- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
Bu adam hakli bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birçok kişinin gündelik hayatında kullandığı kötü ifadeleri twitterda kullanacak kadar salakça bir davranış sergilemesi sonu oldu. bu yüzden adamın sözlerine kıymet verilmiyor ama çok doğru şeyler yazmış. ülkemizde ne oluyorsa hep bu çeteleşme yüzünden oluyorBu adam hakli bence
2 dönem transferde 6-7 milyon euro ödedi toplam yani dönem başı 3-3.5 ortalamaya denk geliyor ama asıl önemli olan burada alınan oyuncularının çoğunun bonservis ödenerek alınması ve oyuncu sayısına bakıldığında gayet normal bir rakam gibi. Açıkladıkları menajerlik ücretlerinde de Sekidika'da acayip anormal bir durum olduğunu kimse inkar edemez herhalde.Kendisinin de yönetim de bulunduğu dönemde menajerlere 4 milyon euro ödendi.Gomis ve Pulgar transferlerinden de bahsetseydi.Menajerleri bir şekilde futboldan temizleyebilsek keşke.
Ben şahsen ne yakın çevremle ne de gündelik hayatımda bu tarz ifadeler kullanmıyorum. Özellikle bu tarz konuşan o şekilde ifadeler kullanan bireylerden de kaçınıyorum. Yönetimin Luyindama'nın teklif varken satılmaması gibi hataları olabilir ama o zamanın şartlarında kalması da kötü bir karar değildi. Işıtan Gün biraz da bakın bugün ne oldu kafasında ifadelerle dolu bir rapor hazırlamış ve bu raporun başkana sezon başında falan verildiğini düşünmüyorum açıkcası. "Beni rezil ettiniz ben de giderayak size zarar vermek elimden geleni yapacağım" kafasında bir metin.birçok kişinin gündelik hayatında kullandığı kötü ifadeleri twitterda kullanacak kadar salakça bir davranış sergilemesi sonu oldu. bu yüzden adamın sözlerine kıymet verilmiyor ama çok doğru şeyler yazmış. ülkemizde ne oluyorsa hep bu çeteleşme yüzünden oluyor
Aanholt a verilen menajerlik ücreti falan bana hiç normal gelmiyor ya.Herkesin payıyla menajerlerin eline düşmüşüz.Terim de başkan da geçmişte transferlerle ilgilenmiş yöneticiler de kimseyi ayıramıyorum.Şu an kulüpte en masum kişi Torrent dir heralde yazık adama ben nereye düştüm diyordur.2 dönem transferde 6-7 milyon euro ödedi toplam yani dönem başı 3-3.5 ortalamaya denk geliyor ama asıl önemli olan burada alınan oyuncularının çoğunun bonservis ödenerek alınması ve oyuncu sayısına bakıldığında gayet normal bir rakam gibi. Açıkladıkları menajerlik ücretlerinde de Sekidika'da acayip anormal bir durum olduğunu kimse inkar edemez herhalde.
2 dönem transferde 6-7 milyon euro ödedi toplam yani dönem başı 3-3.5 ortalamaya denk geliyor ama asıl önemli olan burada alınan oyuncularının çoğunun bonservis ödenerek alınması ve oyuncu sayısına bakıldığında gayet normal bir rakam gibi. Açıkladıkları menajerlik ücretlerinde de Sekidika'da acayip anormal bir durum olduğunu kimse inkar edemez herhalde.
bizim toplumumuzda neyazıkki linç kültürü üzerinden duyar kasma olayı çok var, gündelik hayatta kadına gereken saygı gösterilmez ama sosyal medyada bir olay olur herkes kadın hakları savunucusu kesilir, samimiyetsiz bi toplum psikolojimiz var ona değinmek istedim. beni asıl rahatsız başka konu. fatih terim kovulduktan hemen sonra bu tweet olayının patlaması ve sosyal medyada organize şekilde saldırılması. kovulma olayı olmasa demekki hiç ortaya çıkmayacak veya öncesinde neden ortaya çıkarılmadı eğer böyle bişey vardıysa.Ben şahsen ne yakın çevremle ne de gündelik hayatımda bu tarz ifadeler kullanmıyorum. Özellikle bu tarz konuşan o şekilde ifadeler kullanan bireylerden de kaçınıyorum. Yönetimin Luyindama'nın teklif varken satılmaması gibi hataları olabilir ama o zamanın şartlarında kalması da kötü bir karar değildi. Işıtan Gün biraz da bakın bugün ne oldu kafasında ifadelerle dolu bir rapor hazırlamış ve bu raporun başkana sezon başında falan verildiğini düşünmüyorum açıkcası. "Beni rezil ettiniz ben de giderayak size zarar vermek elimden geleni yapacağım" kafasında bir metin.
En basiti Arda'nın ne yaptığını hepimiz biliyoruz di mi? Peki Işıtan'a yapılanlar Arda'ya neden yapılmadı?bizim toplumumuzda neyazıkki linç kültürü üzerinden duyar kasma olayı çok var, gündelik hayatta kadına gereken saygı gösterilmez ama sosyal medyada bir olay olur herkes kadın hakları savunucusu kesilir, samimiyetsiz bi toplum psikolojimiz var ona değinmek istedim. beni asıl rahatsız başka konu. fatih terim kovulduktan hemen sonra bu tweet olayının patlaması ve sosyal medyada organize şekilde saldırılması. kovulma olayı olmasa demekki hiç ortaya çıkmayacak veya öncesinde neden ortaya çıkarılmadı eğer böyle bişey vardıysa.