Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçek hayattan alıntı olayı baya tırt bir olaymış, neye göre öyle dendiğini öğrendiğimde baya şaşırmıştım. Gerçek olaylardan alıntıdır denince insan sanki kayıtlı belgeli bir olaymış gibi algılıyor en azından ben öyle algılıyordum ama alakası yokmuş.

Mesela yıllar önce Konya'da (96-97 falan olması lazım) yeni yapılmış bir bina için hayalet var denmişti, masalar kendi kendine havalanıyor vs gibi bir sürü söylenti çıkmıştı sonrasında unutuldu gitti öyle kaldı ama yerel basında yer aldı. Buna istinaden bir yapımcı gerçek olaylardan alıntıdır diye film çekebilir.

Film değil ama izlemediysen the haunting of hill house dizisini tavsiye ederim.
Yok hocam o dizi sarmadı beni 8-9 bölüm zorladım ama yok devam edemedim.Çok durgun geldi.

Klasik olma Karabacak!Yeni bir şeyler yok mu hae?
bilmiyorum ki 1 aydir film izlemedim en son uzay/karadelik filmlerine bakiyodum virus falan girdi araya izlemeyi biraktim keyfim kacti.
korku filmleri benim icin cinli filmlerdir reis korkmam ama ilgimi ceker yani, ecnebilerin işleri hosuma gitmiyo pek

bilmiyorum ki 1 aydir film izlemedim en son uzay/karadelik filmlerine bakiyodum virus falan girdi araya izlemeyi biraktim keyfim kacti.
korku filmleri benim icin cinli filmlerdir reis korkmam ama ilgimi ceker yani, ecnebilerin işleri hosuma gitmiyo pek
Korku filmleri hiç mi etkilemiyor cidden yav ben de fazla korkmuyorum ama 1-2 gün huzursuz oluyorum açıkçası.

Çok bilinmediğini düşündüğüm, aklıma gelen bir iki korku filmini önereyim:

Masters of horror diye bir seri vardı, ünlü korku yönetmenlerine cektirilen birer saatlik filmler. Geneli çerezliktir ama "Cigarette Burns" baya kaliteli ve rahatsız ediciydi. Norman Reedus oynuyor başrolde tavsiye ederim.

Into the mouth of maddness var clive barker'ın hikayesiydi sanırım benim sevdiğim bir stil sağlam hikayesi var.

1408, Stephen King hikayesi bir otel odasında geçiyor John cusack ve samuel jackson oynuyor. O da iyidir.

Drag mo to hell. Sam raimi filmi kendisi "evil dead"in yönetmenidir. Bence baya keyifli bir korku filmi.

Yukarıda yazdıklarım genelde çerezlik ve korku öğelerinden ziyade hikayeleriyle ön plana çıkanlar.

Gerilim düzeyi daha yüksek:

Unborn
The rite(2011)
The descent
Sinister
Ritüel(2017)

Bir de case 39 vardı pek kaliteli değildir ama iyi sahneleri vardı.

Insidious, the orphanage falan yazmadım onlar bilindik.

1391557.jpg

Ulan hele şükür uzun zaman sonra adam akıllı bir savaş filmi izleyebildim.Olay örgüsü harikaydı.Adamlar yapmış. 👏

Masters of horror diye bir seri vardı, ünlü korku yönetmenlerine cektirilen birer saatlik filmler. Geneli çerezliktir ama "Cigarette Burns" baya kaliteli ve rahatsız ediciydi. Norman Reedus oynuyor başrolde tavsiye ederim.

Into the mouth of maddness var clive barker'ın hikayesiydi sanırım benim sevdiğim bir stil sağlam hikayesi var.

1408, Stephen King hikayesi bir otel odasında geçiyor John cusack ve samuel jackson oynuyor. O da iyidir.

Drag mo to hell. Sam raimi filmi kendisi "evil dead"in yönetmenidir. Bence baya keyifli bir korku filmi.

Yukarıda yazdıklarım genelde çerezlik ve korku öğelerinden ziyade hikayeleriyle ön plana çıkanlar.

Unborn
The rite(2011)
The descent
Sinister
Ritüel(2017)

Korku gerilim tutkunları için epey bilindik filmler ama genel izleyicilere ilaç gibi gelir..

Unborn
The rite(2011)
The descent
Sinister
Ritüel(2017)

Ritüel dediğin su netflixteki the ritüel mi? Onda 2018 yazıyor da o yuzden emin olamadım.

Gideyim de tekrar 500 days of summer izleyeyim de biraz sinirleneyim.

Edit: Ya da boşver anasını satayım. Şu karantina günlerdinde çekilecek film değil.

Gideyim de tekrar 500 days of summer izleyeyim de biraz sinirleneyim.

Edit: Ya da boşver anasını satayım. Şu karantina günlerdinde çekilecek film değil.

Aşkın 500 Günü de neymiş? Karı mısın sen? Git Godfather falan izle. Böyle topumsu filmleri izlemeyin.

Şaka maka, izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim renktaş. Filmin başında da dediği gibi, bu bir aşk hikayesi değil. :D

İzledim. Ezik bir erkek var, bir kıza aşık oluyor ama kız buna aşık olmuyor. Bu oğlan yine de kızın peşinde ayrılmıyor. Sıkıcı, tahmin edilebilir ve erkeğin karizmasını yerle bir eden bir film.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt