- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.326
- 5.998
Colman mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben kimseyi satmam ki galatasaray ile trabzonu kıyas kabul etmem. sadece ağaoğlu düşmanlığı beklediğimden fazla safhalarda çıktı. yanlış.Umarım bizi Yaşar abine şikayet edip ban yedirmezsin.
ben kimseyi satmam ki galatasaray ile trabzonu kıyas kabul etmem. sadece ağaoğlu düşmanlığı beklediğimden fazla safhalarda çıktı. yanlış.
yok nefret ediyorlar postları okursanız görürsünüz. burak-onur-kucka-sosa-olcay hayranı ergen dolu. özelden direkt küfür ediyorlar. genelden de bunu kovun diyorlardıUstad nasil yani Agaoglu’nu sevmiyorlar mi
Değil@Keramettin TANRIVERDİ görüşme sonrası hediye maksatlı, @uğur güzel hesabının iadesi söz konusu mu ?
yok nefret ediyorlar postları okursanız görürsünüz. burak-onur-kucka-sosa-olcay hayranı ergen dolu. özelden direkt küfür ediyorlar. genelden de bunu kovun diyorlardıfeneri 2-1 yenince ben demiştim dedim apar topar kovuldum. olay bundan ibaret.
zaten artık öyle bir hesap olmamalı o kadar rica ettik isim telaffuz etmeyin allah rızası için
ya azizim benim adıma artık hesap açma ya. bırak peşimi fener, trabzon dolaşıyorsun benden sana zarar değil yarar gelmiştir çok çok.intikamın alınacak.. ismailenverin, türk telekom arenadaki fotonusu da atacağm
ya azizim benim adıma artık hesap açma ya. bırak peşimi fener, trabzon dolaşıyorsun benden sana zarar değil yarar gelmiştir çok çok.

vallaha mı? özellikle şu kıl kuyruklu olanı sildir sana minettar olurum. önce eşşeği kaybettirip sonra da bulduruyorsun seni allaha havale ediyorumpeki reis hesaplarını sildiriyorum şimdi![]()
teşekkür ederim dorukçum zaten arka arkaya ceza almama neden olan beni şirazeden çıkaran olay buydu. bunu moderasyonda biliyor. ne ettim lan ben sana da bana bunu layık gördün? sırf ben foto atmadım ama sen attın diye değil mi
aman aman diyeyim pesForzada da hesap açalım @Doruk Ata TANRIVERDİ
aman aman diyeyim pes

teşekkür ederim dorukçum zaten arka arkaya ceza almama neden olan beni şirazeden çıkaran olay buydu. bunu moderasyonda biliyor. ne ettim lan ben sana da bana bunu layık gördün? sırf ben foto atmadım ama sen attın diye değil mi![]()

neyse artık bırak peşimi doruk birader senden korkulur 1 foto atmadım 2 memur musun diye sormuştum soruş o soruşAslan gibi bir delikanlıyı profil fotosu yapmam mı sorun oldu
bunda kızacak birşey yok![]()