- 23 Aralık 2008
- 59.942
- 57.449
- 4.858
yarıda arap mıYarı arnavut ondandır...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarıda arap mıYarı arnavut ondandır...
Yazdım islamcılık post-modern bir akımdır ve kurucusu Seyid Kutubtur bahsettiğiniz dönemde islamcılık yok...Tarihi ankronik olarak değerlendiriyorsunuz...Tıpkı milli görüşçüler gibi...islamcı akımın günümüzde de devam etmesi ve hala dünyayı 30-40 yıl geriden izlemeleri, ve bu ideolojinin artık saplantı haline gelmiş olması hakkındaki görüşlerin nelerdin kmk
Hayır yarı türk kırım türkü bir kaynağa göre de anadolu türkü yani oğuz da olabilir tatar da...yarıda arap mı
Hayır yarı türk kırım türkü bir kaynağa göre de anadolu türkü yani oğuz da olabilir tatar da...
Ben kavga etmiyorum bakabilirsiniz başlık açıp beni 50 defa çağırmışlarHer gün her gün kavga etmekten zevk mi alıyorsunuz
Admirim adamın 10 cümlesinden 9'u yalan.Suratına vurmayalım mı?Gerçekleri...Her gün her gün kavga etmekten zevk mi alıyorsunuz
İnönü için padişah yanlısı lafı neye dayanılarak ediliyor?Malum zat dışında bilgisi olan biri olan varsa yazsın.
Yok arap mıydı dedin nasıl da yalan atıyorsunsadece türk müydü dedim niye beynimi gereksiz bilgiyle doldurup, uzun uzuna yazıyorsun dostum ?
Ama yapmayanlar da vardı üstatDiger cogu asker gibi Kurtulus Savasi baslayana kadar padisaha sadik kalmistir
Bir askerin bunu yapmasi kadar normal bir sey yoktur, hatta yapmasi gerek budur
Zaten her subay kafasina esip kendi kurtulus mucadelesini baslatmak istese ortada bir kurtulus olmayacakti diye tahmin ediyorum
Her gün her gün kavga etmekten zevk mi alıyorsunuz
Çanakkaleden ingilizler geçemeyince Kerensky rejim değişikliğine gitti yani evet bizi aslında rejimi değiştiren...Boleşvikler tabii ki ilk başta rus değil enternastyonalistti önce Troçki sonra da Stalin sayesinde politbürodaki denge değişti...Hadi Troçki en azından rejim ihracı için bazı yabancılara yer verelim diyordu ama Stalin kendisi de gürcü olmasına rağmen SSCB'yi yeni Rus İmparatorluğuna çevirdi lakin bunlar 20 sene sonra o zaman Lenin hayatta ve Bolşevizm Rus Emperyalizminin antitezi bunu herkes bilir...
Kim o Atatürk düşmanı dangalakewt
Ataturk dusmani Islamcilari alt edecegiz
Heyya heyya heyya heyya
CUMHURIYET
CUMHURIYET
Ama yapmayanlar da vardı üstat
Ben kavga etmiyorum bakabilirsiniz başlık açıp beni 50 defa çağırmışlar
Ben de kimseye hakaret etmeden kaynak göstererek izah ediyorum detaylı yine 1'e karşı 10 filanım...
Derdim de kavga etmek değil bir dingil tweet atmış mustafa çalık öldü diye bakın böyle adamlar bu konuda bile yalan söylüyor adam hayatta tedavi görüyor dedim ondan sonra arttı tepkiler ki tweeti buraya koyan arkadaş itiraz bile etmedi ona da selam olsun teşekkürler
Ben de bir kaç farklı kaynakta ittihatçı olduğunu okuduydum renktaş.Hatta şöyle bişey var;Atatürk ittihatçı değildi uzaktan yakından alakası yok.
Kim o Atatürk düşmanı dangalak
Ben tarihi kaynak ve gerçeklerle izah ediyorum sen türlü komikliklerle git örnek verdiğin adamları googleda arat bakalım doğru mu söylemişim çanakkale olmasa çarlık rusyası yıkılır mıydı? Brest-Litovsk olur muydu...Kominizm getirende biz olduk. Lenin falan da Adana’dan sizin komşuydu kesin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle zaten güneş balçıkla sıvanmazBen de bir kaç farklı kaynakta ittihatçı olduğunu okuduydum renktaş.Hatta şöyle bişey var;
"İttihat ve Terakki Cemiyeti ve Millî Mücadele’nin önderlerinden Ali Fethi (Okyar) kendisinin ve Mustafa Kemal’in İttihat ve Terakki Cemiyeti’ne girişini şöyle anlatır: “Benim cemiyete girişim, Manastır Kolordusu’nda vazifeli İsmail Hakkı Bey aracılığı iledir. Enver, Cemal beylerle, daha sonra Şam’daki vazifesinden Selanik’e gelen Kolağası Mustafa Kemal’in girişleri de aynı kanaldan oldu. Benim, Mustafa Kemal’in, Cemal’in ve diğer bazı arkadaşların ordu kurmay kadrosunun kilit noktalarında oluşumuz subaylar arasında cemiyetin benimsenmesine geniş ölçüde yardım etti.”