İstanbul’da Ulaşıma Yüzde 35'lik Güncelleme Kararı!

Yüzde 20 civarına düşürürler zammı, malum İSKİ de zam yapacaktı yaptırmadılar nispeten daha düşük olacak orada da.

İstanbul'a para lazım, ciddi ekside şehir ama her şeye zam yaparak bulamazsın bu parayı, para kazandıracak projeler üretmen lazım. İmamoğlu başa getirilirken beklenti buydu ve beklentiyi yerine getirmek zorunda.
Zammın düşürüldüğünden haberim yoktu... Proje üretemez kimse belediyecilik; ağlamak ve daha çok para koparmaktır Ankara'dan... Fark bütçeni etkin kullanmakta ortaya çıkıyor.

İmamoğlunun da aklında belediye filan yok üstat galiba dönemi bitmeden istifa edip genel seçimlere girme peşinde ki beklenti de o... Tiyatro oynandı her iki tarafça...

Batık belediyeyi aldı adam napsın para mı yaratsın?

Ekrem'i eleştirecek konulardan birisi değil bu..
İmamoğlunun yerinde başkası da olsa bir şey yapamaz zira muhalefet o yüzden eleştirmiyorum istanbulun kötüye gideceği ilk gün belli oldu zira iktidar yatırımları keser her zaman. Mevcut durumun gerilemesini engellese mucize olur ki bence şu son 1 sene kötüleşti İstanbul ama çok da geriye gitmedi yani Eko başarılı...

Benim İmamoğlunu eleştirdiğim kısmı konsolosları çağırıp, poz vermesi, batı yanlısı konuşmalar, zırt pırt eşim şöyle böyle deyip terörist seviciliği yapması yani batıya oynaması. Kar tatiliyle bile bence mesaj veriyor bana destek verin diye ki RAND yayınını okuyun adamlar demokratik muhalefet diye bir şey uydurmuş diyor ki eskiden demokratik iktidar vardı AKP idi muhalefet anti demokrattı kemalist chp, ülkücü mhp filan şimdi muhalefet demokratik olmuş iç siyasete oynasak zaten Türk Ordusu sınır ötesi operasyondan vazgeçer, ab müzakereleri başlar, kıbrıstan vazgeçer, açılım çabucak başarıya ulaşır diye. O yüzde 3 sene boyunca mevcut iktidar oyalanmalı diyor.

Okuyun... Resmen adamların zihnini okudum burada da yazdım. Halbuki İmamoğlu batıyla işbirliği yapmasa daha kolay iktidar olurdu zira halkta bir akp bıkkınlığı var ama o ne yapıyor batılılarla işbirliği bu yolun yolcusu olanlar hep hüsrana uğradı. Türkiyede her daim anti emperyalizm revaçtadır. Solda da sağda da... Geçiş dönemlerine aldanmayın

İmamoğlunun yerinde başkası da olsa bir şey yapamaz zira muhalefet o yüzden eleştirmiyorum istanbulun kötüye gideceği ilk gün belli oldu zira iktidar yatırımları keser her zaman. Mevcut durumun gerilemesini engellese mucize olur ki bence şu son 1 sene kötüleşti İstanbul ama çok da geriye gitmedi yani Eko başarılı...

Benim İmamoğlunu eleştirdiğim kısmı konsolosları çağırıp, poz vermesi, batı yanlısı konuşmalar, zırt pırt eşim şöyle böyle deyip terörist seviciliği yapması yani batıya oynaması. Kar tatiliyle bile bence mesaj veriyor bana destek verin diye ki RAND yayınını okuyun adamlar demokratik muhalefet diye bir şey uydurmuş diyor ki eskiden demokratik iktidar vardı AKP idi muhalefet anti demokrattı kemalist chp, ülkücü mhp filan şimdi muhalefet demokratik olmuş iç siyasete oynasak zaten Türk Ordusu sınır ötesi operasyondan vazgeçer, ab müzakereleri başlar, kıbrıstan vazgeçer, açılım çabucak başarıya ulaşır diye. O yüzde 3 sene boyunca mevcut iktidar oyalanmalı diyor.

Okuyun... Resmen adamların zihnini okudum burada da yazdım. Halbuki İmamoğlu batıyla işbirliği yapmasa daha kolay iktidar olurdu zira halkta bir akp bıkkınlığı var ama o ne yapıyor batılılarla işbirliği bu yolun yolcusu olanlar hep hüsrana uğradı. Türkiyede her daim anti emperyalizm revaçtadır. Solda da sağda da... Geçiş dönemlerine aldanmayın
Imamoğlu'na ileriye dönük siyaset yapıp farklı kesimlere yaranmaya çalışıyor diye eleştiri yapılabilir. Ama bunu yaparken Istanbul'u bu şekilde aldığını unutmamak gerekiyor.

Onun dışında dediğin gibi projelerle ekonomik sebeplerle alakalı eleştiri yapmak baya anlamsız.

Batıyla işbirliği de komik bi laf..

Zammın düşürüldüğünden haberim yoktu... Proje üretemez kimse belediyecilik; ağlamak ve daha çok para koparmaktır Ankara'dan... Fark bütçeni etkin kullanmakta ortaya çıkıyor.

İmamoğlunun da aklında belediye filan yok üstat galiba dönemi bitmeden istifa edip genel seçimlere girme peşinde ki beklenti de o... Tiyatro oynandı her iki tarafça...
Dönemi hedeflerini gerçekleştirmeden bitirirse hiç bir şey yapamaz İmamoğlu

Imamoğlu'na ileriye dönük siyaset yapıp farklı kesimlere yaranmaya çalışıyor diye eleştiri yapılabilir. Ama bunu yaparken Istanbul'u bu şekilde aldığını unutmamak gerekiyor.

Onun dışında dediğin gibi projelerle ekonomik sebeplerle alakalı eleştiri yapmak baya anlamsız.

Batıyla işbirliği de komik bi laf..
Belediye başkanının işi midir ab hakkında açıklama yapmak??? Gelir gelmez konsolosları çağırdı. İktidar yapan onu akpli teyzeyle muhabbetiydi aslına bakarsan. RAND Corporation raporunu okuyun üstat bunlardan dönmesi lazım zira çok kolay oy kaybeder. Kayak mevzusu da abartıldı ama bence ciddi emareler bunlar yani bu adam temel değerler konusunda asla bana makosenlerimi giydirmeyin diyemez rahatına düşkün demek. Hırsı yok buna devlet emanet edilir ama iskandinavyada, Yakın Doğu'da değil...

Yahu Ekrem İmamoğlu yerine bir odun parçası seçilse o da başarılı olacak zaten. Ondan öncekilerin yaptığını yapmaması bile başarı. Yandaş vakıflara, gazetelere, kurumlara akan parayı kesmesi ki kesti.

Kanımızı emen asalaklardan yargıda ( hangi yargıysa artık) hesap sormaması, ülke gündeminin içine fazla girmesi yanlış bence.

Merak etmeyin Reis devam eder daha dünya gücü olucaz

Zaten öyle olacak zira genel seçimler yerel seçimlerden önce değil mi? Ki erken seçim istiyor muhalaefet yani nasıl olacak ki matematiksel olarak dönemini bitirmesi mümkün değil Ekrem İmamoğlu'nun
Ne olacakki genel seçimde? Chp genel başkanı mı? Cumhhrbaşkanı adayı mı?

sağcılar anti emperyalist mi
asdhadshsadhsadhasdasdh

İBB; 10 Şubat Pazartesi günü uygulamaya konulacak yeni tarifede; tam elektronik bilet 3,50 lira, öğrenci bileti 1,75 lira, Tam Mavi Kart 275 lira, Öğrenci Mavi Kartı ise 50 lira olarak belirlendi.

İmamoğlu ilk önce çevresindeki teröristleri defetsin. Sonra icraatlerini yapsın eğer yapacak kapasitesi varsa ki yok bence.
kimlermiş?
teröristleri defetmek imamoğlunun görevi mi?
kapasite konusuna gelince

istanbulu kimlerin yönettiğini biliyoruz
en büyük oyla gelen kişiye kapasitesi yok demek saçma :)

o kadar güncellemeden sonra beklenen hamle Binali olsa %65 zam olmuştu suyu hiç konuşmuyorum

secim arefesinde tepki görmemek icin zam yapmadilar. simdi 2 sene önceki fiyatlar ve enflasyon seviyesinde duruyor bilet fiyatlari

her zamanki gibi "zam yaparsak tepki cekeriz, kaybetsek bile yerimize geleni sonra yerin dibine sokabiliriz" zihniyetiyle hareket etmisler.

Geri
Üst Alt