Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Marslı'yı pek beğenmedim. Atmosferi sarmadı pek. Müzikler ile biraz kendine getirse de belgesel tadı verdi bana. Genel izleyici gözönüne alınmayarak aşırı teknik terim kullanılmış. Hoş tabii ki uzay ile alakalı ve Mars'ta geçiyor,fakat biraz daha törpüleyebilirlerdi sanki. Belki beklentiyi yüksek tutmam dolayısıyladır. Kitabını okuyup tekrar izleyebilirim sonra, fakat çok da büyük bir fark yaratacağını sanmıyorum.

Bu aralar ortaçağ filmlerine taktım ağabey. Tavsiyelerini alabilirim.

Bu aralar ortaçağ filmlerine taktım ağabey. Tavsiyelerini alabilirim.
Mehmet Arslaner gör bunları gör, bak nüfuzumu arttırıyorum ;)

Yaz Burakçığım :

Seventh Seal, Virgin Spring,Andrei Rublev,Name of the Rose,Rob Roy,Amadeus,Barry Lyndon,Henry V,Army of Darkness.

İlkçağ,M.Ö., çeşitli siyah beyaz filmler, sadece siyah veya sadece beyaz vb. film tavsiyelerinde de bulunabilirim.

@Mehmet Arslaner gör bunları gör, bak nüfuzumu arttırıyorum ;)

Yaz Burakçığım :

Seventh Seal, Virgin Spring,Andrei Rublev,Name of the Rose,Rob Roy,Amadeus,Barry Lyndon,Henry V,Army of Darkness.

İlkçağ,M.Ö., çeşitli siyah beyaz filmler, sadece siyah veya sadece beyaz vb. film tavsiyelerinde de bulunabilirim.

Bunları halledelim Sadece siyah veya sadece beyaz (Nasıl oluyorsa onlar artık) Onlara da sıra gelir. :D Bu filmler beni 2-3 gün idare eder. Sıralamaya göre başlıyorum.

Bunları halledelim Sadece siyah veya sadece beyaz (Nasıl oluyorsa onlar artık) Onlara da sıra gelir. :D Bu filmler beni 2-3 gün idare eder. Sıralamaya göre başlıyorum.

Felsefesi çok ağır filmler bahşettim Burak, müridimdesin artık. 10.01.2016 tarih ve 05:36 itibariyle Ay dolunay evresinde, sen de başka bir evrendesin.Fransız Yeni Şiirselliği ve İtalyan Yeni Gerçekçiliği ile 5. boyuta adım atacaksın bunları bitirince.

Knock Knock (2015)

Keanu Reeves'e yakışmayan film olmuş

Hatunlar güzeldi ama

316460K3_Unfriended_BDOring_3D.png

Basit bir film gibi gelebilir lakin unique bir tarzı var 6.5/10

8280.jpg

Defalarca ertelediğim babadook'u sonunda dün gece izleyebildim, filmin IMDB puanı cidden çok düşük halbuki en az 7 puanı hakediyor. Büyük ihtimalle hoplamalı-zıplamalı korku filmlerini seven kitle konusunu anlamadı.

8/10

Babadook cok iyi yaw

====

Everest

Cok sukur reisi bir filmde daha izleme firsatina eristik
Film vasatti bazi yerler haric
6.5 fln veririm max

Un-proph%C3%A9te-Poster1.jpg

https://www.imdb.com/title/tt1235166/

Sağlam film :ka21:

2,5 saat olmasına rağmen hiç sıkmadı. Hatta biraz daha da uzayabilirmiş. Sanki birşeyler yarım kalmış. Birşeyler eskik geldi bana.

Ama dediğim gibi başarılı bir film olmul yine de.. Puanım: 8.0/10 :ka21:

Filmi tek bir cümleyle ifade etmek gerekirse, "Taşaklarıyla düşünmeyen bir arabın hikayesi" diyebiliriz..:red:

Felsefesi çok ağır filmler bahşettim Burak, müridimdesin artık. 10.01.2016 tarih ve 05:36 itibariyle Ay dolunay evresinde, sen de başka bir evrendesin.Fransız Yeni Şiirselliği ve İtalyan Yeni Gerçekçiliği ile 5. boyuta adım atacaksın bunları bitirince.

2-3 gün yeter demiştim ya ağabey, Unut onu. 1-1,5 hafta. Yedinci Mühürü tekrar izleyeceğim bu gece.

revenant-leo.jpg

Diriliş

Aslında listem kabarık olduğu için bir süre bekletmek istiyordum. Ama arkadaşlarımın da ısrarıyla dayanamadım. :) DiCaprio Oscar'ı alsa da almasa da gerçekten hiç önemli değil. Bir nesle veya bir döneme damga vurdu ve vuruyor. Günümüzün en önemli aktörlerin başında geliyor. Bunun bilinmesi zaten onun için en önemli ödüldür diye düşünüyorum. Filme gelirsek her zamanki gibi DiCaprio varsa, o filmin kötü olması imkansız. Gelen projeleri çok iyi araştırıp değerlendiriyor ki, filmleri devamlı zirve. Duyguları çok iyi yansıtmışlar. Müzikler de çok güzeldi.

bunu sırada bekletiyorum hala sence iyimi?

izlenir izlenmesine hatta bradley cooper'lı sahnelerle birlikte güzelleşiyor film ama genede umudun olan farklı yapımlar varsa onlara bak. elinde bişey kalmaz ve aradan çıkarmak istediğin zaman izle derim joy'u.

Son düzenleme:
2-3 gün yeter demiştim ya ağabey, Unut onu. 1-1,5 hafta. Yedinci Mühürü tekrar izleyeceğim bu gece.

Tadı mı çok güzel geldi yoksa anlaması mı zordu ? :D

İstersen bilimkurgu da tavsiye edeyim,Interstellar'a benzemez ama :D Neyse sırayla gidelim :D

İnterstellar çıtayı çok yukarı koydu bence bu arada ciddi keyf aldığım tekrar tekrar izlememe rağmen sıkılmadan sonunu gördüğüm nadide eserlerden kendisi

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın bilmediğimiz bir bayram mı var ? Ayakta olman şaşırtıcı Fatih :D
Sorma vala abi uzun zamandır kalmiyodum bu saatlere peder kapmış sifayi öksürük sesine yatamadim servis yaptım uykuda tutmadı tabi sonra

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt