Işıtan Gün: "Muslera ile sezon sonunda yollarımızı ayıracağız"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
453C733D-FD54-4558-8B6B-E16E7DA1F531.pngA7D9DF89-E950-4484-95BF-3FF5BA2C5D5A.pngC002324C-CD5A-4EBC-9C8A-8C596659F162.png73147E8F-EC23-4AE3-A856-61539ACB52EA.pngDCBC86C6-3CB4-4CEB-82C2-41350D80275A.png

Bu aciklamalara henuz bir yalanlama gelmedi. Yani bu Muslera aciklamasi da dogru olabilir. Sezon ortasinda bunlar soylenir mi yav.

Muslera veya x oyuncu ile yolları ayırabilirsin ama sen bunu 6 ay öncesinden açıklayamazsın.bu kadar amatörlük olur mu yahu hiç mi hayattan ders çıkarmadınız?

Keşke gitse bayram ederim. Artık miladını doldurdu, tonla para kazandı, iyi hatırlanmak istiyorsa gitmeli.

Bu adam niye sürekli spor programlarına bağlanıp açıklamalar yapıyor yersiz.

Akıllı bir muslera, bu yönetimin sene sonuna kadar kalamayacağını bilir, ki bunu görebilmek için yeterince tr'de zaman geçirdi. Dolayısıyla bu demeci sorun edeceğini düşünmüyorum. Dün sinirle şeytanın avukatlığını yapıp bilerek oynamazsa ne yapacaksınız demiştim ama oyle olmaz durum. Hatta sakatlık sonrası bu düşen formunu bile arttıracaktır bir şekilde.
Birde tafo ne zaman gitse formu düşüp ne zaman tafo gelse formu yükseldi Muslera'nın , ki o tafo'yu kaleci antrenörü olarak liverpool gibi bir klüp alıyorsa tafo için world class antrenör yakıştırması dahi yapabiliriz artık. Demek ki aynı ayarda bir kaleci antrenörü şart Muslera için, hep arka planda kalan bir durum bu ama gerçekler bunun zorunluluğunu ve önemini de gösteriyor.

Böyle bir açıklamanın gerçekten yapılıp yapılmadığı teyit edilmiş değil. Yapılmış varsayımından hareketle yorum yapmak da yersiz oluyor...

Kimi alacaksan alırsın, gidişata göre de sezon sonu bir değerlendirme yaparsın. Daha transfer yapmamışsın, yapmış olsan bile belki tutmayacak iken bunlar şu an deklare edilmez...

Eğer bu açıklamayı yaptıysa, istifa edip arkasına bile bakmadan çeksin gitsin. Bunu yazmak için girmiştim...

Yoksa; 33 yaşında iken yıllık 3.5 milyonluk sözleşme vermek de hataydı (O saatten sonra kim kapacaktı elimizden?), son verilen sözleşme ile 38 yaşına kadar uzatmak da...

kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt