha kotu bir zihniyetle,daha paralel bir yapiyla karsi karsiyayiz

👏

Hocanın ceza alma potansiyeli yüksek olduğu için her daim Hamza Hoca'nın yardımcı olarak düşünülmesi gerektiğini söylemiştim. Milli Takım'da iken bu görevi ifa etmişti, yine seve seve kabul ederdi. Selçuk, Necati, Ümit, Levent gibi vasıfsızlar yerine bu hamleyi yapmış olsaydı bu sene özelinde ligden kopuş yaşamazdık, cezalardan ötürü geçmiş sezonlarda kaçırdığımız şampiyonluklar için de daha ümitvar olabilirdik.

Akıl var mantık var. Sen teknik direktör olarak 3 kupa birden kazandığın kulübe tekrardan vasıfsız bir yardımcı hoca olmak için gelir misin?

Milli Takımda yardımcılık yaptığında Akhisar hocasıydı ve daha çok çaylaktı. Hatta Terim bizden ayrılıp tamamen Milli Takıma geçiş yapınca Hamza'ya da ya Akhisar ya da Milli Takım diye tercihte bulunmasını istemişti. O da Milli Takım yardımcılığını seçmişti sonrasında da bize geldi zaten.

Akıl var mantık var. Sen teknik direktör olarak 3 kupa birden kazandığın kulübe tekrardan yardımcı hoca olarak gelir misin?

Milli Takımda yardımcılık yaptığında Akhisar hocasıydı. Hatta Terim bizden ayrılıp tamamen Milli Takıma geçiş yapınca Hamza'ya da ya Akhisar ya da Milli Takım diye tercihte bulunmasını istemişti.
Söz konusu Galatasaray ise gelirdi. Terim'in altında, yardımcı hoca olarak çalışmaktan ise yüksünmeyeceğini düşünüyorum Hamza Hoca'nın. Kabul etmeme olasılığı da var tabii lakin bende bıraktığı şahsi izlenim bu profil de.

yardımcı muhabbeti önce farioli sonra guardiola derken bunun anlamı sen bu işi beceremedin al topu sektirerek yol al demek
ft çok kötü köşeye sıkıştı. son kozu twitter trolleri ve bildiri oldu o da ne kadar etki ederse artık
önümüzdeki ay rezil sonuçların ve futbolun devam etmesiyle bu entrikalara gerek kalmadan direkt kovulacağını düşünüyorum
geldiğinden beri fedailik yapan başkan bile pes etmiş görünen

Geri
Üst Alt