Izet Hajrovic’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top tekniği pek iyi değil gibi geldi seri değil.Sol ayağı muhteşem ama kolay kolay topu soluna aldırmazlar gibi duruyor.

İzleyen yok mu bu adamı videolar dışında? Fifa ve FM'de driblingini ve hızını iyi yapmışlar mesela.

------------------drogba-------------------

Bruma------sneijder-----hajrovic

------------melo-----selçuk-------------

Telles---Semih---Gökhan---hamit

------------------muslera------------------

Gökhan ve hamit yerine 2 Türk takviyesi ile "☆☆☆☆ "

Abi hepinizin görüşlerine saygım var ama valla gördükçe kafayı yiyorum keşke kural gelsede bundan sonra 11 ler spoiler içinde yazılsa...

Şu semihi banko koymuomusunuz göbeğe deliriyorum ya chedjou kesik semih 11de.

Sizin için demiyorum bir baskası hayalindeki 11 yazıyor deli yabancıları koymus yine gidiyor göbeğe semihi koymus Allahım bu mu vizyon ya ?

Daha yeni geldim eve. KAPa bildirmişiz demekki. Başka gelişme var mı Izzet le ilgili?

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Hayırlısı olsun. Yerli olarak girerse kadroya ayrıca güzel. Ben hala "yerli" transfer hamleleri bekliyorum. Telles ya da bunun bir anlamı kalmaz aksi halde.

--------------Muslera------------

Eboue---Gökhan---Chedjou---Telles

---------Selcuk---Melo------------

İzet---------Sneijder---------Bruma

-------------Drogba---------------

Ligde iki yabancıyı kesmek zorundasın.

Ekli dosyalar

• hajrovic.webp
    hajrovic.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 538
Yok artık hocam yapma. 2 yıldır semih le oynuyoruz bu sene brumada oynadıgı maçlar oldu...

ben o kadar negatif değilim. Yetenekli futbolcu her zaman kendini gösterir. Ama dediğim gibi beklenilen gelişimi gösterirlerse.

Tamam da burada önlü arkalı çaylaklıktan bahsediyoruz.Semih'in yanında Ujfa varken mi daha iyiydi savunma Dany mi?

Caner tipinde bir oyuncu Hajrovic. Ama suan ki Caner'den bahsetmiyorum, bizde sac bas yolduran Caner'den

Rotasyon oyuncusu aliyoruz. Turk pasaportu ihtimali olmasaydi alinmayacakti. 18'e girebilecek, kadroya genislik katacak bir oyuncu Hajrovic.

Bir Shaqiri beklemeyin yani. Cok caliskan guclu ve inatci bir oyuncu. Adam eksiltebilseydi cok buyuk bir potansiyele sahip bir oyuncu derdim ama iste o tipte bir oyuncu degil kendisi.

Sorunuz olursa cevaplamaya calisirim.

Türk sayılacaksa çok iyi transfer, yabancı diye aldıysak bence gereksiz transfer. Daha iyisi alınmalıydı. Hayırlısı olsun. Biraz Elvir Balic'i andırıyor sanki. Şut, sürat vs.

videolarına bakılırsa sol ayagı raket olan bir oyuncu kazanmıs durumdayız.

Umarim futbolu da tipi gibi messiye benzer . Messi gorunumlu Baris Ozbeq istemiyorum !!

Hajroviç sağlam çalışırsa iyi yerlere gelebilir.İsmi daha önce A.Madrid ve Juventus gibi takımlarlada anılmıs.

Baliç gibi bişi bu herif.

Abi hepinizin görüşlerine saygım var ama valla gördükçe kafayı yiyorum keşke kural gelsede bundan sonra 11 ler spoiler içinde yazılsa...

Şu semihi banko koymuomusunuz göbeğe deliriyorum ya chedjou kesik semih 11de.

Sizin için demiyorum bir baskası hayalindeki 11 yazıyor deli yabancıları koymus yine gidiyor göbeğe semihi koymus Allahım bu mu vizyon ya ?

Ozaman drogba yerine burağı koyarsın semih semih yerine chedjou, yabancı sınırlaması diye birşey var bilmem farkindamisin? Eboue gibi bi adam yerine hamiti koymuşken chedjou nun olmaması mı dikkatini çekti?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt