Burakla isitan pepin yardimcisina teklifte bulunuyolar,adamda kabul edince ftye soyluyolar ama ft istemiyo
Burdaki amac adami yardimci olarak getirmek degil kibarca sen yol al demek,zaten adam pepin yardimciligindan terimin yardimciligina gecmeyi niye kabul etsinki
Ftde bakti koltuk gidiyor hemen twit yayinladi trolleri konsolide etti ayni mc kovacagi zaman twitterda trolleri konsolide ettigi gibi
Buragi dusman gosteremeyecegi icin(o hakki daha yeni mcde kullandi)isitani hedef gosterdi
Zaten isitanla calismak istemeyecegini yazmistim daha gelmeden cunku boyle is bilen,donanimli adamlari sevmez kendisi
Bizzat ftnin isitana operasyon yaptirdigi o kadar kesinki,yayinda gokhan dinc ftden onu tanimiyorum mesajini okuyup adami terse birakmaya calisti,operasyon cektirmek istemese bu soruya tanimasa bile ayip olmasin diye taniyorum derdi
Esas olay ise menajerlik,para cukkalama yalanlariyla adamin ipini cektirmek
Haluk ve gokhan adama ogan tarhanla ne iliskiniz var diyip tohmet altinda birakmaya calisti ama biseyi gozden kacirdi yada agzindan
Soruyu sorarken ogan bizimde arkadasimiz kardesimiz,bizde iyi taniriz dedi
Ogan bunlarin arkadasi onu biliyolar taniyolar,tanimadiklari isitanida tanidiklari oganla birlikte para cukkalamakla sucluyolar
İftira atacaklarina arayip sormuyolar siz parami cukkaliyosunuz diye
Ama yok camur atacaklarya izi kalacak
Bugun bir kez daha anladimki biz tahmin ettigimizden daha kotu bir zihniyetle,daha paralel bir yapiyla karsi karsiyayiz