İstanbul’da Ulaşıma Yüzde 35'lik Güncelleme Kararı!

Mansur Yavaş şu ana kadar ikisinin de bayağı önünde.
Aslında Mansur baskanda çok başarılı denemez ama adam enazindan biseyler yapmaya çalışıyor gözle görülür ve somut
Ankara Gökçek'ten inanılmaz bikmisti yoksa Ankara'nın sosyal demokrat özellikle.cankaya seçmeni mansura oy moy hayatta vermez Mansur malum eski ulkuculerden solcularla da epey tartismisligi var
Lakin adam iş yapıyor ağzı çalışmıyor polemikler den uzak duruyor
Reis istanbul.ve Ankara'da olabilecek en yanlış adaylarla seçime girip Altıntepsi de verdi
Mansur başkanın karşısında sağlam muhalefet var adam ona rağmen çabalıyor
Ama Tunç soyer ve özellikle İmamoğlu basarisizlar
İmamoğlu belediye baskanindan ziyade bakan gibi vekil.gibi konuşuyor sürekli siyasetin içinde polemiklerin içinde bu şekilde devam ederse kaybeden olur

3 yıl zamsızlık nedir vay be

Yavasin isi hic de kolay degil Gokcek denen herifin milyonlarca yanlis kararlari yuzunden belediye maddi anlamda cok zarar gordu.

ekrem'in balonu patladı artık. bundan sonra bırak cumhurbaşkanlığı yada istanbul belediye başkanlığını anca beylikdüzü belediye başkanı olur!

Yeni seçilen belediye başkanları özellikle İzmir'de soyer istanbulda İmamoğlu gereğinden fazla siyasete giriyor proje haberlerinden çok milletvekili gibi siyasi konuları taraf oluyorlar halk boyle şeyleri sevmez
İmamoglunun esas amacı başkanlık değil o belli zaten uzun vadede cumhurbaşkanlığı gibi hayalleri var lakin sen biseyleri ispat etmeden işin zor Ekrem başkan
Önceki belediye başkanlarını elestitirdm ama bu denli siyasetin içinde değillerdi

Izmir'I bilmem ama Istanbul uzun yillar akepe'nin elinde oldugundan belediye baskanlarinin siyaset yapmamalari dogaldi. Sonucta insanlar oylarini RTE'nin partisine veriyorlardi. Kimin baskan adayi oldugunu bilmiyorlardi hatta onemsemiyorlardi. Bu sefer Ekrem'in adi partisinin onune gecti. Dolayisiyla siyasilesmesi de o oranda dogal. Gelgelelim artik icraat zamani. Koltugunun hakkini vermeli. Is yaratmak zorunda degil ama insanlarin uzerindeki yuku hafifletecek, sehri daha yasanabilir hale getirecek projeler uretmeli.

Eko bunu onaylarsa Türkiye’deki herşeyin suçlusu gene Eko olur :red:

Eko bunu onaylarsa Türkiye’deki herşeyin suçlusu gene Eko olur :red:
Onaylamasın bir zahmet de iş işten geçmiş galiba, isparkın zarar ettiği iddia edilen paraları bulsun veya diğer yolsuzlukları ulaşıma zam yapmasın ha bu halka yine yaranmaz da fark yaratmak istiyorsa böyle işler yapmalı. Ha bu zam yapılsa da niye yapıldı demek ahmaklıktır her şeye zam gelirken normal, ulaşım araçlarına gelince mi anormal bulmaya başlayacaklar, bu olsa olsa zincirin son halkası anca buna gelene kadar...

29 yillik omrumde birseyi ogrendim ben.
Inanan biri olarak örf, adet, inanca cok saygiliyim. Bunun yaninda cumhuriyet ile kazandigimiz degerleride bas taci ederim. Arap ulkelerinin hali ortada. Ama asla...

-Sagci ve dincilik taslayip kimseye gavur demeyecegim
-solcu, demokrat, cumhuriyetcilik taslayip karsi tarafi hor gorup, kimseye koyun/orumcek kafali/koylu/makarnaci demeyecegim.

Kisacasi partizanci olmayacagim. Beynimi kullanip dogruya dogru, yanlisa yanlis demeyi bilecegim.

Hepinize tavsiye ederim. Partizanci olup üstün körü uyduğunuz ideoloji altinda yapılan hatalara asla musammaha göstermeyin. Benliginizi ve omurganizi kaybedersiniz.

Inanan biri olarak örf, adet, inanca cok saygiliyim. Bunun yaninda cumhuriyet ile kazandigimiz degerleride bas taci ederim. Arap ulkelerinin hali ortada. Ama asla...

-solcu, demokrat, cumhuriyetcilik taslayip karsi tarafi hor gorup, kimseye koyun/orumcek kafali/koylu/makarnaci demeyecegim.

Kisacasi partizanci olmayacagim. Beynimi kullanip dogruya dogru, yanlisa yanlis demeyi bilecegim.

Hepinize tavsiye ederim. Partizanci olup üstün körü uyduğunuz ideoloji altinda yapılan hatalara asla musammaha göstermeyin. Benliginizi ve omurganizi kaybedersiniz.
@Ünsal Vardar
Feyz al ciğerim

Ben tek binişte sorun göremiyorum aslına bakarsanız bu fiyatlar normal, anormal olan mavi kart ücreti 180 gibi bir zorunluluk var aylık git gel kullanan kişi max 60 tane kullandığını varsayıp ona göre bir tarife eklenmesi gerekir.
100 binişe kadar yine uygun oluyor biniş başı farketmeksizin 2.7 tl olarak hesaplanır ama iş 100 altına indiği anda bayağı saçmalık çıkıyor ortaya.

Tek sorun burada mavi kartın 180 biniş içerip fiyatlandırılması. Ya bunun fiyatına dokunmayacaklar, ya farklı tarifeler ekleyecekler.

Aslında Mansur baskanda çok başarılı denemez ama adam enazindan biseyler yapmaya çalışıyor gözle görülür ve somut
Ankara Gökçek'ten inanılmaz bikmisti yoksa Ankara'nın sosyal demokrat özellikle.cankaya seçmeni mansura oy moy hayatta vermez Mansur malum eski ulkuculerden solcularla da epey tartismisligi var
Lakin adam iş yapıyor ağzı çalışmıyor polemikler den uzak duruyor
Reis istanbul.ve Ankara'da olabilecek en yanlış adaylarla seçime girip Altıntepsi de verdi
Mansur başkanın karşısında sağlam muhalefet var adam ona rağmen çabalıyor
Ama Tunç soyer ve özellikle İmamoğlu basarisizlar
İmamoğlu belediye baskanindan ziyade bakan gibi vekil.gibi konuşuyor sürekli siyasetin içinde polemiklerin içinde bu şekilde devam ederse kaybeden olur
Çünkü adam tecrübeli belediyeci ekrem ile tunç daha çok siyaset yaptılar belediyecilikten ziyade

Bu zam neden bu kadar konuşuluyor anlamak imkansız.

En son IETT zam yaptığında mazot 4.45 TL idi.

Şuan mazot 6.75 civarlarında.

%35 zam makul sayılabilir nazarımda. Kesinlikle ekrem imamson fanatikliği falan yapmıyorum.

Gelen onca zamma laf edemeyen kitle takılmış %35'e.

O zaman bende diyorum ki ; bin sırtlarına eko , yıllarca tayyeap sömürmüş akıllanmamış davarlar birazda sen sömür.

Partizan adam koyundur güdülür... Takım tutar gibi parti tutulmaz ki bence oy da atmayın bir işe yaramıyor... Lakin bu demek değil ki apolitik ninnoş olun bir ideolojiniz olsun ama günlük siyasete kurban gitmeyin işte o yüzden toplumda kutuplaşma oluyor yoksa bana ne kim koltuk kazanmış kim yandaşını doyurmuş. Ben iç siyasete değil ekonomi ve dış politikaya bakıyorum. Ekonomide hemen herkes liberal demokrat, faizci olmuş zaten dış politikada da 2015'e kadar herkes ab yanlısıydı daha yeni yeni dış politikada liberalizmden kurtulup realpolitike döndük. Bunu da savunmayalım da bölünelim mi???

Partizan adam koyundur güdülür... Takım tutar gibi parti tutulmaz ki bence oy da atmayın bir işe yaramıyor... Lakin bu demek değil ki apolitik ninnoş olun bir ideolojiniz olsun ama günlük siyasete kurban gitmeyin işte o yüzden toplumda kutuplaşma oluyor yoksa bana ne kim koltuk kazanmış kim yandaşını doyurmuş. Ben iç siyasete değil ekonomi ve dış politikaya bakıyorum. Ekonomide hemen herkes liberal demokrat, faizci olmuş zaten dış politikada da 2015'e kadar herkes ab yanlısıydı daha yeni yeni dış politikada liberalizmden kurtulup realpolitike döndük. Bunu da savunmayalım da bölünelim mi???

Dogruluktan ayrilma abi. En buyuk destekcin ben olurum zaten. Nekadar yanlis olsa bile gercekten birseye kalben dogr olduguna inaniyorsa biri, buna saygi duyarim.

Ama partizancilik yapip yalnis oldugunu bildigin halde parti veya gorusunu savunursan, buna tepki gosteririm

Geri
Üst Alt