İşte yeni formalarımız

Cevap: İşte yeni formalarımız

Mükemmel formalar. Tasarımcıların ellerine sağlık. Adidas yapıyor abi işte. Taınıtım filmleride süper. İlklerin kulübüyüz.

formaların hepsi çok klas olmuş özellikle arslan figürlü olandan alıcam

92 lira yeni formalarımız

Ben çok beğendim özellikle Arslan formayı.

Son yıllarda en beğendim formalar bu sene çıktı. Bir tane daha forma çıkacakmış sanırım ya da ben yanılıyorum o da kırmızı ya da sarı olur umarım.

Somonla krem çok iyi bence.Parçalıyı beğenmedim.Zaten geçen senekinin aynısı olmuş.

C.tesi iki adet forma almaktı planım ama şimdi o açıklamadıkları 4. formaya takıldım.

Aceba onu beklesem mi, cok uzun sürermi cıkması ?

Şu durumda alırsam 1 krem kendime ve 1 mercan eşime alıcam. Ama dediğim gibi 4.formayı cok merak ettim. Keşke siyah yogunluklu birşey olsa, siyah-sarı ve kırmızı ile süper birşey yapılabilir, ki günlük hayatta bile giyilebilecek birşey cıkar ortaya.

Ne dersiniz ?

Not: Parçalı 3 tane var onun için almıyorum :)

C.tesi iki adet forma almaktı planım ama şimdi o açıklamadıkları 4. formaya takıldım.

Şu durumda alırsam 1 krem kendime ve 1 mercan eşime alıcam. Ama dediğim gibi 4.formayı cok merak ettim. Keşke siyah yogunluklu birşey olsa, siyah-sarı ve kırmızı ile süper birşey yapılabilir, ki günlük hayatta bile giyilebilecek birşey cıkar ortaya.

Ne dersiniz ?

Aralık yada en geç Ocak başında çıkar.

Ne dersiniz ?

Çubuklu çıkacak gibi duruyor hocam

o9846-1.jpg

Arkadaşlar, beğenmiyenleri anlamıyorum foprmaların hepsi çok güzel. Gereksiz abartıdan kaçılarak asil formalar üretilmiş. Mercan formayıda çok beğendim uzun yıllar giyeeriz umarım.

+4. formada var. Yılbaşında çıkacak sarı-kırmızı çubuklu forma :)

Ben çok beğendim ellerine sağlık.. Krem alırım büyük ihtimalle..

Krem pantolonun üstüne bide formayı giydim mi gelsin dügünde kızlar :P

Geri
Üst Alt