- 26 Kasım 2008
- 18.192
- 17.035
- 2.273
Gökhan ve haluk'un mallıkları konusunda hemfikir olunması haricinde Ftcilerin de Antiftcilerin de tatmin olmadığı bir yayın oldu diyebiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırf soru sormasınlar diye kolpa yapmış gibi görünmekte.Aysal döneminde yine yönetimde değil miydi Işıtan Bey? Tanımaması çok olası değil gibi
yorum yazmak icin abone olmustum , hemen cikayim.
8 transfer yapacağız,guardiolanin yardımcısı ilen gecis oyununun ve pas oyununun kralini oynayacağız
Terimciler neden tatmin olmamis?Gökhan ve haluk'un mallıkları konusunda hemfikir olunması haricinde Ftcilerin de Antiftcilerin de tatmin olmadığı bir yayın oldu diyebiliriz.
Gökhan ve haluk'un mallıkları konusunda hemfikir olunması haricinde Ftcilerin de Antiftcilerin de tatmin olmadığı bir yayın oldu diyebiliriz.
Terimciler neden tatmin olmamis?
bence jest mimik ve satır aralarıyla yönetimle hocanın arasının iyi olmadığını birinci dereceden görmüş olduk
City'de Guardiola'nın yardımcısısın, buraya Terim'in yardımcısı olmak için geleceksin. Aynen kanka. Kesin olmuştur bu.
Adamı direkt takımın başına getirmek için görüştük desenize dürüstçe. Öteki türlüsü masaldan farksız çünkü.
Yönetim hocaya yeni yardımcı ve teknik ekip önermiş (nasıl anlarsan anla,sen beceremiyorsun demenin bir başka yolu gibi.Hocadan sonrasının da bir nevi planlaması)Hatta Guardioa yardımcısına resmi teklif yapmış,adam da kabul etmiş.Ancak Terim kabul etmemiş, Aysal'a yaptığını yapamamış gidecek bir yer olmadığı için lakin yönetimde kendisine karşı olduğunu düşündüğü yöneticileri basın önüne atmış.İsitan Gün'de ben taraftar gibi düşünüyorum ancak kararı başkan verir diyor.Trol ordusunun kendisini hedef alması nedeniyle de açıklama yapma gereği duydum diyor.Neticede tecrübeli bir idareci olarak durumu idare etti ve nihayetinde topu başkana atarak süreci izlemeye devam edeceklerini söyledi.Sene sonu fatura kesilecektir ancak kendisini yerinden etmezlerse.Geri kalan zamanlarda kulübe hizmetleri, nasıl GS'li olduğu,Fortune kulübü başkanlığı ve menejer ortağı konularını anlattı.Herkes onun Terim'e karşı olduğunu anladı ancak basın önünde bunu deklare etmeyeceği gerçeğini gördü.Yine Terim tarafından troll ordusu aracılığıyla pasivize edilmek istendiğini gördü.Galibi sene sonunda saha sonuçları belirler.Beyler özet ne kısaca?
ışıtan başlığındaki yorumumu değerlendirir misinCin olmadan adam carpmaya calismis isitan ve burak elmas ama terim carpmis bunlari. Ya adam gibi kovun, ya da garip garip isler yapmayin. Adama sormadan yardimci ile anlasmal ne ?
üstat avrupa futbolunu iyi takip ettiğini biliyorum. son dönemde büyük tdlerin yanından ayrılıp başarılı olan yardımcı td var mı?O kisiye bence, hocayi gittigi an seni antrenör yapariz diye anlasmislardir ama onu orda derse, resmen hocayi kovmayi istiyoruz anlamina gelirdi.