Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
141306_ac.jpg
141306_ac.jpg
141306_ac.jpg
141306_ac.jpg
141306_ac.jpg

8.5/10

Jake gyllenhallin sazi eline alip ates ettigi ve ustune solo attigi bir film olmus

muthiscesine cekilmis bir film - no doubt -. filmin icindeki footagelar falan hepsi ustaca yapilmis - well played -
tek elestirim lou karakteri biraz daha irdelenebilirdi neden bu denli bir weirdo falan diye.
lakin guzel bir film oldugunu soyleyebilirim. konusu ve oyunculuk acisindan tum dostlara tavsiye ederim

olum koca koca full hd fotolar koymayın şuraya kasıyor 480-600 standardını geçmeyin lütfen çok rica ediyorum

Google inanmadığım için burda sordum zaten.
Türkçe dublaj deniyo acıyorum alt yazı cıkıyo

220px-Boyhood_film.jpg

Boyhood
Zamanında yönetmenin çektiği before serisini de birçok kişi gibi "şahane" bulmamıştım, bu filme de deli gibi hayran olmadım maalesef.
Filmin gerçek zamanlı çekilmiş olması tek güzel ayrıntıydı.

220px-Interstellar_film_poster.jpg

Interstellar

Nolan'ın bizle ne derdi var da beynimizi böyle top gibi sektiriyor bilmiyorum ama iyi ki yapıyor! Tek kelimeyle harikaydı!

124833.jpg

https://www.beyazperde.com/filmler/film-233094/

Bu akşam sinemada izledim. Çok eğlenceli, değişik bir film olmuş. Çok beğendim. Oyunculuklar zaten harika. Senaryosu da iyiydi. Burak Aksak döktürmüş.

Kısacası gayet güzel bir film. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim. Gidin izleyin.

Puanım; 9.0/10 :ka21:

Son düzenleme:
36959_front.jpg

7.5 vermis bulunmaktayim

acting: 9.5
story: 6
philo: 9

derim, story short;sex manyagi bir herifin psikolojik bunalimi/kardesiyle iliskisi unt ulastigi sonuch

filho7p1.jpg

Sinemada 3D olarak izledim. Görsel anlamda güzel bir film. Ama hikayesi çok sıradan. Sonu tahmin edilebilir cinsten bir hikayeye sahip. Filmin ortalarına yaklaşınca zaten sonunu bilmek zor olmadı. Fazla klişe çünkü. Kısacası bir bütün olarak bakıldığında, görsellik 10 üzerinden 8, konu 10 üzerinden 4, filme vereceğim puan da 10 üzerinden 6.

Taxi Drivier (1976)

Robert De Niro ve o zaman genç kiz Jodie Foster'in oynadigi film.

Ilginç.

Son sahnelerden biri o kadar saçmaydi ki Cüneyt Arkin filmleri bile daha gerçekçi ona bakarak.

De Niro o kadar müthis rolünü oynamasaydi bildigin random filmi olurdu

6,5/10

Taxi Drivier (1976)

Robert De Niro ve o zaman genç kiz Jodie Foster'in oynadigi film.

Ilginç.

Son sahnelerden biri o kadar saçmaydi ki Cüneyt Arkin filmleri bile daha gerçekçi ona bakarak.

De Niro o kadar müthis rolünü oynamasaydi bildigin random filmi olurdu

6,5/10

hayatımda en çok etkilendiğim filmdir çok açık net de niro karakterinin tiribine çok iyi girmiş ağır tempoda sıkıcı giden bir piskolojik film herkese tavsiye etmem ama bu türün sevicileri için çok başarılı

pek piskoloji kategorisine sokulmasada scarface de çok başarılı bir piskolojik filmdir benim nazarımda taxi driverla benzerlikler taşıyor oda orda da muhteşem bir oyunculuk var al paçino resital yapıyor

Son düzenleme:
hayatımda en çok etkilendiğim filmdir çok açık net de niro karakterinin tiribine çok iyi girmiş ağır tempoda sıkıcı giden bir piskolojik film herkese tavsiye etmem ama bu türün sevicileri için çok başarılı

pek piskoloji kategorisine sokulmasada scarface de çok başarılı bir piskolojik filmdir benim nazarımda taxi driverla benzerlikler taşıyor oda orda da muhteşem bir oyunculuk var al paçino resital yapıyor

Bir insanin hayatini alt üst edebilen baska bir film de 2girls1cup,

piskolojik film degil ama çok dramatik ve 2 kadinin neler yasadiklarini gösteren bir travmatik film.

Ailece bakman lazim bu filmi, hatta uzaktan akraba ve gerekirse tüm köyü davet et ki bu dramatik ama ayni zamanda temiz filmi bakabilsinler. :)

Son düzenleme:
The Imitation Game: Çok güzel tavsiye ederim

X-Men Days of Future Past: Fena değil..

Birdman_movie_poster.jpg

iyi

8/10

hikaye cok ilginc degil ama film hakkaten degisik ve kendine ozgu stili olan bir film ozellikle soundtrack ve cekimleriyle
ed norton muthis oglu muthis
filmin son acti cok iyi baglanmis vs vs
izleyin yani

Birdman_movie_poster.jpg

iyi

8/10

hikaye cok ilginc degil ama film hakkaten degisik ve kendine ozgu stili olan bir film ozellikle soundtrack ve cekimleriyle
ed norton muthis oglu muthis
filmin son acti cok iyi baglanmis vs vs
izleyin yani
Güntekin programda bahsetti dün akşam ordan duyup izledin sanırım hayricim :D

Maykıl keaton rolünün hakkını veriyor cidden norton da renk katmış müzikler başarılı kamera çekimleri de enteresan ve hoştu yine diyaloglarda başarılıydı sonuç itibariyle tüm sıkıcılığına rağmen izletti kendini film sırf emma stone un pörtlek gözleri için bile izlenirdi puana katılıyorum ama o puanı senaryodan ötürü vermediğimi belirteyim

Night Call (2014) - IMDb

Louis Bloom adlı karakterimiz kendisini geceleri Los Angeles sokaklarına bırakıp hem macera peşine düşüyor hem de para kazanmanın yollarını hesaplıyor. Derken bir gece polisle suçlular arasında yaşanılan kovalamacaya tanık olunca tüm olan biteni kameraya kaydetme fikri zihninde beliriyor.

Bayağı sağlam bir aksiyon filmi olmuş, tavsiye ederim.

whiplash-miles-teller-jk-simmons-movie-review-450x178.jpg

whiplash

9.5/10 vermeyi uygun goruyorum

mukemmel bir film. 100 dk boyunca schillinger izliyormus gibi hissettim (muaz bir his)

https://www.youtube.com/watch?v=j-OAi7Tz718

schillingera oscarinin hayirli olmasini dilerim. diger kategorilerde de sansi yuksek diyebilirim her ne kadar sadece birdman ve nightcrawleri izlesem de. bu film ikisine de tur bindirir
filmin ritmi, gerginligi, karakterler fln hepsi muazzamin otesinde
yonetmene tesekkurlerimi sunarim

The Double: Dostoyevski'nin kitabından esinlenilmiş.. kitabı okumadım ama oldukça enteresan ve düşündürücü bir hikayesi var.. Başarılı

Oliver Twist: Bu kitabı da ya çok küçükken okudum, ya da okumadım.. Acıklı, etkileyici bir hikaye var burada da.. Filmi de güzel olmuş.. oyunculuklar, mekanlar gayet güzel..

6 Süper Kahraman: Japon animelerini ayrı bir yere koyarsak animasyonda en başarılı ekip Disney-pixar'dır bana göre.. Yapım şirketine oldukça güvenerek açtım, izledim, pişman olmadım. Çok eğlenceli, keyifli ve gerek çocuklara gerek bizlere güzel dersler veren bir animasyon olmuş..

bu aralar filme boğdum kendimi tıpkı eskisi gibi.. devamı gelecek :D (bu arada hala askerlik görevimi yapıyorum) :D

vmbWBv.png

Si je reste (2014) - IMDb

Eğer Yaşarsam (If I Stay)

Filmin Konusu Alıntıdır:
Mia Hall (Moretz) hayatında karşı karşıya kalacağı en zor kararın Juillard’da müzik hayallerinin peşinden gitmek ile hayatının aşkı Adam’la (Blackley) beraber olmak için farklı bir yol izlemek arasında olacağını sanıyordur. Fakat tasasız bir aile gezintisi olması gereken araba yolculuğu bir anda her şeyi değiştirir; şimdi Mia’nın hayatı pamuk ipliğine bağlıdır. Pek çok şeyin açıklığa kavuştuğu bir gün boyunca ölüm ile yaşam arasında sıkışıp kalan genç kızın vermesi gereken tek bir karar kalmıştır; ve bu karar yalnızca geleceğini değil, kaderini de belirleyecektir.
Gayle Forman’ın çok satan romanı “If I Stay/Eğer Yaşarsam” beyaz perdeye taşınıyor.

Romandan uyarlanan bir romantik dram filmi, müziklere doğal olarak fazla yer verildiği için müzikal de eklenebilir. Film çok yavaş ilerliyor ve sürekli geçmişe dönüyoruz, olaylar olmasına rağmen sıkıcı gelebilir. Soundtacklar harika. Birde kızımız Chloë Grace Moretz 1997 doğumluymuş, insan duyunca hayret ediyor.

6/10

Big Eyes: Tim Burton yapar da kötü olur mu hiç.. öyle diğer filmlerindeki gibi ölüler, hortlaklar falan beklemeyin yalnız :-) Gerçek bir hikayeden uyarlandığını öğrenmemle daha bi etkileyici oldu benim üzerimde.. Oldukça güzel bir film..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt