İstiklâl Harbi’nin Başında Enver Paşa Olsaydı Perişan Olmuştuk

Bir yere kadar okudum oldukça eğlenceliydi . Konuyu ilk gördüğümde gülmek geldi zaten içimden . Hani mahalle kahvelerinde bir kafası kırık olur . Kahvedekilerin en büyük eğlencesi haline gelir millet bunu kızdırır gaza getirir bu kafası kırık da kendinden geçer ya . Bir süredir forum bu hale geldi . :D

Ben cevabımı aldım. Sen kesinlikle duygusal zekası olmayan. Hayallerinde Turancı ve savaşçı olan ciddi manada okuduğunu anlamaktan aciz birisin.
Sana insan demeye dilim varmadığı için. Şu an itibari ile benim için Yok hükmündesin.
Karakterinin tam oturmadığı ortadaydı ama tanımadığın insanlar hakkında yargılarını okuyunca ve bu şiiri yazan için tabirlerine bakınca senin ciddi bir vaka olduğuna inanıp. Ruh sağlığı bozuk insanlar ile muhattap olmamak gerektiği konusundaki fikrimi benimsemeye devam edeceğim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu 2. yahut 3. " Şu an itibari ile benim için Yok hükmündesin." yazışın :) Ama her ne hikmetse bu başlıkta olduğu gibi sataşan ve bana musallat olan sensin...

Sonra konu hakkında birikimin yetmeyince kabalaşan ardından da böyle alakasız şiirler paylaşıp tribüne oynayıp kuyruğu dik tutarak ricat etmeye çalışıyorsun sürekli...

Kendi kendine gelin güvey olup hakaret ediyorsun senin benim hakkında ne düşündüğün umrumda olmadığı gibi menfaat için kimseye cici de gözükemem ben neysem oyum...1'e 5; 1'e 10; 1'e 20 artık allah ne verdiyse de mücadele ederim hadi hürmetler...

Bir yere kadar okudum oldukça eğlenceliydi . Konuyu ilk gördüğümde gülmek geldi zaten içimden . Hani mahalle kahvelerinde bir kafası kırık olur . Kahvedekilerin en büyük eğlencesi haline gelir millet bunu kızdırır gaza getirir bu kafası kırık da kendinden geçer ya . Bir süredir forum bu hale geldi . :D
Onun için mi sürekli küfür edip editlenip kaç defa ceza aldın :) Yani ben sinirlenip sen dalga geçiyordun :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Tam tersi olmasın aldığın cezalar onu gösteriyor da... Seni engelledim de stalklamaya devam ettin rahat bırak ya bak haftalar sonra sana yazıyorum bak bir postlarına üçte ikisi benimle alakalı :)

ugur guzel flooda yigiti gecti..

yigite verilen post sifirlama cezasi kendisine verilmelidir. madem amaci like ve post kasmak degil.. sifirlayin gitsin yetti bos mesajlaro

Onun için mi sürekli küfür edip editlenip kaç defa ceza aldın :) Yani ben sinirlenip sen dalga geçiyordun :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Tam tersi olmasın aldığın cezalar onu gösteriyor da... Seni engelledim de stalklamaya devam ettin rahat bırak ya bak haftalar sonra sana yazıyorum bak bir postlarına üçte ikisi benimle alakalı :)
Ahahah . Öncelikle bir defa ceza aldım sadece :D onda da sana hak ettiğin bir küfürü basmışımdır :D zevkli oluyor senin gibi forumun şamar oğlanı haline gelmiş birine küfür etmek :D Bi de bana haftalar sonra yazıyorsan iki gün önce Zikir konusundaki babandı herhalde :D senin profili gizlice kullanıyor olabilir :D

ugur guzel flooda yigiti gecti..

yigite verilen post sifirlama cezasi kendisine verilmelidir. madem amaci like ve post kasmak degil.. sifirlayin gitsin yetti bos mesajlaro
Sen beni çağırmıyor muydun bu başlığa ne oldu mention atarken iyiydi :)

Biri der tartışma yetkisini alın

Biri der tagını alın

Biri der likelarını

Sen dersin post sınırı getirin...Ne oldu dorukçum seni solluyorum diye mi telaş :) Hürmetler dostum...

Ahahah . Öncelikle bir defa ceza aldım sadece :D onda da sana hak ettiğin bir küfürü basmışımdır :D zevkli oluyor senin gibi forumun şamar oğlanı haline gelmiş birine küfür etmek :D Bi de bana haftalar sonra yazıyorsan iki gün önce Zikir konusundaki babandı herhalde :D senin profili gizlice kullanıyor olabilir :D
Küfürü övmek dışında bir şey yazmamışsın o kadar çok editlendinki alıştın herhal....Bir de benden fazla gülücük koymuşsun rahatladın mı :tbr:

Küfürü övmek dışında bir şey yazmamışsın o kadar çok editlendinki alıştın herhal....Bir de benden fazla gülücük koymuşsun rahatladın mı :tbr:
Saymıyorum uğrucuk kaç gülücük koydun / koydum diye . Önemli olan totalde sana koymak :D Gerçi koyan koyana folloş oldu diyorlar senin için sağda solda uğurcuk .

Bu 2. yahut 3. " Şu an itibari ile benim için Yok hükmündesin." yazışın :) Ama her ne hikmetse bu başlıkta olduğu gibi sataşan ve bana musallat olan sensin...

Sonra konu hakkında birikimin yetmeyince kabalaşan ardından da böyle alakasız şiirler paylaşıp tribüne oynayıp kuyruğu dik tutarak ricat etmeye çalışıyorsun sürekli...

Kendi kendine gelin güvey olup hakaret ediyorsun senin benim hakkında ne düşündüğün umrumda olmadığı gibi menfaat için kimseye cici de gözükemem ben neysem oyum...1'e 5; 1'e 10; 1'e 20 artık allah ne verdiyse de mücadele ederim hadi hürmetler...

Hakaret derken :) hakaret ettiğim kısımları tek tek yazarmısın?
Mesela biryerleri ile gülmekten bahseden sensin. Cümlenin orjinali ve iman belli. Ve bende direk orjinalini yazdım. Başka gösterirmisin hakaret olarak saymaya yarayacak birşey. Ha bu salakça mesaja cevap vermezdim ama senin hakaret kavramını anlamak için yazdım. Tanımadığın şairlere liboş lümpen şu bu diyorsun ama sana her denilen için adminlere mi ağlıyorsun yoksa?
Bak erkek gibi gel benim gibi dediğinin ardında dur. Senin tüm bilgin ve birikimin cehaletini almamış. Yine diyorum.
Okumak cehaleti alır ama eşşeklik baki kalır.
Fakat okumak senin cehaletini almamış. 3 5 kelime öğrenmiş zırvalıyorsun. 3 5 kişide seni gazlayıp masalara meze yapıyor. Bunu bile algılayamayan. Boş beleş bir adamsın. Sen cici yada öcü olamazsın. İçi bomboş birisin. Baki kalır bazı şeyler değişmez. Sen meze olmaya devam et ama artık benim için tatsız bir meze oldun. Rakı ile bile çekilmezsin o derece :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen beni çağırmıyor muydun bu başlığa ne oldu mention atarken iyiydi :)

Biri der tartışma yetkisini alın

Biri der tagını alın

Biri der likelarını

Sen dersin post sınırı getirin...Ne oldu dorukçum seni solluyorum diye mi telaş :) Hürmetler dostum...
populer olmak mi amacin?

birak simdi enver ayaklarini tras bir konu bulmussuz bunun ustune kirk saat konusup Futbol forumunu linc ediyorsun.

futbol konusmayip bunu flooda ceviren herkesi sifirlamak lazim. ben bile olsam sifirlanmalidir. umarim yonetim duyar sesimi de seni yeni uyelige geri postalar.

adam Ataturkun sanli ordusunu red etti asyada o russ avlamayi secti yuh.. bizi fenerlilere bile rezil ediyorsun kari duskunlugune son ver.

Geri
Üst Alt