Işıtan Gün, Haluk Yürekli'nin Sorularını Cevapladı

hoca kendinden sonra bir şeyler bırakmak istiyorsa, her şeyi ben yaparım mevzusundan vazgeçmeli. kendi seçtiği hiçbir donanımı olmayan yardımcılardan da.

6 numara alırsak sorun çözülür gibi bir düşünce var forumda. çözülmez
Sadece 6 numara transferi sorunlari cozmez, sadece kamufle eder bir sureligine. Bizim ofansta ve orta sahada hala baska problemler var cozulmesi gereken.

Isıtan Gün gayet iyi konuşmuş

Yav al işte yanına, hem sen öğren hemde senin çöp müridlerin birşey görsün öğrensin. Guardiola bu yahu, sanki Hikmet Karamanın yardımcısını önermişler…

Bu arada Gökhan Dinç uyuzuna lafı oturtması gerekiyordu.. fazla nazik kalmış Işıtan bey

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Hakan şükür dün mü ne açıklamış guardiola yardımcısı mevzusunu yuh

Burakla isitan pepin yardimcisina teklifte bulunuyolar,adamda kabul edince ftye soyluyolar ama ft istemiyo

Burdaki amac adami yardimci olarak getirmek degil kibarca sen yol al demek,zaten adam pepin yardimciligindan terimin yardimciligina gecmeyi niye kabul etsinki

Ftde bakti koltuk gidiyor hemen twit yayinladi trolleri konsolide etti ayni mc kovacagi zaman twitterda trolleri konsolide ettigi gibi

Buragi dusman gosteremeyecegi icin(o hakki daha yeni mcde kullandi)isitani hedef gosterdi

Zaten isitanla calismak istemeyecegini yazmistim daha gelmeden cunku boyle is bilen,donanimli adamlari sevmez kendisi

Bizzat ftnin isitana operasyon yaptirdigi o kadar kesinki,yayinda gokhan dinc ftden onu tanimiyorum mesajini okuyup adami terse birakmaya calisti,operasyon cektirmek istemese bu soruya tanimasa bile ayip olmasin diye taniyorum derdi

Esas olay ise menajerlik,para cukkalama yalanlariyla adamin ipini cektirmek

Haluk ve gokhan adama ogan tarhanla ne iliskiniz var diyip tohmet altinda birakmaya calisti ama biseyi gozden kacirdi yada agzindan

Soruyu sorarken ogan bizimde arkadasimiz kardesimiz,bizde iyi taniriz dedi

Ogan bunlarin arkadasi onu biliyolar taniyolar,tanimadiklari isitanida tanidiklari oganla birlikte para cukkalamakla sucluyolar

İftira atacaklarina arayip sormuyolar siz parami cukkaliyosunuz diye

Ama yok camur atacaklarya izi kalacak

Bugun bir kez daha anladimki biz tahmin ettigimizden daha kotu bir zihniyetle,daha paralel bir yapiyla karsi karsiyayiz
Öyle bir paralel yapı ki, zamanında Twitter'daki duyumculari bile kendini eleştirdi diye ifsalayip takip etmeyin dedi bu adam. FT çok tehlikeli birisi.

Isıtan gün gelsin CEO olsun Ft de sorun çıkarıyorsa kovsunlar valla artık yeter

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adamlar düşünüp hocanın oynatmaya çalıştı sisteme en uygun yardımcı bulup getirmek istemişler Fatih terim Guardiolanın yardımcısının gelmesine karşı çıkarsa o zaman bu iş bitmiştir bavulunu toplayıp gitsin derim

Sadece 6 numara transferi sorunlari cozmez, sadece kamufle eder bir sureligine. Bizim ofansta ve orta sahada hala baska problemler var cozulmesi gereken.
Tam olarak ben de böyle düşünüyorum. Diyelim Okay veya yabancı bir DM geldi; o mevkiinin gereklerini Taylan' dan daha iyi yerine getirecektir ancak takım topu kazanıp geride paslaşmaya başladığı anda, bekler dahil öndeki oyuncular 2-5-3 ''Langırt'' düzenine geçtiği müddetçe yine stoperler ve DM, ya iğne deliğinden pas geçirmeye çalışacak, yahut risk almaktan kaçınarak kendi aralarında paslaşıp sıkça da kaleciye dönmek zorunda kalacaklar...

Ki Fernando varken de orjinal bir 8 numara eksikliği çok barizdi...Bekler-kanatlar-forvetler; takımın neresi düzgün ki?..Bak yine hiçbir şeyi beğenmedim, huysuz ihtiyarlığım tuttu!..

1-2 transfer tabi iyi olur da kadronun şu hali bile yeterli iyi oyun ve skor alabilmek icin. Uefada da kanitlandi zaten bu. Sorun hocanin bir turlu 11 oturtamamasi ve ligi zerre takmamasi, adam resmen lige oylesine 11 adam cikartiyor oynayin diyor. Zerre kafa yormuyor, e zaten yardimcilar da vasifsiz olunca sonuc malum.

adamlar düşünüp hocanın oynatmaya çalıştı sisteme en uygun yardımcı bulup getirmek istemişler Fatih terim Guardiolanın yardımcısının gelmesine karşı çıkarsa o zaman bu iş bitmiştir bavulunu toplayıp gitsin derim
hoca ders almam ders veririm kafasında olduğu için, muhtemelen adam olsaydı bunca sene yardımcılık yapmazdı benden daha mı iyi bilecek bu sistemi deyip istemeyecek

Işıtan pepin yardimcisina 2 kere ucak bileti aldım iptal etmek zorunda kaldim mi dedi lan? Kacirmisim burayı ben

Iptal sebebi neymis onu da soyledi mi

Geri
Üst Alt