Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stajyer-1441800444.jpg

reis hatrına izlenir. ilk basları eglenceliydi ama sonradan duraganlaştı biraz

kacis-yok-no-escape-2015-turkce-altyazili-izle-906.jpg

agustos 2015 miş vizyon tarihi. ekşın baya vardı. begendim ben tavsiye edilir

Yorumunu okuduktan sonra izleyiim dedim.

Filmin tek özelligi heyecanli olmasiydi. Ve Pierce Brosnan.

Baska özelligi yok. Owen Wilson bu tip filmler için dogru aktör degil. Adamin yüz ifadesi film boyunca hiç degismedi, söyledigi sakalarda komik degildi.

Film hikaye konusunda'da o kadar güçlü degildi.

1. milletin neden sinirli oldugunu anlamak en az 30 dk. filan sürdü.

2. karisi neredeyse tecavüz edildikten sonra hiç birsey olmamis gibi davrandi

3. karisi 3 kez (1 kez kendisi 2 kez çocugunu tutarken) yere düstü; hiç birsey olmamis gibi devam etti. Düserken bir kaç kemik kirildigi gibi gözüküyordu.

4. Pierce Brosnan'i toplam sadece 3 kez gördük. 1. kez uçakta. 2. kez otelde 3. kezde düsman onlari bulurken (tesadüfe bak!..)

5. Durumun neden böyle oldugunu sadece 2 kez anladik. 1. kez otelin çatisinda. 2. kez Pierce onlari kurtarirken.

5. Filmin konsepti. Sokaklarda yüzlerce katil dolasiyor ama hayatlarinda hiç 1 kez böyle ortamda yasamis aile, öyle veya böyle kurtariyor kendini.

6. filmin sonunda adam kizin nasil dogdunu anlatmasi. 10 yil psikiyatrla bile zor çözülecek olayi atlattiktan sonra bu kadar rahat olmalari. Kadin neredeyse tecavuz ediliyordu ve 3 kez bir kaç kemik kirdi ama hiç bir sorun yokmus gibi davraniyordu. Çocuklarda onca ölüm ve kötü olay görmelerine ragmen hiç bir sorun yokmus gibi olmalari. Saçma.

tl;dr sadece heyecana önem veriyorsan iyi film. Yoksa bosuna zamanini harcama.

Son düzenleme:
Yorumunu okuduktan sonra izleyiim dedim.

Filmin tek özelligi heyecanli olmasiydi. Ve Pierce Brosnan.

Baska özelligi yok. Owen Wilson bu tip filmler için dogru aktör degil. Adamin yüz ifadesi film boyunca hiç degismedi, söyledigi sakalarda komik degildi.

Film hikaye konusunda'da o kadar güçlü degildi.

1. milletin neden sinirli oldugunu anlamak en az 30 dk. filan sürdü.

2. karisi neredeyse tecavüz edildikten sonra hiç birsey olmamis gibi davrandi

3. karisi 3 kez (1 kez kendisi 2 kez çocugunu tutarken) yere düstü; hiç birsey olmamis gibi devam etti. Düserken bir kaç kemik kirildigi gibi gözüküyordu.

4. Pierce Brosnan'i toplam sadece 3 kez gördük. 1. kez uçakta. 2. kez otelde 3. kezde düsman onlari bulurken (tesadüfe bak!..)

5. Durumun neden böyle oldugunu sadece 2 kez anladik. 1. kez otelin çatisinda. 2. kez Pierce onlari kurtarirken.

5. Filmin konsepti. Sokaklarda yüzlerce katil dolasiyor ama hayatlarinda hiç 1 kez böyle ortamda yasamis aile, öyle veya böyle kurtariyor kendini.

6. filmin sonunda adam kizin nasil dogdunu anlatmasi. 10 yil psikiyatrla bile zor çözülecek olayi atlattiktan sonra bu kadar rahat olmalari. Kadin neredeyse tecavuz ediliyordu ve 3 kez bir kaç kemik kirdi ama hiç bir sorun yokmus gibi davraniyordu. Çocuklarda onca ölüm ve kötü olay görmelerine ragmen hiç bir sorun yokmus gibi olmalari. Saçma.

tl;dr sadece heyecana önem veriyorsan iyi film. Yoksa bosuna zamanini harcama.

mantıksal bazı hatalar vardı yok degil. ama bu tarz heyecanlı varsa oneri alabilirim. seviyorum boyle hareketli, kaçış veya soygun tarzı filmleri

Slumdog hariç hiç bir zaman hint filmi izlemedim

Ben nefret ediyorum bu filmden :D

Lisede son senede Ingilizce dersinde bu filmin üzerine ve kamera stilleri teknikleri vs üzerine gecis sinavi vardi, 5 kere izledim bu filmi sinav icin. Ondan beri ne zaman ismini görsem sinirlerim bozuluyor.

genc-ciraklar-1371803074.jpg

Güzeldi beğendim

Gereğinden fazla uzatmamışlar kıvamında bırakmışlar

Şu filmi izlemeden önce Google'a Google yazmışlığım vardır.O yüzden filmden sonra yazanlarla kendime ayırmak zorundayım.Biz önceden yazdık bi kere tamam mı

tehlikeli-yuruyus-the-walk-filmi-9-ekim-de-7734687_x_o.jpg

biraz fazla uzatmıslar gibi. gercek hayattan

Üç idiot çok iyi filmdir. Normal de Hint filmi izlemem,hatta nefret ederim. Lakin onu izledim.
Ghajini de güzeldir ben de senin gibi pek Hint filmlerini beğenmem ama Amir Khan'ı ayrı yere koymak lazım

Bir de Bruce Wills'in başrolunde oynadığı bir film vardı.6. histi sanırım.Bir çocuğu tedavi ediyordu.Sonu çok iyiydi filmin :o

Ghajini de güzeldir ben de senin gibi pek Hint filmlerini beğenmem ama Amir Khan'ı ayrı yere koymak lazım

Bir de Bruce Wills'in başrolunde oynadığı bir film vardı.6. histi sanırım.Bir çocuğu tedavi ediyordu.Sonu çok iyiydi filmin :o

:confused:
o da mi hint filmi oldu yaw

Film duygu işi.Sen o duyguyu alamazsan zaten 10.dakikasında en kötü kapatırsın.Aamir Khan PK'yı(konu itibariyle) bile sevdirdiyse o adamın her filmi izlenir

Kraftidioten
Into The White

Yazdım mı bilmiyorum burada görüp listeye eklemiştim.İkiside Norveç'te geçiyor ikiside iyi anlamda sürpriz oldu bana.Norveç sinemasını daha ciddiye alacağım bundan sonra

Yok.Paragraf başı yaptım.Başka konuya geçtim.Bruce Wills'in Hint filminde ne işi var :D

Bu gece Oblivion mu Kelebek etkisi mi hangisini izleyeyim?

Kelebek etkisi muazzam bi film ben ilk izlediğimde çok etkilenmiştim kesinlikle izle.

Musarañas (2014) - IMDb

İspanyollar bu psikolojik- gerilim işini gerçekten iyi yapıyorlar. El Cuerpo'dan sonra İspanyol sinemasından gideyim dedim gerilim için yine şaşırtmadılar.

Arkadaşlar,film öneriyorsunuz da izleyebiliyor musunuz?Benim internet 3 gündür çok yavaş,2 dakikalık videoları bile 10 dakikada
izleyebiliyorum.
Sorun sadece bende mi acaba?Cep telefonu da yavaş,ev interneti de..Biri ttnet diğeri avea.

oha "the revenant" (leo'nun yeni filmi) daha sinemaya gelmeden ortamlara düsmüs;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt