Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apollo öyle bişiy yapmaz sly kesin hesapta şaştı.

edit
şimdide apollonun antrenörunun oğlu ortaya çıktı garip bi hal aldı film.

keşke başlamasaydım bu kafayla ziyan olacak

edit2 pardon o antrenör elemanın babasını çalıştırmış babasıda bunu vsvs neyse artık

Son düzenleme:
Ben izlemem, bugün günlerden güneşin kızları.

Denk geldi bu akşam.Kar evinde bir kız bir erkek aşna fişne yapıyordu.Zayıf yanıma denk gelmiş bakakaldım,Emre Kınay'ın yağlı suratını görünce zap yaptım ve kendi hayatıma döndüm.

@Arif Ulu yok mu yeni bir önerin

PIRATES II – STAGNETTI’S REVENGE

555555.jpg

Pirates I sevenlerden olarak elbet Pirates II cikdini duydumda hemen hersey birakip eve kosup bilgisayara yol aldim ve filmi indirdim.

Film-Critic:

Pirates I en pahali film olarak listerlerde en bas 'da yer almisdi.
Iyi oyuncu performanslar ve iyi kamera cekimi ile begeni toplamisdi.

Pirates II'de ayni yerdem devam ederek basarili oyunculari ve ekipi bozmadan filmi cekmisler. Iyi oyuncu performanslari, güzel dialoglar ve beklenmeyen ve sasirtan olaylar ile baya basarali olmus oldunu diyebilirim. Kamera Cekimi, cekilen yerler ve üst üste kalitelesen ve devam eden film konusu resmen oscarlik kalitede olmus. Oyuncular gercekden ne gerekdi ise yapmislar hayir, yok, olmaz demeden. Bu tarz da ve üst düzey kalitede film sevenler icin güzel ve basarili bir Film.

Izleyenler kesinlikle mutsuz olmazlar ve her halikularda mutlu bir finish ile filmi bitirliler yahut gelebildik yerlere kadar.

Filme 9/10 puan veriyorum.
Star.png
Star.png
Star.png
Star.png
Star.png
Star.png
Star.png
Star.png
Star.png

Pirates II(10/10) kadar olmasada kesinlikle öne cikan oyuncular performans ve kamera cekimi ile cok iyi bir film ve tavsiye edilecek bir sanat parcasi.

Efsane Adam'ı izledim. Harika ve keyifliydi.

Şu film isimlerini çevirenler filmi neden Efsane Adam olarak çevirdiler? Filmin orjinal adı The World's Fastest Indian

filmin 3/2 si bitti gayet güzel ilerliyor vanilla sky-matrix-gerçeğe çağrı-kelebek etkisi-yaşam şifresi bunlara benzer film öneriniz varmı ?

Tür olarak pek somutlaştıramadım sanırım düşünmeye sevkeden,şaşırtan vb. filmler konu olarak :

The Jacket,Cube,Primer,Mr. Nobody,Edge of Tomorrow

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt