- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Ölü yaralı yok mu?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eşek deyip meze deyip aynı postta hakaret etmiyorum diyen birisin derdin ne senin??? Benim gibi boş bir adamla ne uğraşıyorsunHakaret derkenhakaret ettiğim kısımları tek tek yazarmısın?
Mesela biryerleri ile gülmekten bahseden sensin. Cümlenin orjinali ve iman belli. Ve bende direk orjinalini yazdım. Başka gösterirmisin hakaret olarak saymaya yarayacak birşey. Ha bu salakça mesaja cevap vermezdim ama senin hakaret kavramını anlamak için yazdım. Tanımadığın şairlere liboş lümpen şu bu diyorsun ama sana her denilen için adminlere mi ağlıyorsun yoksa?
Bak erkek gibi gel benim gibi dediğinin ardında dur. Senin tüm bilgin ve birikimin cehaletini almamış. Yine diyorum.
Okumak cehaleti alır ama eşşeklik baki kalır.
Fakat okumak senin cehaletini almamış. 3 5 kelime öğrenmiş zırvalıyorsun. 3 5 kişide seni gazlayıp masalara meze yapıyor. Bunu bile algılayamayan. Boş beleş bir adamsın. Sen cici yada öcü olamazsın. İçi bomboş birisin. Baki kalır bazı şeyler değişmez. Sen meze olmaya devam et ama artık benim için tatsız bir meze oldun. Rakı ile bile çekilmezsin o derece
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen niye o zaman bu başlığa tek bir post atmamışken beni çağırıyorsun??? Çelişme kendinle alıntılamasın beni kimse mention atmasın yazmam...bak bakalım ilk 2 sayfaya...populer olmak mi amacin?
birak simdi enver ayaklarini tras bir konu bulmussuz bunun ustune kirk saat konusup Futbol forumunu linc ediyorsun.
futbol konusmayip bunu flooda ceviren herkesi sifirlamak lazim. ben bile olsam sifirlanmalidir. umarim yonetim duyar sesimi de seni yeni uyelige geri postalar.
adam Ataturkun sanli ordusunu red etti asyada o russ avlamayi secti yuh.. bizi fenerlilere bile rezil ediyorsun kari duskunlugune son ver.
Küfür değil argo bebeğim . Uğur böceğim işine geldiğinde sen neler neler diyorsun . Arada bir de ağlamak için mağdur edebiyatı yapmak için uslu çocuğu oynuyorsun . Uğur böceği seniYine küfür ediyorsun ahlaksız terbiyesiz
Eşek deyip meze deyip aynı postta hakaret etmiyorum diyen birisin derdin ne senin??? Benim gibi boş bir adamla ne uğraşıyorsun![]()
Konuyla alakalı tek bir kelime yazdın mı sen? Trollüğünü git başka yerde yap...Küfür değil argo bebeğim . Uğur böceğim işine geldiğinde sen neler neler diyorsun . Arada bir de ağlamak için mağdur edebiyatı yapmak için uslu çocuğu oynuyorsun . Uğur böceği seni![]()
Benden yana sıkıntı yok sağolsunlar kendileri meydana çağırdı hepsi gitti arada gelen oldu 1 kişi kaldı bakalım o da bayılırsa çıkacağız başlıktan 2 saat önce konuyla alakalı yazacağınız bir şey kaldı mı dedim konuyla alakasız şiirler filan paylaşmaya başladılarÖlü yaralı yok mu?
Sanane lanKonuyla alakalı tek bir kelime yazdın mı sen? Trollüğünü git başka yerde yap...
Konuyla alakalı tek kelime edemeden son 5-6 postuna bak demek sana yakışırdı zaten bak al sanaSanane lanUğur böceğine bak sen . Şu konudaki son 5-6 postuna bak git tartışmanı başka yerde yap ozaman uğurcuk .
Uğurcuk sen cidden ne okuduğunu anlıyorsun ne deneni . Konuyla alakalı yorum yaparım yapmam sana ne diyorum varsa şikayetin raporla bebeğim yapmadığın şey değil boyna raporluyorsun zaten çoğunda haksız olduğundan da bir işe yaramıyorKonuyla alakalı tek kelime edemeden son 5-6 postuna bak demek sana yakışırdı zaten bak al sana![]()
Konuyla alakalı ne yazdınUğurcuk sen cidden ne okuduğunu anlıyorsun ne deneni . Konuyla alakalı yorum yaparım yapmam sana ne diyorum varsa şikayetin raporla bebeğim yapmadığın şey değil boyna raporluyorsun zaten çoğunda haksız olduğundan da bir işe yaramıyorBurada mağdur edebiyatı moduna girmişsin uğurcuk yaramıyor işe anla artık . Buradaki insanların çoğu senden daha akıllı yemiyor kimse
![]()
Yandiniz oglum Ugur görmeden kilitleyin bu konuyu.
Sen beni çağırmıyor muydun bu başlığa ne oldu mention atarken iyiydi
Biri der tartışma yetkisini alın
Biri der tagını alın
Biri der likelarını
Sen dersin post sınırı getirin...Ne oldu dorukçum seni solluyorum diye mi telaşHürmetler dostum...
Ahahahah insanlar konudan çıktığında kaçtı gibi salakça bir şey söylüyorsun kendin konudan kaçmak için ürettiğin bahaneye bak aklı sıra Galatasaray'ı kullanacak zavallı . ( Galatasaray büyük yazılır çok dikkat ediyorsun ya uğurcuk ) Konuya tarih tartışmaya gelmedim ki çıldırayım . Konunun açılma amacının tarih tartışma olduğunu da düşünmediğimi belirttim ilk mesajımda onu da anlamamışsınKonuyla alakalı ne yazdın
Kendince gelip ateşi harlayıp beni linç ettirmeye çalıştın ama konu hakkında tek kelime edemediğini söyleyince çıldırdın hakaret ediyorsun olay bu hadi son sözü sen söyle ruh hastasınasılsa küfür olmuyor argo oluyor diyorsun ya buyur burdan yak son postunu gülücüklerle süsle de güya galatasaraylısın ya bir müsade et nefes al da maçı takip edelim süper kupa maçı var ya hani
![]()
populer olmak mi amacin?
birak simdi enver ayaklarini tras bir konu bulmussuz bunun ustune kirk saat konusup Futbol forumunu linc ediyorsun.
futbol konusmayip bunu flooda ceviren herkesi sifirlamak lazim. ben bile olsam sifirlanmalidir. umarim yonetim duyar sesimi de seni yeni uyelige geri postalar.
adam Ataturkun sanli ordusunu red etti asyada o russ avlamayi secti yuh.. bizi fenerlilere bile rezil ediyorsun kari duskunlugune son ver.
Sen niye o zaman bu başlığa tek bir post atmamışken beni çağırıyorsun??? Çelişme kendinle alıntılamasın beni kimse mention atmasın yazmam...bak bakalım ilk 2 sayfaya...
Doğru Türkçe yazarken mention dememek lazım...Tag düstur olabilir de mention söz etmek mi denebilir?De ayrı Da bitişik derken yine Türkçe içinde karşılığı olan İngilizce kelime![]()
Post yerine de girdi denebilir...Haklısın...Vay babanın ömrüne yabancı kelimeler havada uçuşuyor![]()
Onurcuk maç izlemeye gittim dememiş miydin vakti zamanındaAhahahah insanlar konudan çıktığında kaçtı gibi salakça bir şey söylüyorsun kendin konudan kaçmak için ürettiğin bahaneye bak aklı sıra Galatasaray'ı kullanacak zavallı . ( Galatasaray büyük yazılır çok dikkat ediyorsun ya uğurcuk ) Konuya tarih tartışmaya gelmedim ki çıldırayım . Konunun açılma amacının tarih tartışma olduğunu da düşünmediğimi belirttim ilk mesajımda onu da anlamamışsınbak nasıl işine gelince sen de ruh hastası diyorsun madem kötü madem ben yanlış yapıyorum sen yapma uğurcuk
Hadi madem adamsan lafında dur daha da yazma uğur böceği
![]()