Işıtan Gün: "Hata olarak gördüğüm bu ifadeler için özür dilerim"

Bugün ortaya çıkartılan ve on yılı aşkın bir zaman evvel sosyal medyada kullanmış olduğum ifadelerden içtenlikle üzüntü duyuyorum. Bu ifadelerin neden bugün araştırılıp ortaya çıkartıldıklarını biliyorum ancak bu durum yapmış olduğumu mazur göstermez.

Bugünden geriye baktığımda önemli bir hata olarak gördüğüm bu ifadeler için kamuoyundan özür dilerim.

Sertleşme twiti seviyesizce. Diğerleri sadece provokatif dille yazılmış normal twitler. Ama faal Gs yöneticisiyken bunların hiçbirini atmaması gerekir, adam da zaten fi tarihinde atmış.

Çıkıp o zaman farklı düşünüyordum olgun değildim vs. dese bile yeterli.
Açıklamaya dahi gerek yok. Gs yöneticisi sıfatıyla yapmadığı ya da gs yöneticisiyken yapmadığı hiçbir seviyesizce eylemin açıklamasını gs yöneticisi olarak yapmak zorunda kalmamalı.

Hele hele buradan linç çıkarmak rezalet.

İstifa etmemiş, güzel. Birisi gönderilecekse bile bunun kararını yönetim, başkan vermeli, twitter değil. Ama asılsız iddiaların, iftiraların, bağlamından koparılmış beyanların ve bunlar üzerine argüman üretmenin ne kadar tehlikeli olduğunu herkes görmüştür umarım.

Bu muhabbet devam edecek bu arada her transfer, atama, alım-satım hepsi hakkında iddialar, iftiralar düşecek sürekli.

Bu twitlerden dolayı özür dilemesi de saçma ama suni baskıyı kırması açısından iyi oldu.

Hiç kimsenin kadın haklarını felan düşündüğü yok emin olun
Niyetleri besbelli
Benim için bu konu kapanmıştır.
Konuyu kapatmayıp ısrarla devam edenler kötü niyetlidir benim nazarımda

düşmana gerek yok gs da ya. kendi kendimize karıştırabiliyoruz ortalığı.
Bu adam aşağı yukarı 1 yıldır piyasada ve adı Galatasaray ile. Rakip takımın fanatikleri bile böyle şeylerle uğraşmadı bunca zaman.
Yaptığı, yazdığı kesinlikle doğru değil; 10 yıl önce yazmış ama Arda gibi bir karakteri bu takıma kaptan yaparken niye kimse bu hassasiyeti göstermedi?

Dağılın ulan! Sizin derdiniz Galatasaray değil... Yazıklar olsun.

Açıklamaya dahi gerek yok. Gs yöneticisi sıfatıyla yapmadığı ya da gs yöneticisiyken yapmadığı hiçbir seviyesizce eylemin açıklamasını gs yöneticisi olarak yapmak zorunda kalmamalı.

Hele hele buradan linç çıkarmak rezalet.
Yok ya o kadar da değil, ama bunlar o kadar ağır değil bence de.

Devreye Eşref Hamamcıoğlu girmese yapmazdı bu açıklamayı ayrıca. Eşref ve Metin beyin kulübü karıştırma gibi niyetleri var öyle gözlemliyorum, umarım bir uzlaşı noktası bulunabilir. Mart'ta ibrasızlık Mayıs'ta seçim hayalleri kuranlar o zaman FT'nin ne yapacağını sanıyorlar?

Adam ergence şeyler yazmış, bunun kulüple ilgisi yok ki. Özür diler (dilemiş zaten) konu kapanır. Hatta özür dilemese bile kamu meselesi haline getirilecek bir konu değil. Konu bugünün konusu bile değil.

Kaldı ki sosyal medya ilk yayılmaya başladığı zaman aşağı yukarı herkes böyle ergence paylaşımlar yapmıştır herhalde. Çok gereksiz işler.

Kendileri icin onemli bi sınavdı. disaridan gelen her sese boyun egilecek istenilen yapilacaksa yonetenler onlar olur siz degil.

Özür dilemesi manasız. Taa 10 yıl geçmiş, çıkıp açıklama bile yapılmaması gerekirdi. Ama gideceksiniz.

Geri
Üst Alt