Işıtan Gün: "Hata olarak gördüğüm bu ifadeler için özür dilerim"

Burak elmas da açıklama yaptı, ışıtan gün de bu konu burada kapansın artık yönetim kurulu üyelerine ve takımın profesyonellerine saldırı yapanların amacı belli Burak elmasın yerinde olsam bunlara asla prim vermezdim.

Etrafındaki insanların istifaya zorlanmasına göz yumarsa kendisi de yalnız kalacak ve sonunda istifa etmek zorunda kalacaktır bu gerçeği görmezden gelmemeli başkan.

Başlattıkları gençleşme projesine aynı şekilde devam etmeliyiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neden şimdi diye ben de sormak istiyorum.İşin ucu hocanıza dokunduğunda mı aklınıza geldi, tek tek ifşa etmek?Derdiniz çok başkaymış demek ki.Eminim Işıtan Gün "ölümüne terim" kafasında olsaydı, aynı tayfa bu tweetleri mizah malzemesi olarak kullanacaktı.Böyle de ikiyüzlüsünüz.

Öte yandan bu iğrenç tweetleri asla kabul edemeyiz.Mayıs'ta seçim kararı alınmalı.Bu yönetimden olmayacağı belliydi zaten.Gereksiz yere her gün bu kaosu yaşamayalım.

Burak elmas da açıklama yaptı, ışıtan gün de bu konu burada kapansın artık yönetim kurulu üyelerine ve takımın profesyonellerine saldırı yapanların amacı belli Burak elmasın yerinde olsam bunlara asla prim vermezdim.

Etrafındaki insanların istifaya zorlanmasına göz yumarsa kendisi de yalnız kalacak ve sonunda istifa etmek zorunda kalacaktır bu gerçeği görmezden gelmemeli başkan.

Başlattıkları gençleşme projesine aynı şekilde devam etmeliyiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
terime şirk koşanları bitirecez diyorlar resmen

Geri
Üst Alt