Işıtan Gün: “Hocamıza harcama limitlerini ve FFP’yi aktardığımda ‘s.. limitinizi’ dedi”

Gelecek yönetim tez istiklal mahkemelerini kurmalı Galatasaray ı 1 kuruş zarara uğratan kim varsa hesabını sormalı ve bir daha bu kulübün kapısından içeriye sokmamalı. Hiç kimse Galatasaray dan büyük değildir. Burak Elmas genel olarak başarısız olabilir. Ancak iddialar doğru ise kulübün bekası için doğru kararlar almış gibi görünüyor keşke en başından bu duruşu gösterselermiş. Koskoca Galatasaray ahbap çavuş ilişkisiyle yönetilmez. Hiç bir kulüp böyle yönetilmez. Umarım Galatasaray Avrupalı emsalleri gibi yönetileceği günlere en kısa sürede kavuşur.

Evet şimdi tamamını okudum. Işıtan efendiden geri kalmayacağım uzunlukta belki

her ne kadar değindiği detaylar önemli sayılsada, güvenilirliğini ve itibarını güçlü sekilde hiç savunmadığı için hangi kısmına ne kadar inanmalıyız ? bunun muhakemesini taraftar nasıl yapsın.

Demiş ki :

- Falcao için ayrı ayrı adamlara para yedirmişiz , o yönetim 50 takla attı ibra almak için - şu an ibra edilmiş şekilde dolaşıyorlar : Bu kısmına inanabilirim çünkü A.Albayrak her ne kadar sevimli enerjik ve iyi bir Galatasaraylı olsa da sadece başarmış olmak için zararlı olacak bir çok şeye ima atmış olabilirler.

- transfer yetkilileri karman çorman - alakasız adamlar var - alakasız rakamlar dönmüş : E yahu ibrasızlığa kadar beklendimi bu konuların detaylandırılması için ? Medyada elinizin güçlü olacağı madem böyle savlarınız vardı neden sürekli medya kadınlar ile ilgili , GSStore ürünleri ile ilgili devamlı yıpratmasına izin verildi? hem başkan hem ışıtan gün neden hiç ellerinde madem bu kadar güçlü konular var - bunları detaylı olmasa bile gündemi temizlemek - doğru sıkıntılara odaklanması için kullanamadı? (her şey söylensin kaos çıksın - her halı herkes bilsin demiyorum)

Hayatının hiçbir aşamasında hiçbir kadına saygısızlık yapmamış biri olarak, yönetim kuruluna aday olmamla birlikte eski paylaşımları kontrol etme gereği dahi duymamış olmam, muhakkak ki bir ihmaldir.

Bu tam bir salaklık - hatta salaklık ötesi. Türkiye ve Türk insanının - Hep birbirini kuyuya itme derdinde olan "ebedi dost" denilen kulüplerin - yamyam medyanın - sosyal ortamda nam salma , tıklama merakı olan dingillerin olduğu ortamda sadece "ihmal" olarak görülemez. başlı başına aptallıktır. Kendi ayağına sıkma değil , kendi ayağını atomlarına ayırma falandır hatta.

Belki de bahsi geçen konular açısından Burak Elmas ve yönetimi "doğrusu neyse o" cesaretinde bulunmuş olabilir ve haliyle bundan canı yanacak olan herkes linç ve itibarsızlaştırmaya gitmiş olabilir. Buradaki en büyük kıstas - Burak Elmas yönetiminin neyi nasıl ele aldığı , nasıl yönettiği, medayaya güzel tablolar konuşup yeri geldiğinde yüksek ses değilde sadece "kötü sistem" demekle kalmaları nedeniyle güçsüz görünmüş olmalarıdır. Ki eğer ibrasızlık bu nedenle geldiyse tamamen camia içerisinde kendilerini doğru anlatlmamış , sıkıntılı görünen konularda destek bulamamış olmalarıdır.

Bu konular herhalde , transferlere bağlı olan giden paralar , bu transferlere ismi dahil olanların önceki yönetim , teknik kadrokileri bağlıyor net şekilde. Bu insanlarla ile yol ayrımını iyi yönetmemek ama haklı olabileceğiniz noktaların hiç kaile alınmamasına neden olmuştur.

Kaldı ki TFF bile (doğru/yanlışını bilmem) ibrasızlıktan sonra bile bu yönetime "yalan söylüyorlar" beyanı verebilmiştir.

Özetle belkide temiz ve net iş yapacakken 4 -5 farklı konudan dolayı kendilerini ve kulübü savunamamış olmaları , hem TD bazında taraftarı ikiye bölmüş, hem TFF yüzünden hakemler sayesinde sportif başarı direkt etkilenmiş , hem ihtiyaç görülebilinecek trasnferler belkide noktalanamamış.

Ben taraftar olarak onu bunu anlamam - benim bakışımda sportif başarıdır olay - arka planındaki kalan her şey kulüp üyesi olan insanların iradesinde düzelmesi gereken şeylerdir. Doğruluk payı olma ihtimalini veriyorum bahsi geçen konularda çünkü hem eski yönetimden Albayrak hem FT ve florya insanları özellikle trasnfer ve yönetim - sportif arasında bana çok güven veren isimler hiç olmadılar.

Buna bağlı olarakta seçim kazanamama sancısı çektiğini düşündüüm ve daha resmi adaylığı bile olmamış olan MEtin Öztürk'ün şampanya bayraklar fln lafları bu yönetimen çok farklarının olmayabileceğini bana işaret ediyor.

Dobra ve lafını esirgemeyen , dürüst ve hakikaten maddi işleri temiz , dalaveresiz konuşup bilgisini gerekli kısımları/kişileri ortaya atmadan verebilecek bir yönetim gelir. Burak Elmas yönetiminden "herkese iyi yumuşak yaklaşayım çok çatırtı patırtı olmasın" tavrı ile gerektiğinde tokat niteliğinde gereken cevapların gelmemesinin faturasının nasıl olduğu hakkında ders alınmalıdır. Sonradan yapılan edebiyat boş lafta kalıyor.

Belli ki külfet/kaos büyük...

Son düzenleme:
Eğer ilk görüşmede bunlar olduysa ki tahmin ediyorduk FT'nin pasifize ettiğini; çıkıp o gün açıklayıp istifa etmeliydi.

Burak seçim öncesi futbolla ilgleneceğini söylerken adamı judoya verdiler ve devam etti görevine.
Judo olayı başka bir futbol takımında yönetici olduğu için değil miydi adminim?

Gökhan Dinç: ''Işıtan! Tüm kulüpler 's.kerim limitini' diyor. Senin Fatih hocan mı sorun oldu? Senin asıl sorunun Fatih Hoca ile. Söylesene bunu dürüstçe!''

Gökhan Dinç: ''Işıtan! Tüm kulüpler 's.kerim limitini' diyor. Senin Fatih hocan mı sorun oldu? Senin asıl sorunun Fatih Hoca ile. Söylesene bunu dürüstçe!''

Bu adama / programına malzeme çıkmaması lazım. Bu denyolar bizim kulübün sıkıntısından ekmek yememeli - hiç bir sosyal medya hıyarı da yememeli. Buna zemin oluşturacak HER İSİM - ister katısı /başarısı olsun göreve gelmemelidir.

Haliyle : Işıtan Gün ve haliyle Burak Elmas, Albayrak, FT , kardeşiyle çıkan haberlerden Dursun Özbek ve bunun gibileri ...gelmesin abi göreve. paraları olabilir, egoları olabilir, başarılı ve yararlı katkıları kesinlikle olabilir ama yok abi ben eski defteri kabaran insanları görmek istemiyorum. Gına geldi.

Galatasaray'a katkı göreve gelinerek veriliyorsa , Galatasaraylılığı sorgularım. Yukarıdaki isimlere belli noktalardan bahsi geçen çoğu insanıda katabilriz gayet tabii...

son satırların okunması yeterli ft efendinin kişiligini yazmış

• zır cehaletin ve değil, cesaretin ve sevginin,
  • hamasi söylemlerin ve hayali mağduriyetlerin değil liyakatin,
  • “ben kimseye hesap vermem” diyen zihniyetin değil, sorumluluk hissedenlerin,
  • iç siyaset ve egolar uğruna doğruluktan şaşmakta beis görmeyenlerin değil, ne pahasına olursa olsun doğruların ve dürüstlüğün peşinde olanların,
  • “ben içinde yoksam Galatasaray başarılı olmasın” arabeskliğinin değil, “yeter ki Galatasaray iyi olsun” diyebilenlerin, bunu yaşayabilenlerin,
  • herkesle her zaman kavga arayışında olan ve hep haklı olduğunu iddia eden çatık kaşların değil, sevgi ve gülümsemeyle çalışanların,
  • kibrin ve “ben bilirim”ciliğin değil, bilim ve aklın,
  • Galatasaray meselelerinin “-miş’ler -muş’lar” değil, hakikatler ve somut gerçekler üzerine tartışıldığı,
  • ve son olarak “düşmanımın düşmanı dostumdur” prensibiyle dün en ağır hakaretleri ettiği kişilerle bugün müttefik olanların artık önemsenmediği bir dönemin hakim olmasına vesile olur.
imza atardım ışıthan bey demese. aynısnı yazıp imza atim

Bu adama / programına malzeme çıkmaması lazım. Bu denyolar bizim kulübün sıkıntısından ekmek yememeli - hiç bir sosyal medya hıyarı da yememeli. Buna zemin oluşturacak HER İSİM - ister katısı /başarısı olsun göreve gelmemelidir.

Haliyle : Işıtan Gün ve haliyle Burak Elmas, Albayrak, FT , kardeşiyle çıkan haberlerden Dursun Özbek ve bunun gibileri ...gelmesin abi göreve. paraları olabilir, egoları olabilir, başarılı ve yararlı katkıları kesinlikle olabilir ama yok abi ben eski defteri kabaran insanları görmek istemiyorum. Gına geldi.

Galatasaray'a katkı göreve gelinerek veriliyorsa , Galatasaraylılığı sorgularım. Yukarıdaki isimlere belli noktalardan bahsi geçen çoğu insanıda katabilriz gayet tabii...
malzeme çıkmaması gibi bir durum yok bunların karaktersizlik seviyeleri ve oynaklıkları sayesinde bir şey bulurlar ama gidip bunlara ve beyaz tvlere çıkıp her şeyi daha kötüye gitmesini sağlayan yöneticilere ya ceza ya da kovulma eylemi gerçekleştirilmeli

Terim hoca boyledir laf yok. Ben cok okumadim detayida. Yani Isitan hakli olabilir ama sorun surada basliyor; Isitan kim ? Henuz camiada guven tazelemedigi gibi inanilmaz hatalari olanda birisi ayrica hali hazirda baska bir klubun sahibi/ortagi/yoneticisi. Demem su, Terim hakkinda soyledikleri dogruluk olasigi dahilinde ki az cok bizde taniyoruz oturup okumaya gerek yok adamin karakter analizi icin. 30 senedir bildigimiz isim. Sorun su, sen kimsin ? Sana neden inanalim ? Daha kurula bile gelemedin, ustune bugun basarisiz olunduysa seninde katkin/payin var, ve gunun sonunda ne vaad ediyorsun mesela ? Neyse, olan oldu secime gidiliyor. Kendisinin bu yaptigi hem oldukca gec hem de gereksiz su saatten sonra o yuzden yok hukmende ve samimiyet icermiyor.

malzeme çıkmaması gibi bir durum yok bunların karaktersizlik seviyeleri ve oynaklıkları sayesinde bir şey bulurlar ama gidip bunlara ve beyaz tvlere çıkıp her şeyi daha kötüye gitmesini sağlayan yöneticilere ya ceza ya da kovulma eylemi gerçekleştirilmeli

malzeme vermekten kasım , adamlar yoktanda gündem çıkarabiliyor gayet tabii ama bunlara itibar etmek , cevap verme tenezzülünde bulunmak , yayınlarında katılmakta malzeme vermek gibi aynı şey.

sosyal medyadaki bu tür profiller ile hiç muhattap olunmaması lazım. Bir yöneticiyi belirlersin eli yüzü konuşma tonu düzgün olan - her gerektiğinde net konuşarak açıklama ve gerekli bilgiyi gerekli ayarda verir - bu tür adamlara gerek kalmaz, insanlar bu tür kaynaklardan haber beslenmesi yapmaz.

kesinlikle katılıyorum bunlara alet olan ya da en ufak diyalog kurma çabası olan kimse görev almamalırıdr. diyorum ya çatırtı patırtıya meydan verecek KİMSE , geçmişi egosu vs ne nedenle olursa olsun görev almamalıdır.

Mesela ben ünal aysal dönemindeki coşkuyu özlediğim için kaos ortamında ona bakıyorum bir çok taraftar gibi ama o bile eski defterleri alet olabilecek ve yaşı vs ortaya atılabileceği için olmamalı aslında.

Neyse zaten Türk Futbolundan bir halt olmaz.

Kimse işin ciddiyetinde değil.
Senelerce soymuşlar resmen

Bu iş artık genel kurulla filan çözülemez.

Bu açıklamaları okuyan bir savcının acilen olaya el atıp soruşturma başlatması lazım.

O zaman kimin ne kadar GALATASARAY'li olduğu gün gibi ortaya çıkar bir daha kimse yemeye kalkamaz

Transferlerde bir organizasyon varmiydi bunu bilemiyorum cunku genel de kiralik oyuncular transfer edildi

Ama galasevgisi gibi twitter hesaplarini bizzat transferden sorumlu kisiler kullandi taraftari yönlendirmek icin,bu tarz bir organizasyon vardi

Diger yazilanlari yok sayıp sadece bu kismi alintilayan medya maymunlari da bu bok cukurunu daha da derinlestiriyor.

Bu malzeme arayan ara formlara göre herkes hocaya dusman. Izlenmek icin boyle seyler lzm anliyorum onlari da

şu gökhan dinç neden bizimle bu kadar ilgileniyor? bejekesiyle uğraşsa olmaz mı?

Geri
Üst Alt