- 18 Temmuz 2009
- 80.712
- 225.286
- 5.093
Beyler manyak mısınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler manyak mısınız
Pm okumuyorum abi artık kolay kolay, 2-3 saatim gidiyor yoksa gündeBen sustum) Benden dolayı özel mesajlara maruz kalmanı istemem.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu 2. yahut 3. " Şu an itibari ile benim için Yok hükmündesin." yazışınBen cevabımı aldım. Sen kesinlikle duygusal zekası olmayan. Hayallerinde Turancı ve savaşçı olan ciddi manada okuduğunu anlamaktan aciz birisin.
Sana insan demeye dilim varmadığı için. Şu an itibari ile benim için Yok hükmündesin.
Karakterinin tam oturmadığı ortadaydı ama tanımadığın insanlar hakkında yargılarını okuyunca ve bu şiiri yazan için tabirlerine bakınca senin ciddi bir vaka olduğuna inanıp. Ruh sağlığı bozuk insanlar ile muhattap olmamak gerektiği konusundaki fikrimi benimsemeye devam edeceğim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pm okumuyorum abi artık kolay kolay, 2-3 saatim gidiyor yoksa günde![]()
O zaman üstat bundan sonra atmamPm okumuyorum abi artık kolay kolay, 2-3 saatim gidiyor yoksa günde![]()
Sen günlük tüm taleplerini toplu at rapor şeklinde, yoksa çok bölünüyor.O zaman üstat bundan sonra atmam![]()
Onun için mi sürekli küfür edip editlenip kaç defa ceza aldınBir yere kadar okudum oldukça eğlenceliydi . Konuyu ilk gördüğümde gülmek geldi zaten içimden . Hani mahalle kahvelerinde bir kafası kırık olur . Kahvedekilerin en büyük eğlencesi haline gelir millet bunu kızdırır gaza getirir bu kafası kırık da kendinden geçer ya . Bir süredir forum bu hale geldi .![]()
Nasıl yani anlamadım cidden?Sen günlük tüm taleplerini toplu at rapor şeklinde, yoksa çok bölünüyor.
Günlük taleplerini biriktir maddeler halinde, 23:59 gibi toplu halde yolla.Nasıl yani anlamadım cidden?
Günlük taleplerini biriktir maddeler halinde, 23:59 gibi toplu halde yolla.
Ahahah . Öncelikle bir defa ceza aldım sadeceOnun için mi sürekli küfür edip editlenip kaç defa ceza aldınYani ben sinirlenip sen dalga geçiyordun
Tam tersi olmasın aldığın cezalar onu gösteriyor da... Seni engelledim de stalklamaya devam ettin rahat bırak ya bak haftalar sonra sana yazıyorum bak bir postlarına üçte ikisi benimle alakalı
![]()
Sen beni çağırmıyor muydun bu başlığa ne oldu mention atarken iyiydiugur guzel flooda yigiti gecti..
yigite verilen post sifirlama cezasi kendisine verilmelidir. madem amaci like ve post kasmak degil.. sifirlayin gitsin yetti bos mesajlaro
Küfürü övmek dışında bir şey yazmamışsın o kadar çok editlendinki alıştın herhal....Bir de benden fazla gülücük koymuşsun rahatladın mıAhahah . Öncelikle bir defa ceza aldım sadeceonda da sana hak ettiğin bir küfürü basmışımdır
zevkli oluyor senin gibi forumun şamar oğlanı haline gelmiş birine küfür etmek
Bi de bana haftalar sonra yazıyorsan iki gün önce Zikir konusundaki babandı herhalde
senin profili gizlice kullanıyor olabilir
![]()
Saymıyorum uğrucuk kaç gülücük koydun / koydum diye . Önemli olan totalde sana koymakKüfürü övmek dışında bir şey yazmamışsın o kadar çok editlendinki alıştın herhal....Bir de benden fazla gülücük koymuşsun rahatladın mı![]()
Bu 2. yahut 3. " Şu an itibari ile benim için Yok hükmündesin." yazışınAma her ne hikmetse bu başlıkta olduğu gibi sataşan ve bana musallat olan sensin...
Sonra konu hakkında birikimin yetmeyince kabalaşan ardından da böyle alakasız şiirler paylaşıp tribüne oynayıp kuyruğu dik tutarak ricat etmeye çalışıyorsun sürekli...
Kendi kendine gelin güvey olup hakaret ediyorsun senin benim hakkında ne düşündüğün umrumda olmadığı gibi menfaat için kimseye cici de gözükemem ben neysem oyum...1'e 5; 1'e 10; 1'e 20 artık allah ne verdiyse de mücadele ederim hadi hürmetler...
populer olmak mi amacin?Sen beni çağırmıyor muydun bu başlığa ne oldu mention atarken iyiydi
Biri der tartışma yetkisini alın
Biri der tagını alın
Biri der likelarını
Sen dersin post sınırı getirin...Ne oldu dorukçum seni solluyorum diye mi telaşHürmetler dostum...
Yine küfür ediyorsun ahlaksız terbiyesizSaymıyorum uğrucuk kaç gülücük koydun / koydum diye . Önemli olan totalde sana koymakGerçi koyan koyana folloş oldu diyorlar senin için sağda solda uğurcuk .