Işıtan Gün: “Hocamıza harcama limitlerini ve FFP’yi aktardığımda ‘s.. limitinizi’ dedi”

Kulüp altyapısında yetişen 11 sporcunun profesyonel futbolcu statüsünde başka kulüpler tarafından transfer edildiği ve Kulüp’ün yetiştirme tazminatlarından ettiği feragatlara dikkat çekilmiş

Bir başkan olacak başımızda.
Altına maaşı ekip kuracak, profesyonel ekip. Yönetecek çatır çatır.
Böyle ahbap çavuş ilişkisi mi kalmış bu devirde.

Işıtan Gün'ün yazdıklarına söylediklerine inanıyorum. Malesef inanıyorum. Malesef doğrudur.

İmparatorumuza da teessüf ediyorum. Başımızda olmadığı hiçbir zaman bizi desteklemesi, hiçbir zaman duayen gibi davranmadı. Parasız selam vermiyor.

Portekiz basınına Rui Costa övmüş, milli maç öncesi de konuştu falan. Gözü Kuntz'un yerinde değilse ben de bir şey bilmiyorum. Bir meydan okuyim vs yok abi adamda kalmamış hırs falan. Varsa yoksa yanına biatçıları doldurup taraftarı da arkasına alıp GS-TFF arası git gel. Şimdi biraz karışsa TFF gitse kel Nihat, Kuntz'un yerine geçer. Yaklaşmaya başladı yine g.tüm g.tüm bir yerlere.

Yazıklar olsun ya. Şu yazılanlara inanıyor olmamız ayrı yazık, gerçekse yaşandıysa ayrı yazık.

Bir başkan olacak başımızda.
Altına maaşı ekip kuracak, profesyonel ekip. Yönetecek çatır çatır.
Böyle ahbap çavuş ilişkisi mi kalmış bu devirde.

Işıtan Gün'ün yazdıklarına söylediklerine inanıyorum. Malesef inanıyorum. Malesef doğrudur.

İmparatorumuza da teessüf ediyorum. Başımızda olmadığı hiçbir zaman bizi desteklemesi, hiçbir zaman duayen gibi davranmadı. Parasız selam vermiyor.

Portekiz basınına Rui Costa övmüş, milli maç öncesi de konuştu falan. Gözü Kuntz'un yerinde değilse ben de bir şey bilmiyorum. Bir meydan okuyim vs yok abi adamda kalmamış hırs falan. Varsa yoksa yanına biatçıları doldurup taraftarı da arkasına alıp GS-TFF arası git gel. Şimdi biraz karışsa TFF gitse kel Nihat, Kuntz'un yerine geçer. Yaklaşmaya başladı yine g.tüm g.tüm bir yerlere.

Yazıklar olsun ya. Şu yazılanlara inanıyor olmamız ayrı yazık, gerçekse yaşandıysa ayrı yazık.
Aslında dediğin gibi sistem tamamen değişmeli. Genel Kurul- Denetleyecek ve Derneğin yönetimi olacak ekibi seçmeli. Sporti Aş'ye tamamen profesyonel maaşla çalışacak bir Ceo atanmalı başkan olarak Genel Kurul'un oyuna sunularak. Dernek yönetimi bütçeyi oluşturmalı ve bunu Ceo'ya vermeli Ceo'da bu bütçeye göre futbolu yönetmeli Dernek yönetimi de denetlemeli bu tarz bir yapı olmalı tamamen profesyoneller tarafından yönetildiğimiz sanki sahipli bir kulüpmüşçesine tabi bu bir hayal.

Bu yorumda sanki nefret sanki sende var gibi. Işıtan ile hocayı aynı kefeye koymam bile ama transfer seçimleri faciaydı hocanın bu dönem. Tutan tek transfer olan Nelsson'un transferinde Işıtan var bu arada.

Evet var. Me idüğü belirsiz bir adama karşı nefret. Kadınlara ettiği laflara olan nefret. Daha çok sayabilirim.

Işıtan Gün de, başkanlığa gelmesine dair en başından beri çekincelerimi belirttiğim Burak Elmas da hiç umurumda değil...Keşke Işıtan Gün' ün bir meczup olduğuna, söylediklerinin tamamının birilerine iftira atmaktan öte bir anlam taşımadığına ikna olabilsem...

Ancak emareler gösteriyor ki, iddialarının en azından önemli kısmında gerçeklik payı var. Burak Başkan da öyle düşünmüş olmalı ki belki de hayatının en büyük ideali olan Galatasaray Başkanlığını riske atmak pahasına kendisini Yönetim Kurulundan azletmeyi tercih etmedi...

Camia olarak fikirler üzerinden yürüyecek kaliteyi gösteremiyoruz uzunca bir süredir. Bari olaylar üzerinden yürüme 'vasat' lığını gösterebilelim. Kişiler üzerinden hareket etmek, vasatlığın çok daha altındaki 'bayağı' lıktır. Dünyanın en yalancı insanı da bazen tümüyle doğruları söylüyor olabilir nitekim...

Çiftlik olmuş diyorduk da inanılmıyordu
Hani diyorduk ya X kulüp falanca oyuncuyu nasıl bu paraya alabiliyor, biz nasıl filanca oyuncuya bu kadar para veriyoruz diye
Çetenin tekerine çomak sokulmuş, çete de topu tüfeği medyası twitter trolleri hep birden alaşağı etmişler
“Ben yoksam Galatasaray başarılı olmasın zihniyeti” ifadesi de öyle tanıdık geldi ki
Çetenin başında kimlerin olduğu da gayet belli

İyi demiş eksik parçalar tamamlansa mükemmel bir takım izleyebilir bambaşka şeyler yaşayabilirdik bu sene.

İyi demiş eksik parçalar tamamlansa mükemmel bir takım izleyebilir bambaşka şeyler yaşayabilirdik bu sene.
O ''Eksik parçalar'' ın bedeli 50-100 milyon olacaksa da mı?..Öyle bir Dünya olsa, sen-ben de başarabilirdik; Fatih Terim gibi bir kariyere sahip olmak gerekmiyor yani!..

Bak ne diyorum; yaz ve ara transfer döneminde transfer ettiği futbolcularla ligin açık ara en kaliteli kadrosunu kurmuş TS, bizim yaz transfer döneminde yaptığımız harcama kadarını yapmadı. E, biz son maçta averajla şampiyonluğu kaybetmiş takımdık oysa!..

O ''Eksik parçalar'' ın bedeli 50-100 milyon olacaksa da mı?..Öyle bir Dünya olsa, sen-ben de başarabilirdik; Fatih Terim gibi bir kariyere sahip olmak gerekmiyor yani!..

Bak ne diyorum; yaz ve ara transfer döneminde transfer ettiği futbolcularla ligin açık ara en kaliteli kadrosunu kurmuş TS, bizim yaz transfer döneminde yaptığımız harcama kadarını yapmadı. E, biz son maçta averajla şampiyonluğu kaybetmiş takımdık oysa!..
TS açıkladığı rakamların en az 10 kat fazlasını ödemiştir belki daha fazla onların nerelerden nasıl destek aldıkları ayan beyan ortada. ''Devlet'' destekli iş yapıyorlar.

TS açıkladığı rakamların en az 10 kat fazlasını ödemiştir belki daha fazla onların nerelerden nasıl destek aldıkları ayan beyan ortada. ''Devlet'' destekli iş yapıyorlar.
Bakasetas için 3 milyon, Visca için 4.250 milyon Euro bonservis ödediler. 30 yaşındaki Uğur Çiftçi ve ADS lu Samet' i, kulüpleri 2 milyondan azına razı olmadıkları için alamadılar...

Bunları o fiyatlara almamızı ister miydin? Burada çoğu kişi istemez. Ezbere klişeler üzerinden gidiliyor...

Evet var. Me idüğü belirsiz bir adama karşı nefret. Kadınlara ettiği laflara olan nefret. Daha çok sayabilirim.
Yazının bu öfkeli olduğun kısım ile ilgili olan yeri okumani öneririm. Genel kurulda konuşanların ne kadar riyakâr olduklarını anlarsın

Geri
Üst Alt