Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
Farkli donemlerde ayni okuldaymisiz, reis okuyor daha@Can Esmer bir şey soracağım ya yanılıyor muyum acaba sen yiğitle aynı okuldan değil miydin?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Farkli donemlerde ayni okuldaymisiz, reis okuyor daha@Can Esmer bir şey soracağım ya yanılıyor muyum acaba sen yiğitle aynı okuldan değil miydin?
Çok mu yaş farkı var?Farkli donemlerde ayni okuldaymisiz, reis okuyor daha![]()
Bilmem abi vardir 3-4 yaş ben 25imÇok mu yaş farkı var?
Ha olsun sen eline işini almışın asker olmuşun baba olmuşun bizim tosuncuk hala survior izliyor eline kadın eli değmemiş selfie çekiyor kanepede camış gibi...Bilmem abi vardir 3-4 yaş ben 25im![]()
domf kaçak et uzmanıdır ustat burada böyle takıldığıa bakmaHa olsun sen eline işini almışın asker olmuşun baba olmuşun bizim tosuncuk hala survior izliyor eline kadın eli değmemiş selfie çekiyor kanepede camış gibi...
Geçen sene bakirdi ondan eminim arada hallettim diyor ama pek inanmadım... Kaşını alınca mili oldu sanıyor bence... Yiğit kesin diyordur neden allahım kaşım yerine yanaklarımda çıkmıyor diyedomf kaçak et uzmanıdır ustat burada böyle takıldığıa bakma
ciddi iddialar bunlar ustat bakalım cevap gelecek miGeçen sene bakirdi ondan eminim arada hallettim diyor ama pek inanmadım... Kaşını alınca mili oldu sanıyor bence... Yiğit kesin diyordur neden allahım kaşım yerine yanaklarımda çıkmıyor diye![]()
Murat Bardakçı yazmış.
Şöyle diyor;
"Enver Paşa'nın Mustafa Kemal ile mukayesesi büyük hatadır! İyiniyetle yola çıktı ama yenildi! İstiklâl Harbi’nin başında Mustafa Kemal değil de Enver Paşa yahut İttihad ve Terakki’nin bir başka hayalperest mensubu bulunsa idi, perişan olmuştuk! Millî Mücadele hayal uğruna girişilen bir savaşa döner ve neticede Sevr’den de beter hâle gelirdik!"
Yazının tamamı burada
Habertürk yazarı Murat Bardakçı yazdı...
Balkan Savaşı sonrası darmadağın olan orduyu toplayan Enver Paşa, Teşkilatı Mahsus'u kuran Enver Paşa. . . Bu bilgiler ışığında "Enver Paşa olmasaydı perişan olmaz mıydık?" sorusunu sorabiliriz.
hesabina 10 bin tl yatmis gibi
paranın adamı olmaBu ne demek?