İmamoğlunun yerinde başkası da olsa bir şey yapamaz zira muhalefet o yüzden eleştirmiyorum istanbulun kötüye gideceği ilk gün belli oldu zira iktidar yatırımları keser her zaman. Mevcut durumun gerilemesini engellese mucize olur ki bence şu son 1 sene kötüleşti İstanbul ama çok da geriye gitmedi yani Eko başarılı...
Benim İmamoğlunu eleştirdiğim kısmı konsolosları çağırıp, poz vermesi, batı yanlısı konuşmalar, zırt pırt eşim şöyle böyle deyip terörist seviciliği yapması yani batıya oynaması. Kar tatiliyle bile bence mesaj veriyor bana destek verin diye ki RAND yayınını okuyun adamlar demokratik muhalefet diye bir şey uydurmuş diyor ki eskiden demokratik iktidar vardı AKP idi muhalefet anti demokrattı kemalist chp, ülkücü mhp filan şimdi muhalefet demokratik olmuş iç siyasete oynasak zaten Türk Ordusu sınır ötesi operasyondan vazgeçer, ab müzakereleri başlar, kıbrıstan vazgeçer, açılım çabucak başarıya ulaşır diye. O yüzde 3 sene boyunca mevcut iktidar oyalanmalı diyor.
Okuyun... Resmen adamların zihnini okudum burada da yazdım. Halbuki İmamoğlu batıyla işbirliği yapmasa daha kolay iktidar olurdu zira halkta bir akp bıkkınlığı var ama o ne yapıyor batılılarla işbirliği bu yolun yolcusu olanlar hep hüsrana uğradı. Türkiyede her daim anti emperyalizm revaçtadır. Solda da sağda da... Geçiş dönemlerine aldanmayın