Işıtan Gün, Haluk Yürekli'nin Sorularını Cevapladı

Ya adama cevap verme fırsatı sunmayıp, tatmin edici cevaplar veremedi diye eleştiriyor. Sonra latife yaptım deyip içinden çıkıyor.

Genel manada yayından birşey anlayamadık bunun sebebi Haluk Yürekli ve özellikle Gökhan Dinç.

Fatih hoca ile ilgili bir sorunu olmadığını ifade etmek için birçok örnek ve savda bulunmasına rağmen Haluk biz aranızın açık olduğunu biliyoruz dedi.

Guardiola yardımcısı olayı az önce paylaşılan boştaki kişi ise söyledikleri mantıklı olabilir ama mevcut yardımcılardan birinin bize yardımcı pozisyonunda gelmesi baya büyük soru işareti olur. Onu tam açıklayamadı.

Fb ve Bjk konusunda tweetleri, Store olayını vb. konuları rahatlıkla anlattı ve açıklayabildi.

En kötü bölüm ise adamı 20 yıldır mı tanışıyorsunuz diye zorlayıp Gökhan Dinç'in ben Fatih hoca ile konuştum sadece bir çay içmişsiniz dediği yerdi. Burada top Fatih hocaya düşüyor. Varsa sorun söylemeli, yoksa da konuyu kapatacak bir şekilde yoluna devam etmeli.

Giresun maçı sonrası bu yardımcı olayı kesin sorulacaktır. Vereceği cevap sürecin akışını belirleyecek. Devamlı yönetim kanadından hocayla problem çıkma mevzusu çok can sıkıcı olmaya başladı.

Bir de başarısızlık varken ana konunun buralardan saha dışına sapması beni çok rahatsız ediyor.

Gökhan ve haluk'un mallıkları konusunda hemfikir olunması haricinde Ftcilerin de Antiftcilerin de tatmin olmadığı bir yayın oldu diyebiliriz.

bence jest mimik ve satır aralarıyla yönetimle hocanın arasının iyi olmadığını birinci dereceden görmüş olduk

Cin olmadan adam carpmaya calismis isitan ve burak elmas ama terim carpmis bunlari. Ya adam gibi kovun, ya da garip garip isler yapmayin. Adama sormadan yardimci ile anlasmal ne ?

katilabilecegi en yanlis programa katilmis

City'de Guardiola'nın yardımcısısın, buraya Terim'in yardımcısı olmak için geleceksin. Aynen kanka. Kesin olmuştur bu.

Adamı direkt takımın başına getirmek için görüştük desenize dürüstçe. Öteki türlüsü masaldan farksız çünkü.

Ben bu yayından sonra Galatasaray adına son derece üzüldüm. Gazeteci bozuntusu 2 tasmalı, Galatasaray yöneticisine sırf tasmasını tutana yaranmak için garip garip sorular sordular. Tasmayı tutan gözüne Işıtan Gün'ü kestirmiş belli, yayın öncesi arayıp konuşmuş. Bir soru soruyorlar Işıtan beye, cevaba binaen ama Floryadan öyle demiyorlar daha Fatih hocayla bugün görüştüm diyorlar. FT gazetecilerle ben Işıtanı filan tanımam, Floryaya girmek istedi sokmadım tadında konuşuyor. Allahım, FT ve corona virüslerinden biran önce kurtulmak dileğiyle

City'de Guardiola'nın yardımcısısın, buraya Terim'in yardımcısı olmak için geleceksin. Aynen kanka. Kesin olmuştur bu.

Adamı direkt takımın başına getirmek için görüştük desenize dürüstçe. Öteki türlüsü masaldan farksız çünkü.

guardiolanın yardımcısına da gerek yok

terim defalarca yardımcılarından memnun olduğunu söyledi

buna rağmen birileriyle görüşülüyorsa ya otoriteyi biz alıyoruz ya da git demektir

haluk ile gökhan malları bunu soramadılar

o yardımcıyla görüşmeden önce terimle görüşüp onun da fikrini aldınız mı diye soramadılar

Beyler özet ne kısaca?
Yönetim hocaya yeni yardımcı ve teknik ekip önermiş (nasıl anlarsan anla,sen beceremiyorsun demenin bir başka yolu gibi.Hocadan sonrasının da bir nevi planlaması)Hatta Guardioa yardımcısına resmi teklif yapmış,adam da kabul etmiş.Ancak Terim kabul etmemiş, Aysal'a yaptığını yapamamış gidecek bir yer olmadığı için lakin yönetimde kendisine karşı olduğunu düşündüğü yöneticileri basın önüne atmış.İsitan Gün'de ben taraftar gibi düşünüyorum ancak kararı başkan verir diyor.Trol ordusunun kendisini hedef alması nedeniyle de açıklama yapma gereği duydum diyor.Neticede tecrübeli bir idareci olarak durumu idare etti ve nihayetinde topu başkana atarak süreci izlemeye devam edeceklerini söyledi.Sene sonu fatura kesilecektir ancak kendisini yerinden etmezlerse.Geri kalan zamanlarda kulübe hizmetleri, nasıl GS'li olduğu,Fortune kulübü başkanlığı ve menejer ortağı konularını anlattı.Herkes onun Terim'e karşı olduğunu anladı ancak basın önünde bunu deklare etmeyeceği gerçeğini gördü.Yine Terim tarafından troll ordusu aracılığıyla pasivize edilmek istendiğini gördü.Galibi sene sonunda saha sonuçları belirler.

O kisiye bence, hocayi gittigi an seni antrenör yapariz diye anlasmislardir ama onu orda derse, resmen hocayi kovmayi istiyoruz anlamina gelirdi.

adama 2 saat saçma salak üslubuyla avel avel sorular sordu adam bi şekilde yanıt verdi, bi de diyo ki cevapları beğenmedim

O kisiye bence, hocayi gittigi an seni antrenör yapariz diye anlasmislardir ama onu orda derse, resmen hocayi kovmayi istiyoruz anlamina gelirdi.
üstat avrupa futbolunu iyi takip ettiğini biliyorum. son dönemde büyük tdlerin yanından ayrılıp başarılı olan yardımcı td var mı?

Geri
Üst Alt