Izet Hajrovic’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferi gerçekleşirse umarım hayırlı olur ve yerli statüsünde oynar.

Bugün habertürk'te bir spor kanalinin dedigine göre babasi türk vatandasiymis. Sanirim annesi de türk vatandasi. Sonra artik ne sebepten bilemeyecegim, Bosna'ya göc etmisler. Velev ki ailesi hala türk vatandasi ise (ki amcasi falan da Türkiye de ikamet ediyorlarmis), su maddelerden dolayi yerli statüsünü/vatandasligi kazanmaya hakki vardir:

anne veya babası türk ise zaten boşuna tartışıyoruz, o durumda hajrovic zaten doğduğu andan itibaren türk vatandaşıdır.

beyler mantıklı olun brumayı oynatamıyoruz kontenjandan Hajrovic yerli olarak gelmeyecekse salakmı bizimkiler alsın ? belirli yerlere başvuru yapılmıştır olumlu cevap alınmıştır ona göre transfer gerçekleşmiştir

beyler mantıklı olun brumayı oynatamıyoruz kontenjandan Hajrovic yerli olarak gelmeyecekse salakmı bizimkiler alsın ? belirli yerlere başvuru yapılmıştır olumlu cevap alınmıştır ona göre transfer gerçekleşmiştir

Bende öyle düşünüyorum. Herhalde iyice araştırmasını yapmışlardır, ona göre hareket etmişlerdir.

Hajrovic yerli sayılacaksa müthiş bir transfer, yabancı sayılacaksa bile iyi bir transfer olur. Bosna futbolu son yıllarda çok gelişti. Misimovic, Dzeko, Pjanic gibi Avrupa'da üst düzey noktaya gelmiş adamlar yetiştirdiler. Hajrovic'te de bu potansiyel var. Muhtemelen dünya kupası kadrosunda da yer alacak. CL'de ve dünya kupasında kendini gösterirse önemli bir futbolcu olma ihtimali yüksek.

Bende 4-2-3-1 Diyorum. Ama Kanatlara Bruma Ve Burağı Koymaya Devam Edecektir. Bu Kadar İddialıyım. Yanılmayacağımıda düşünüyorum. Ama Bu Demek Olmuyorki Hajroviç hep yedek olacak asla. Yeri geldiğinde 11 de aslan gibi olacak, olmadığındada müthiş bir hamle oyuncumuz oalcak.

Sadece pasaport'da türk yazacak diye... GS gibi bi takimda ilk 11 oynama sansi bulucak.

#GüzelimÜlkeminGaripKurallararI

#IzetinBüyükSanši

Bir yetkili kisi de cikip bi aciklama yapmiyor türk kontenjan olay hakkinda...

<<Tapatalk>>

Forumda bu adam hakkında niye bu kadar pozitif hava hakim hiç bir fikrim yok, yerli olacak filan hikaye o işler hiç öyle olacağını sanmıyorum ne büyük bir potansiyel alıyoruz nede kendini ispatlamış bir oyuncuyu ama bahsedelin para min 5 milyon euro ve bu adam yabancı daha ne kadar kötü bir transfer stratejisi olabilir acaba.

kanunda öyle bi yol da yok. ya kanun o kadar açık ve net ki, bi kere okusak herşeyi çok daha iyi anlamış olcaz.

türk vatandaşlığı kanunu TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

bence yerli statüsünde oynama ihtimali bulunmuyor.

tamamen yabancı biri için söylediğin geçerli ancak türk kökeni kanıtlanırsa özel izinle oynayabiliyor... federasyonlarda bitiyor... emir pradziç, boliç ve baliç örnekleri budur... mehmet aurelio veya nobre örneği gibi değildir yani... hatta emir pradziç milli takımda oynayamıyorken türk kökenli olduğundan fenerde yerli statüsünde oynayabilmesi için özel izin çıkartılmıştı... sonra vatandaşlık işlemleri tamamlanınca milli takımda da oynamaya başlamıştı...

Pek kapsamlı olmasa da araştırma yaptım, birkaç dakika maçını izledim. Bu süreçte kalburüstü bir hız, iyi bir şut tekniği dışında artısını göremedim. Yaptığım gözlem yetersiz olduğu için "başarısız transfer" damgası vurmak olmaz ancak fark yaratacağını düşünmüyorum. Umarım Türk pasaportu alabilir.

En azından bakarak vuruyor, şut tekniği iyi gibi geldi, ilginç zamanlarda gol atabilecek bir futbolcuya benziyor, ama Türk statüsunde oynar insallah

22 yaş-sağ kanat-skorer oyuncu,anahtar kelimeler

Videolardan izlediğim ve anladığım kadarı ile.

Barış Özbek'in frikik atabilen versiyonu hajırlı olsun şimdiden.

4.5 Milyon Euro = 1.5 Milyon Euro ederi+ 1 Mmilyon Euro- Bülent Tulun, 2 Milyon Euro kayıp milyon üzerinden vergi kırışması

şeklinde olur herhalde. Cidden 1 Milyon Euro'luk topçu bu adam. İzleyin göreceksiniz.

Nevzat yaşını doğru yazsaydı bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt