İsrail, Türk gemisine saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsrail, Türk gemisine saldırdı

Başbakanları saldırının sonuna kadar arkasındayız dedi :mad:

BM Güvenlik Konseyi olağanüstü toplanıyor. İsrail'deki Türkiye Büyükelçisi geri döndü. Mısır da büyükelçisini çağırdı. Mısır Arap ülkeleri arasında İsrail'le diyalog kuran tek ülkeydi. Yavaş yavaş tepkiler büyüyor ve de büyümeli.

Bide abi bi insan nasıl hitler kafasıyla insanlığa açılan savaşı kınayabilir ki ? Dünyanın en büyük insan düşmanı bir adamı omzumuza alıyoruz. Ondan sonra bir ortamda Ermeni soykırımı yapmadık biz nasıl diyeceksniz ? kim takar ki yani ? insanlığın öldürülmesine karşı çıkıyorsanız her yerde çıkın. Zulüm , zulümle savunulmaz.

Kim ambargo koyar ,kim ne yapar bilmiyorum,aslında biliyorum da yazmam dogru olmaz.Ama gozlemledigim sey su ki Dunya olayı bizim anladıgımızın dısında anlıyor. Israil 'in PR'ları gene iyi çalışıyor.

Ornegin CNN'in yaptıgı haberi okudugunuzda olaya hangi acıdan sizi yaklastırdıkları,iç acıtıyor.

Link : 9 dead as Israeli forces storm Gaza aid convoy - CNN.com

Siyonizm görüşü Yahudilerin üstün ırk olduğunu ve geri kalan ırkların ezilmeye mahkum olduklarını; Yahudiler ne yaparsa da tanrının cennetine yalnızca o ırkın alacağını iddia eder. Bu yüzden Kendi ırklarından başka hangi ırka ne yapılırsa onların bedeli olmadığını düşünürler bu yüzden umurlarında bile değildir.

Kur'anı kerim'de bu inanışa karşı "Onlar madem cennete gideceklerinden eminler,ölmeyi ne diye dilemezler" diye çok güzel bir ayet mevcuttur.

Savunmasız bir gemiye saldırmak,insanları katletmek ve bir bebeğin ortadan kaybolmasının politik bir sebebi yoktur; İsrail sana inandığı siyonizm ideolojisiyle din babında saldırsın. Sen din ırk olaylarına karışmamalıyız de. Dinden korkmaya lüzum yok,Allah'tan korkun yeter.

Olay budur.

Kimse o gemilerin neden orada olduğunu sorgulamıyor ne yazık ki. Gözardı edilmemesi gereken şeyler var. Bu yardım işini bilerek düzenleyenler var. Bu ateşle benzin istasyonuna koşmaya benziyor. İsrail'in ne olduğunu biliyoruz. Kendi kendine orasını ablukaya aldığını, herhangi bir ihlalde ise saldıracağını biliyoruz. İsrail ordusunun bunları yapacağı çok aşikardı. Gemi yola çıktığından beri içeri sokulmayacakları söylendi. Bu arkadaşlar yardıma değilde savaşa gider gibi yollandıkları için hiçbir şeyi umursamadılar. İHH'nin sitesinde gemidekilere öncülük eden bir hacı dede "Ben rüyamda Kudüs'te şehit olduğumu gördüm." diyerek ağlamaya başlıyordu. Varın gerisini siz düşünün.

Burdan o gemiyi gönderenlerin amacı öncelikle yardım değil tersine İsrail'in aptallığını kullanrak bu gönüllülerden oluşan gruptan ölümler çıkartarak İslami dünyada İsrail'e karşı bir "Cihat" oluşturmak ve İsrail'i suçlu duruma sokmaktı. Kimler bunu planladıysa başardılar. Forumdaki çoğu insandan anladığımız o. Böyle bir sefere neden bebek götürürsün? Sorarım. O bebek ölseydi, ki gerizekalı Hitler beyinli İsrailliler bunu da yapardı, Dünya'ya bebek katili İsrail dedirtmek için mi?

30'a yakın şehit verdik 2 ayda, bir o kadar işçimiz öldü. Neredeydi o Taksim'deki mollalar? Neden şimdi düşüyorlar sokaklara??

Herşey göründüğü gibi değil, her yönden. Dikkatli olun.

Sanki gösteri Taksim'de değilde Gazze'deydi.

Bunlar insan olamaz. Yardım gemisinden bile o kadar korkuyorlar ki, sivil insanları öldürüyorlar. Allah bildiği gibi yapsın. Siyasi ilişkilerimizi keselim bu siyonistlerle.

İran'da gideri koymuş. Olay büyüyecek gibi.

O değilde bu işçilerin sadece bi kısmı Taksim'e alınırken , neden bu mollacı beyinsizler binlerce olup alınıyor ?

Helal olsun Ahmedinajat'a. Adam ABD dahil kimseden korkmuyor. İsrail yiyorsa uğraşsın şimdi İran'la.

Tevratta;

"Ayak tabanınızın bastığı her yer sizin olacak. Sınırınız çölden Lübnan'dan ırmaktan, Fırat Irmağı'ndan Garp Denizine kadar olacaktır. Önünüzde kimse duramayacak, Allah'ınız Rab size söylediği gibi dehşetinizi ve korkunuzu ayak basacağınız bütün diyar üzerine koyacaktır." (Tekvin Bölümü, 12/25)

Böyle bir bölüm bahsedilirken, hem de bu bölüm de Fırat Nehrinin sözü edilirken, Şerefsiz pkk saldırılarının aynı anda oluşu size birşeyler ifade etmiyor mudur!

Mesele din işi din.. Başka tarifi yok bu şerefsizliğin.

Ne dedi Ahmedinejad ?

iRAN devlet televizyonundan yapılan açıklamada : İsrail kuşatması altındaki Fili...stinlilere gıda, tıbbi malzeme ve diğer insani yardım malzemeleri götüren gemilere saldırının kabul edilemez olduğu belirtilen açıklamada, "Siyonist rejim İsrail savaş suçu işliyor" denildi.... Bu arada İran Devlet Başkanı İsrail'in 'sona her zamankinden daha yakın olduğunu' belirtti. Ahmedinejad yaşanan saldırının insanlık dışı olduğunu ancak İsrail devletinin yok olmasına da yardımcı olacağını ifade etti. Ayrıca Mahmut Ahmedinejad ın : İsrail kredisini tüketti bundan sonra tarafımıza yapılacak en ufak bir saldırıda acımaz YIKARIZ dediğini bildirildi. DHA 31.05.2010

Ek olarak 48 saatte İsraili yakar yıkarız tarzında birşey de demiş sanırım. Veya sallıyor da olabilirim.

Dünya üzerinde ki en eski millet olan bizler, İran kadar bile kafa tutamadık maalesef israil piçine :(

O değilde bu işçilerin sadece bi kısmı Taksim'e alınırken , neden bu mollacı beyinsizler binlerce olup alınıyor ?

Mazlumun yanında olmak neden beyinsizlik olur ki Meriç? Bu ve buna benzer sebepler için Çağlayan'da, Taksim'de yapılan toplantılarda ben hiç olay çıktığına şahit olmadım. Potansiyel tehlike değiller yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt